Dodaj do ulubionych

Max Payne 3 Multi pomocy, help, ratuns!

18.06.12, 18:14
Mam 49 level w multi i dalej mi nie idzie masek z expem, ktoś wie o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • zappelin Re: Max Payne 3 Multi pomocy, help, ratuns! 18.06.12, 23:23
      support.rockstargames.com/entries/21484476-after-action-rank-bar-not-increasing-at-level-49-in-max-payne-3-multiplayer (wg rockstar, jeżeli zyskasz tyle xp ile jest potrzebne do 50lvl to poziom sam się zmieni)
      • dalhar Re: Max Payne 3 Multi pomocy, help, ratuns! 19.06.12, 23:59
        Dziękuję za info smile
    • coletrain What Da Fak 19.06.12, 11:02
      Mnie multi strasznie irytuje. Ludzie ze snajperkami czy kij wie czym miotą tak że nie wiadomo skąd strzelają i pada się po wyjsciu zza winkla. Rzadko gram na padzie w multi ale nie jestem jakimś totalnym lamusem, albo ci ludzie to roboty, albo mają mysz podpiętą, nie czaje tego momentami o.O. Grałem na free aim.
      • lopi Re: What Da Fak 19.06.12, 11:32
        Wraz z kolejnymi levelami możesz kupić duuuuuużo lepsze bronie i oto cała tajemnicasmile tymi standardowymi to można sobie pogwizdać generalnie... jak jesteś początkujący w MP3 to polecam tryby Rookiewink
        • coletrain Re: What Da Fak 19.06.12, 12:39
          aaa no chyba że tak. Mam drugi level dopiero i nic nie kupiłem jeszcze, dzięki za info bo miałem już multi nie odpalać wink.
          • lopi Re: What Da Fak 19.06.12, 13:46
            do 6 levelu możesz grać tak jak pisałem na Rokie czyli z ludzki mających max ten sam poziom, a potem jest zderzenie z rzeczywistościąbig_grin ja też przechodziłem przez tobig_grin czasami w 5 minut zabiłem jednego gościa, ginąc 10 razy. Z czasem będzie lepiejsmile no i podstawa to dobra broń
            • coletrain Re: What Da Fak 19.06.12, 20:40
              okej, zrobię tak jak mówisz wink, dzięki za podniesienie na duchu, myślałem że coś ze mną nie tak big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka