msadf 28.04.11, 18:18 Słuchacie czasem podcastów o grach? ja ostatnio zacząłem słuchać i muszę powiedzieć że są na bardzo wysokim poziomie jak na polskę.poza tym idealne do słuchania do poduszki.Jakie znacie,wymiencie nazwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiuss Re: Podcasty o grach 28.04.11, 23:23 Polskich nie slucham. Ze 2 odcinki tych Nieczystych probowalem, ale raczej mi nie podeszlo, za dlugie toto, zbyt rozwklekle i gadanie o dupie Maryni. Innych nie probowalem. Z nie polskich Epic Battle Cry, chociaz tam mnie denerwuje duza ilosc tematow zwiazanych z handheldami. Odpowiedz Link Zgłoś
msadf Re: Podcasty o grach 29.04.11, 00:14 Też słuchałem nieczystych ale znalazłem nowy podcast tworzony od chyba roku przez fajnych ludzi w ogóle to mają newsy szybciej nie wychwalaja ciągle wysokobudżetowych gier.Podcast nazywa się DualshockPodcast.W sumie to o ile dobrze gadają to bardzo szkoda że są tak mało znani. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Podcasty o grach 29.04.11, 09:55 Chyba jedyny podcast o strategiach i jednocześnie mój ulubiony: flashofsteel.com/index.php/three-moves-ahead/ Sam niewiele w strategie gram, ale ci kolesie mówią bardzo ciekawie i zgłębiają temat. Gadają bez spinania, co też jest dla mnie ważne. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
xyfka Re: Podcasty o grach 30.04.11, 10:32 polecam zapoznac sie z amerykanska strona gamebreaker.tv robia video podcasty na najwyzszym poziomie, glownie w sferze MMO, ale nie tylko. Zreszta, robia to w taki sposob ze nawet dla ludzi nie zorientowanych w mmo stanowia swietna rozrywke. Oczywiscie po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś