kalimdor 01.02.14, 02:23 Będą jakieś znaczące różnice pomiędzy platformami? PC/PS3/iOS ? Nie wiem gdzie zakupić by grało się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picknick Re: TWDead platforma 01.02.14, 21:18 Ja gram na piecu padem od ps3, i nie ma żadnych problemów. Pc też dostawały odcinki najwcześniej, wszystkie certyfikacje czy to od apple'a/microsoftu/sony opóźniały premierę nawet o kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kordas Re: TWDead platforma 01.02.14, 21:22 Zdecydowanie graj na PC. Na konsolach silnik Telltale Games nie wydala i potrafi naprawdę nieźle ścinać przy ładowaniu kolejnych scen, co dość psuje imersję w co bardziej dynamicznych sytuacjach. Nie wiem jak jest natomiast z iOS, ale na PC wszystko chodzi płynnie. Poza tym TWD bez problemu współpracuje z padami na PC i w przypadku podpięcia pada dostosowuje do niego interfejs także jest naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kalimdor Re: TWDead platforma 02.02.14, 12:45 Właśnie na iOS lekko chrupie więc muszę się rozeznać. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy50 Re: TWDead platforma 03.02.14, 11:42 Graj na PC. Najtaniej gra kosztuje, chodzi najlepiej i możesz sterować jak ci wygodnie padem, myszką+klawiaturą. No i na PC najwcześniej doczekasz się edycji kompletnej za dwycyfrową kwotę. Mobilki sobie odpuść, szkoda baterii. Odpowiedz Link Zgłoś