Dodaj do ulubionych

Łatka do BF3!

25.11.11, 17:50
Pojawiły się informacje co nadchodząca łatka do BF3 będzie łatać:
Klik!

Na oficjalnej stronie FB jest napisane:
CytatBF3 PC PATCH NEXT WEEK.

19 listopada o 23:11

Czyli niedługo powinien być.

Nie wiem co myśleć o tej zmianie:
Cytat• Increased the damage of Helicopter Miniguns, AA guns, and Jet Cannons against infantry

Nie powiem, ale już teraz działka w helikopterach to broń bardzo śmiercionośna. Także siła wyrzutni ziemia-powietrze (FIM-92 i SA-18 IGLA) została obniżona. A tak się składa, że raz na sto śmierci w samolocie są ich sprawką.

Co o tym myślicie? Czego brakuje?
Obserwuj wątek
    • finear Re: Łatka do BF3! 25.11.11, 18:21
      już jest od paru dni <br />
      rzadziej gra mi crashuje podczas meczu (prawie nigdy)<br />
      ale częściej nie mogę wejść na serwer z powodu jakiś głupich błędów <br />
      nie bardzo rozumiem nerf AA inżyniera <br />
      raczej dmg powinien być zwiększony bo szansa na to że wogole się trafi w cel jest tak minimalna...
    • wormivv Re: Łatka do BF3! 25.11.11, 22:20
      Mobilne AA jest dla mnie bardziej przydatne do koszenia piechoty. Moim zdaniem DMG vs piechocie powinien byc obnizony.

Zwiekszony jest tez dmg Magnum .44, mam nadzieje ze nie bedzie sytuacji gdzie trzeba w klate wpakowac 3 naboje. Zmniejszyli tez dmg G3A3, nie wiem po co, bo to i tak malo kochana bron jest.

Mogliby troche ogarnac te amunicje FRAG dla shotgunow bo jest z lekka przesadzona, no i szkoda ze nie ma jeszcze poprawki latarki i IRNV
    • mcklop G3A3 26.11.11, 00:55
      Zmniejszony damage G3A3?! Tragedia, broń jest i tak trudna do opanowania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka