Dodaj do ulubionych

Beta Star Wars The Old Republic

12.11.11, 14:43
Zawsze uważałem się za pechowca, aż tu nagle wchodzę na maila i czytam nagłowek wiadomości z oficjalnej strony SW:TOR: "You have beed selected to TEST Star Wars the old Republic!". Muszę przyznać, że dawno żadna wiadomość i dostarczyła mi tylu miłych wrażeń. Czy są jeszcze jacyś szcześliwcy oprócz mnie?
Obserwuj wątek
    • nakate Re: Beta Star Wars The Old Republic 12.11.11, 20:31
      To będzie server stress test, więc podejrzewam, że wejściówkę dostał każdy kto się zarejestrował, a ponadto dodatkowe klucze będą dostępne na Gamespocie itp.
    • puscifer88 tak jak wyżęj 13.11.11, 21:31
      Tez podskoczyłem z radości gdy to przeczytałem. Uznałem, że wreszcie jakiegoś farta w życiu mam.

Niestety tak jak napisał kolega wyżej - na testy dostał się każdy kto zapisał się przed 11 listopada wink
    • kattoo Re: Beta Star Wars The Old Republic 25.11.11, 08:52
      Też dostałem zaproszenie na ten weekend i pojawia się od razu pytanie - czy pozostali 'szczęśliwcy' chcieliby się jakoś zorganizować i pograć z VT/TSem ?
      • knowicz Re: Beta Star Wars The Old Republic 25.11.11, 09:40
        Jestem jak najbardziej za tym, żeby pograć razem w ten weekend. Ja zaczynam dzisiaj o 17:00. Można by przetestować gildie i inne ficzersy społecznościowe.
        • stypekqwe Re: Beta Star Wars The Old Republic 25.11.11, 15:31
          Ja wracam z pracy po 21, wiec zaczne grac okolo 22.30. Jeżeli chodzi o teamspeaka to serwer moge zapewnic, dogadamy sie wieczorem. May the Force be with you! smile
          • knowicz Re: Beta Star Wars The Old Republic 25.11.11, 16:33
            Myślę, że będzie można pogadać na Gamecornerowym tsie.
            • stypekqwe Re: Beta Star Wars The Old Republic 25.11.11, 22:12
              Jaki kanał?
              • knowicz Re: Beta Star Wars The Old Republic 26.11.11, 10:34
                No to się rozminęliśmy, ale to moja wina bo sobie ubzdurałem godzinę 21. Mam lepszy pomysł, jak po wczorajszym masz ochotę grać w TORa to możesz mnie zaczepić na steamie tam też mam nika knowicz.
    • alienisko Re: Beta Star Wars The Old Republic 26.11.11, 14:35
      Też dostałem. Póki co jedyne do co mogę powiedzieć, to że wolę tradycyjnego kotora wink
    • faustino Re: Beta Star Wars The Old Republic 27.11.11, 13:02
      Dalem sobie spokoj w ten weekend. Po tym jak klient chcial sciagnac nowego patcha cos w okolicach 20gb. Sa ciekawsze zajecia.
      • stypekqwe Re: Beta Star Wars The Old Republic 29.11.11, 13:12
        Ten weekend był ostatnim testowym przed launchem, czy moze bedzie jeszcze jeden weekend grania? Orientujecie sie?
        • auxerox Re: Beta Star Wars The Old Republic 29.11.11, 20:48
          Raczej to był ostatni weekend.
    • brum75 kolejny beta weekend 02.12.11, 20:21
      Z maila którego właśnie przeczytałem wyszło na to że i w ten weekend można będzie pobetować testy czy tam potestować betę smile Launcher już się updatuje brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka