03.10.05, 17:15
Dawno mnie nie było, a w między czasie odktyłam pron :
pron.vilq.info/ . Bardzo ciekawe, ale ja niestety utknęłam na 5-tym
levelu ... pomocy !!
Obserwuj wątek
    • gumowe_ucho Re: Pron 03.10.05, 17:27
      na tym pronie spędziłam połowę wakacji,dotarłam do 24 i na razie nie chcę się
      denerwować wink
      • jijjij Re: Pron 04.10.05, 10:14
        A mogłabym prosić o podpowiedź do 5-go ? nie umiem sobie z nim poradzić ...
        link do niego to : pron.vilq.info/pi.htm . Poproszę o podpowiedź, albo o
        odpowiedź, bo o tych różnych systemach to nie słyszałam, troszkę za młoda
        jestem ... smile
        • gumowe_ucho Re: Pron 04.10.05, 10:39
          sprawdź pocztę
          • jijjij Re: Pron 05.10.05, 08:01
            Sprawdziłam, sprawdziłam i dziękuję bardzo ... tylko teraz męczę się z szóstym,
            bo nie wiem co to za aktorka ...
            • conry Re: Pron 05.10.05, 14:58
              hasło do trzciejplanszy plis...
              • jijjij Re: Pron 06.10.05, 18:47
                Wybacz, ale nie pójdę na łatwiznę i nie podam gotowego, ale wejdź na stronę :
                polskaludowa.com/pieniadze/banknoty/banknoty_anegdoty.htm i w pierwszym
                punkcie będzie fragment jednego banknota. Po złożeniu będzie widać pewien
                tekst "Banknoty Narodowego Banku Polskiego są ...... w Polsce " Podpowiedziałam
                tak, że prawie nie ma szans, żeby ktoś nie wiedział. To słowo "zakropkowane
                przeze mnie" należy wpisać w tamto miejsce.
                • conry Re: Pron 07.10.05, 14:01
                  już zdązyłem przejść, ale nie wiem co w 5-tym! ratunku!
    • jijjij Re: Pron 07.10.05, 15:56
      Przykro mi, ale sama nie potrafiłam go rozwiązać, więc napisze ci na pocztę.
      • conry Re: Pron 07.10.05, 17:58
        dobra, nie trzeba. już jestem w 8
        • jijjij Re: Pron 08.10.05, 11:13
          Ok, a można by poprosić o hasło do 6-go ? Nie umiem sobie poradzić ...
          • conry Re: Pron 08.10.05, 12:01
            hasło do 6 to power, troche skomplikowane to było,a le co tam. jestem juz w 10 wink
            • jijjij Re: Pron 08.10.05, 16:36
              Power to hasło do piątego ... a mio chodzi o to następne
              • conry Re: Pron 08.10.05, 16:47
                madmax
                • jijjij Re: Pron 08.10.05, 17:32
                  Cóż ..... mogę płakać crying(( ?? Z szóstym poradziłam sobie od razu, jeszcze przed
                  napisaniem popdpowiedzi, ale teraz nie rozumiem siódmego ... dobra, wiem że nie
                  mogę sobie ze wszystkim poradzić ... ale mam dopiero tak mało (nie podam
                  ile ;p ) lat ... Więc poproszę o PODPOWIEDŹ do siódmego ... nie o słowo, tylko
                  o podpowiedź ... z góry dzięki
                  • jijjij Re: Pron 08.10.05, 18:40
                    No ok ... poradziłam sobie z tym siódmym ... nie wiedziałam że to czcionka ...
                    myślałam że to znaki zodiaku, tylko niektóre mi nie pasowały, więc szukałam w
                    runach itd
                    • conry Re: Pron 08.10.05, 19:41
                      mam pewną prośbę... jeśli ktoś wie jakie angielskie nazwisko można ułożyć z
                      literek wisobrt to niech mi napisze bo już 2 dzień sie z tym męcze sad
                      • conry Re: Pron 08.10.05, 22:26
                        już nie wazne...
                        z czym może sie kojarzyć liczba 13041954 ? ;-(
                        • jijjij Re: Pron 09.10.05, 11:19
                          Ej, chwila, w którym Ty poziomie jesteś ? Ja mam 11 i puste pole .... z 10-tym
                          poradziłam sobie od razu, nie wiem co w tym trudnego było. A 11-ty zaczynam i
                          staram się przejść. wink
                          • jijjij Re: Pron 09.10.05, 11:28
                            A ... już wiem gdzie jesteś, ale też nic z tym nie potrafię na razie
                            zrobić ... jeszcze trochę pomyślę i może coś mi wyjdźie ... Bo na informatyce
                            to ja się nie znam ...
                            • conry Re: Pron 09.10.05, 12:37
                              podobno to jest poziom polityczny... ale nie kojarzę sobie zeby wtedy było cos
                              waznego...
                              • jijjij Re: Pron 09.10.05, 16:27
                                Polityczny, bardzo zabawny .... niestety też nic nie kojarzę
                                • smitte Re: Pron 09.10.05, 21:59
                                  Przepraszam bardzo, może coś poradzicie. Wchodzę na podaną stronę, klikam
                                  zaczynamy i pojawia mi się czarna plansza, biały prostokąt, napis start z
                                  jedynką i tyle, nic więcej się nie pokazuje, przeglądarka pisze "Done" i ma w
                                  nosie. Tak ma być, to pierwsza zagadka, której nie umiem rozwiązać? Dziękuję z
                                  góry.
                                  • conry Re: Pron 09.10.05, 23:04
                                    to jest bardzo proste, nawet nie zagadka- klikasz kropkę między ramionami a tongue_out
                                    potem będzie coraz trudniej...
                                    • conry Re: Pron 09.10.05, 23:09
                                      jestem w 12 tongue_out
                                      a jedenaste to (podpowiedź)
                                      polityczne
                                      wiejskie
                                      śmieszne
                                      13.06.1954 to urodziny kolesia który sądzi że w 2010 bedzie rządzić polską tongue_out
                                      mozna sie trochę pośmiac- kolory poziomu to też podpowiedź...
                                      • babushka33 Re: Pron 09.10.05, 23:12
                                        A ja nie wiem co ma być w 7. Wiem, że chodzi o czcionkę, ale wpisuję jej nazwę
                                        i nic.
                                        • smitte Re: Pron 10.10.05, 09:48
                                          Sorry, nie zauważyłam tej kropki, dzięki wink
                                          • jijjij Re: Pron 10.10.05, 11:08
                                            Wejdź na Microsoft Word <ja osobiście mam OpenOffice, ale ten też może być> i
                                            wejdź na czcionkę "wingdings" i wpisz te znaki. A co do 11-go to nie potrafię
                                            przejść i proszę o pomoc na gg : 4205318 albo na pocztę.
                                            • jijjij Re: Pron 10.10.05, 16:10
                                              Ufff ... udało się smile
                                              • conry Re: Pron 10.10.05, 18:33
                                                ja sie tera męczę przy 14...
                                                • babushka33 Re: Pron 10.10.05, 21:56
                                                  Ale które znaki mam wpisać? Wpisywałam nazwę wingdings, ale nie działało.
                                                  • conry Re: Pron 10.10.05, 22:59
                                                    zrób tak- weż notatnik, czcionka windigs czy webdings (nie pamiętam)i wypisuj
                                                    wszystkie litery, a potem zastanów się i połącz znaczki z literkami
                                                  • conry Re: Pron 11.10.05, 13:40
                                                    dobra, 15 wita big_grin
                                                  • conry Re: Pron 11.10.05, 13:42
                                                    poprawka- 16
                                                  • jijjij Re: Pron 11.10.05, 16:42
                                                    Conry, szukam wszędzie i wpadłam tylko na NASA ... a to nie wchodzi ...
                                                    pomocy !!!!!
                                                  • conry Re: Pron 11.10.05, 17:40
                                                    Ech, żeby nie spoilerować to podpowiedź:
                                                    -szukaj w londynie
                                                    -jest to dokładnie na południku zerowym
                                                    -ma w sobie coś "zielonego"
                                                  • jijjij Re: Pron 11.10.05, 22:02
                                                    Dziękuję ... wpadłam na to wcześniej, tylko nie skojarzyłam z tym, ale z
                                                    ochrona wielorybów ... smile
                                                  • conry Re: Pron 12.10.05, 14:37
                                                    i jak, w którym jesteś?
                                                    niestety forum gry od wczoraj nie działa sad
                                                  • rygosiasty Re: Pron 13.10.05, 15:08
                                                    mam problem z 15 nie kapuje nic z tymi cyferkami prosze pomozcie...
                                                  • conry Re: Pron 13.10.05, 17:49
                                                    słyszałaś o liczbach pierwszych?
                                                  • jijjij Re: Pron 13.10.05, 19:24
                                                    No dobra, cieńka jestem ... jestem dopiero w 16 i męczę się z tymi
                                                    literkami ...
                                                  • smitte Re: Pron 13.10.05, 22:50
                                                    Do ósmego jakaś sugestia, co to za wilk, nic w goglu sensownego nie mogę
                                                    znaleźć, pliiiis wink))
                                                  • conry Re: Pron 14.10.05, 10:34
                                                    | "The eerie, wailing Hymn caused |
                                                    | insanity even in hardened warriors." |
                                                    | - Sarpadian Empires, vol. II
                                                    o to chodzi z tym wilkiem:
                                                    wpisz do google: "The eerie, wailing Hymn caused "
                                                    i przerób pewne nazwisko według podpowiedzi ze źródła.
                                                    PS: nazwisko jest w pierwszym znalezionym wpisie wink
                                                  • smitte Re: Pron 14.10.05, 16:23
                                                    Dziękiwink,będę kombinować. Szkoda, że forum na stronie nie działa.
                                                  • smitte Re: Pron 22.10.05, 17:20
                                                    utknęłam w 18, a podpowiedzi na stronie są mętne dość, chciałabym tylko wiedzieć
                                                    w jaki języku jest wyraz a nikt nie chce powiedzieć crying
                                                  • conry Re: Pron 22.10.05, 20:04
                                                    ja jestem jeszcze w 16- i nie mam pojęcia o co chodzi z small unit turn (mała
                                                    zamiana jednostki ?)
                                                  • smitte Re: Pron 23.10.05, 09:55
                                                    Szczerze mówiąc nie wiem o czym mówisz, gdzie tam było coś o jednostkach? Ja
                                                    wzięłam dużą kartkę, spisałam sobie literki i po kolei wykreślałam wszystko co
                                                    mi wpadło do głowy nawet luźno związane z tematem wiadomym (po ang.) Zostało mi
                                                    8 literek, więć pewnie mogłam jeszcze coś wykreślić, ale to co zostało, plus
                                                    wskazówka z forum, że chodzi o "pytanie o pewien hmmm stan umysłu" mnie
                                                    naprowadziło. Często się słyszy w amerykańskich filmach. A ja to bym tylko
                                                    chciała wiedzieć, czy w 18 jest wyraz po polsku czy po angielskucrying
                                                  • conry Re: Pron 23.10.05, 16:23
                                                    no to może bliżej mnie naprowadzisz?
                                                  • smitte Re: Pron 23.10.05, 17:16
                                                    Sprawdź pocztę, żeby nie było, że ja tu coś tegowink
                                                  • conry Re: Pron 23.10.05, 20:54
                                                    18- masakra :-o!!!
                                                  • jijjij Re: Pron 24.10.05, 21:43
                                                    Ja -16- nie mogę znaleźć tego 2-literkowego słowa powiązanego z Jowiszem ... ;
                                                    (( Help my ...
                                                  • smitte Re: Pron 24.10.05, 22:22
                                                    A księżyce Jowisza mamy następujące:... wink Pozdrawiam.
                                                  • smitte Re: Pron 04.11.05, 16:14
                                                    Jakby ktoś coś o 19 wiedział to ja poproszę bardzo bo mnie zaraz coś...
                                                  • conry Re: Pron 04.11.05, 22:02
                                                    jak już mówiłem- do 19 nie mam ale do 22 owszem wink
                                                  • jijjij Re: Pron 05.11.05, 13:22
                                                    Ja nie mam do 16-go, ale do 28-go mam smile
                                                  • smitte Re: Pron 05.11.05, 15:07
                                                    No do 22 też już dzięki Conry'emu mam, ale ten mur mi spać nie daje.
                                                  • smitte Re: Pron 05.11.05, 15:08
                                                    A skąd ci się nagle 28 wziął?
                                                  • conry Re: Pron 05.11.05, 18:23
                                                    no właśnie - skad do 28? podaj... tongue_out
                                                  • smitte Re: Pron 07.11.05, 17:45
                                                    Mam 19, troche nie fair moim zdaniem, nie rozumiem co to ma wspolnego z
                                                    podpowiedziami. 20 to pestka, ale 22 znowu mi dal do myslenia.
                                                  • jijjij Re: Pron 09.11.05, 08:40
                                                    A 28 to przez przypadek ... wpisałam złe smile a mam 16 i nic nie potrafię
                                                    zrobić !!
                                                  • conry Re: Pron 09.11.05, 14:09
                                                    jakby tu podpowiedzieć... jakie wyrazy juz wykreśliłaś? odpowiedź to pytanie na
                                                    temat... stnu umysłu tongue_out z tym ze niektóre wyrazy są skrucone...
                                                  • smitte Re: Pron 09.11.05, 14:16
                                                    Angielskim trzeba się jednak dość biegle w tym pronie posługiwać, a to pytanie
                                                    zwłaszcza jest kolokwialne bardzo. 6 liter ci powinno zostać powykreślawszy te
                                                    wyrazy związane z .....
                                                  • conry Re: Pron 09.11.05, 14:45
                                                    i jak będziesz już miała hasło, to nie rozwijaj skrótów w nim zawartych, tylko
                                                    wpisz na zywca...
                                                  • jijjij Re: Pron 12.11.05, 15:31
                                                    Mam wszystki9e wyrazy, ale nie mogę z nich nic ułożyć =/ WQ tym problem smile
                                                  • conry Re: Pron 12.11.05, 15:45
                                                    dobra, przesle ci napw na forum prona, sprawdź skrzynke
                                                  • smitte Re: Pron 23.11.05, 09:21
                                                    Wspólnymi siłami doszliśmy z Conry'm do 34 i się wyłączyłocrying(((( Od 3 dni system
                                                    mi odpowiada, że "odnalezienie pron.vilq.info było niemożliwe". No i tak mi
                                                    smutno ogólnie rzecz biorąc i się chciałam podzielić z Państwem tą niewesołą
                                                    wiadmością.
                                                  • smitte Re: Pron 24.11.05, 10:28
                                                    Już ruszyło.
                                                  • conry Re: Pron 02.12.05, 13:54
                                                    działa działa, ale 37 moze okazać sie zbyt trudne...
                                                  • conry Re: Pron 03.12.05, 11:06
                                                    bzdura! jestem 40 tongue_out
    • mizzi1 Re: Pron 10.01.06, 14:28
      Podnoszę do góry, bo tkwię w 26wink.
    • elentari77 Re: Pron 27.01.06, 19:34
      błagam o odpowiedź do 10 lvl rozszyfrowałam hasło w źródle i to z tarczy ale
      nie mam pojęcia co wpisać do url.i podpowiedzi tu nic nie pomogąsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka