funcia2 05.09.07, 08:05 straż miejską, za szybką interwencję usunięcia zdechłego gołębia z piaskownicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejarek Re: Pochwalę 05.09.07, 08:32 Pewnie dziecko jakiegoś strażnika/lub innej szychy/ bawi się w tej piaskownicy. Odpowiedz Link
funcia2 Re: Pochwalę 05.09.07, 08:36 Właśnie, że nie. Na naszym osiedlu nie mieszka zaden strażnik, ani szycha. Odpowiedz Link
kolejarek Re: Pochwalę 05.09.07, 08:54 Ależ miałem Ciebie na myśli:))))))) Wiem, powinienem napisać piękna szyszeczka;))) PS. To wszytko przez ten cholerny deszcz;( Odpowiedz Link
funcia2 Re: Pochwalę 05.09.07, 09:11 No, teraz to rozumię. Ale chyba nie szychą, ale szczekaczką jestem lepszą. Odpowiedz Link
patsik Re: Pochwalę 05.09.07, 12:13 yyy....to do usunięcia gołębia z pisakownicy wzywa się straż miejską? a nie szybciej byłoby własnoręcznie, za pomocą rękawiczek jednorazowych? no, chyba że straż zdezynfekowała piasek przy okazji.... a fuj, nie lubię gołębi! Odpowiedz Link
funcia2 Re: Pochwalę 05.09.07, 12:59 A wzywa się i wzywa się też do rozjechanych kotów i psów. A może i lepiej byłoby go usunąć za pomocą rękawiczek jednorazowych (tak jak i inne martwe, czy rozjechane koty i psy) ale przynajmniej będzie gdzieś ślad, że fakt taki miał miejsce i może OSM z tego tytułu wymieni piach w przyszłym tygodniu, a co. A gołębi i innego ptactwa też nie lubię Odpowiedz Link
alleo1 Re: Pochwalę 05.09.07, 12:35 A jakim cudem udało Ci się do Straży Miejskiej dodzwonić? No chyba, ze na ulicy ich dorwałaś... ;) Odpowiedz Link
funcia2 Re: Pochwalę 05.09.07, 13:00 Dorwałam ich w ich siedzibie, telefonu niestety nieznam Odpowiedz Link
lamelka007 Re: Pochwalę 05.09.07, 21:37 ale czy to oznacza, że specjalnie do nich leciałas żeby im powiedzieć o zdechłym gołębiu? Odpowiedz Link
popoludnie Re: Pochwalę 06.09.07, 21:35 A ja pochwalę Funcie za interwencję. Przy okazji dzięki niej spółdzielnia naprawiła zjeżdżalnie. Takich ludzi powinno być więcej, może coś by się zmieniło na lepsze, jeśli mieszkańcy osiedla się nie zainteresują to kto inny to zrobi? Odpowiedz Link