Dodaj do ulubionych

Podcasty o grach

28.04.11, 18:18
Słuchacie czasem podcastów o grach? ja ostatnio zacząłem słuchać i muszę powiedzieć że są na bardzo wysokim poziomie jak na polskę.poza tym idealne do słuchania do poduszki.Jakie znacie,wymiencie nazwy
Obserwuj wątek
    • mathiuss Re: Podcasty o grach 28.04.11, 23:23
      Polskich nie slucham. Ze 2 odcinki tych Nieczystych probowalem, ale raczej mi nie podeszlo, za dlugie toto, zbyt rozwklekle i gadanie o dupie Maryni.
      Innych nie probowalem.
      Z nie polskich Epic Battle Cry, chociaz tam mnie denerwuje duza ilosc tematow zwiazanych z handheldami.
    • msadf Re: Podcasty o grach 29.04.11, 00:14
      Też słuchałem nieczystych ale znalazłem nowy podcast tworzony od chyba roku przez fajnych ludzi w ogóle to mają newsy szybciej nie wychwalaja ciągle wysokobudżetowych gier.Podcast nazywa się DualshockPodcast.W sumie to o ile dobrze gadają to bardzo szkoda że są tak mało znani.
    • szczqcz Re: Podcasty o grach 29.04.11, 09:55
      Chyba jedyny podcast o strategiach i jednocześnie mój ulubiony:
      flashofsteel.com/index.php/three-moves-ahead/
      Sam niewiele w strategie gram, ale ci kolesie mówią bardzo ciekawie i zgłębiają temat. Gadają bez spinania, co też jest dla mnie ważne. Bardzo polecam.
    • xyfka Re: Podcasty o grach 30.04.11, 10:32
      polecam zapoznac sie z amerykanska strona gamebreaker.tv robia video podcasty na najwyzszym poziomie, glownie w sferze MMO, ale nie tylko. Zreszta, robia to w taki sposob ze nawet dla ludzi nie zorientowanych w mmo stanowia swietna rozrywke.
      Oczywiscie po angielskusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka