Dodaj do ulubionych

Ban na komentarze

02.06.11, 19:31
Witam

Dlaczego dostałem bana na komentarze na dwa lata? Nrzecież nie trollowałem, Nie byłem wulgarny, Nikogo nie obrażałem, A jak już się zdarzyło to tylko w samoobronie. No i bym nic nie mówił gdyby to był ban na dwa tygodnie lub góra miesiąc, A jest to ban na dwa lata czyli jest to wielkie przegięcie tym bardziej ze zostałem zbanowany bez powodu sad

Mam nadzieje ze sprawa się wyjaśni.
Obserwuj wątek
    • cichoociemny Re: Ban na komentarze 02.06.11, 20:26
      Jeśli chodziło o danie przykładu to są tu dużo lepiej "przygotowane" na to osobistości.
      Współczuję.
      • ver Re: Ban na komentarze 03.06.11, 00:13
        @cichoociemny
        Albo podajesz nicki i przykłady komentarzy (możesz na mojego maila albo kontakt@) albo nie rzucasz pochopnych oskarżeń, ok?
      • ver Re: Ban na komentarze 03.06.11, 00:13
        p.s. Nie dajemy banów dla przykładu.
        • reven Re: Ban na komentarze 03.06.11, 00:25
          W ogóle dosyć rzadko banujemy. Jak widzimy pojedyncze posty, to je po prostu usuwamy. Jeśli któryś nick powtarza się z dużą częstotliwością, to dopiero wtedy reagujemy. Tylko, że jak widzę gościa, który pisze, że ktoś inny jest taki i owaki, przejawia objawy skrajnego fanboizmu, to raczej nie widzę szans dla takiego człowieka na poprawę i otrzymuje bana do mojego ulubionego 21 grudnia 2012. Czasami za jakieś sprzeczki dajemy na tydzień, ale to w sumie tyle. Ogólnie raczej jesteśmy bardzo tolerancyjni. Przynajmniej tak mi się wydaje, więc nie macie się co smucić smile Nie wykluczam pomyłek, ale tutaj ban był raczej ewidentny. Jak coś, to piszcie na moderacja@polygamia.pl , a nie do oddziału Agory, bo procedura się niepotrzebnie wydłuża i wynikają z tego różne problemy.
    • reven Re: Ban na komentarze 02.06.11, 20:27
      Bana dostałeś automatycznie, z twojego komputera logował się inny użytkownik, a mianowicie xboxer69, który dostał pięknego bana za fanboizm. Sam też nie grzeszyłeś kulturą (wystarczy spojrzeć w log w dniach 10-17.05, gdzie jest aż czerwono, co także było na Twoją niekorzyść, przy rozpatrywaniu ew. odbanowania). No dobra, ale skoro już ktoś Cię odbanował, to niech tak zostanie. Nie będę przytaczał cytatów, bo pewnie tego nie chcesz.
    • reven Re: Ban na komentarze 02.06.11, 20:33
      A, nawet Cię nikt nie odbanował. No dobrze, to chcesz coś powiedzieć w tym temacie?
    • dobressie Re: Ban na komentarze 03.06.11, 02:19
      Dobrze ci tak nie odblokowujcie tego fanboja ma multikonta i dobrze mu tak. A tak mnie to zastanawiało że xboxer69 pisze podobnie do ciebie
      • chris30 Re: Ban na komentarze 03.06.11, 11:25
        No wiem ze około miesiąc temu byłem troszkę nieprzyzwoity ale tylko w stronę fanbojów ps3 którzy non stop obrażali posiadaczów xboxa 360, Czyli jak widać miałem ku temu powód a bana dostałem tylko ja, I to ma być sprawiedliwe? No bez jaj.

A co do multikonta to mój brat je założył, Czyli jest zakaz zakładania więcej kont niż jedno z jednego komputera? Nie wiedziałem sorka.

Aha i jeszcze jedno, Nie xboxer69 tylko "xboxfan69"

Pozdro

• chris30 Re: Ban na komentarze 03.06.11, 11:59
          I tak jeszcze dodam, Gościu o ksywie dobressie jest posiadaczem wielu multikont, Czyli ajmbek i dobressie i pod wielu innymi ksywami to ta sama osoba, Nawet piszą tak samo, Bo niby jak jeden użytkownik może dać 30 minusów? I nie dość ze posiada multilonta to na dodatek ciągle trolluje.
          • dobressie Re: Ban na komentarze 03.06.11, 14:51
            A doshin to twoje następne konto? taa bratbig_grin
        • reven Re: Ban na komentarze 03.06.11, 15:15
          Dobrze, ponieważ ja ogólnie jestem bardzo miły, dostaniesz unbana. Ale pamiętaj, że mam Cię na oku, a ja rzadko mam kogoś na oku. A jak już mam, to jeden powód, dla którego mogę dać bana najczęściej wystarczy do jego dostania smile
          • chris30 Re: Ban na komentarze 03.06.11, 17:31
            Dobra dzięki reven, Jesteś wielki.
            • reven Re: Ban na komentarze 21.06.11, 18:55
              Ostrzegałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka