monikka4 10.12.05, 15:22 Czy jest jakiś sposób albo kod na to żeny sim mógł od razy zostać np. rekinem biznesy itp??? żeby wszystkie punkciki np. technika , sprzątanie doszły do końca?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupeczka666 Re: Kariera 10.12.05, 19:54 boolprop testingcheatsenabled true trzymajac SHIFT kliknij na sima i daj na wiecej pozniej na SPAWN>WIECEJ>WIECEJ>SIM EDITOR bedzie mala figurka niemowlaka, klikasz na niego i dajesz na SKILLS pozniej wybierasz osobe i na MAX ALL i masz wszystkie umiejetnosci trzymajac SHIFT klikasz na gazete i dajesz POZIOM PRACY 10 _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
merci1811 Re: Kariera 11.12.05, 11:23 Tylko, że wtedy gra jest chyba trochę nudnawa, jeżeli sim ma wszystki możliwości na maxa, tym bardziej, że do poszczególnych karier, nie potrzebuje miec wszystkiego na maxa. Jeżeli od małego dziecka będziesz ćwiczyć poszczególne cechy, to zanim Twój sim dorośnie bedzie miał na maxa niektóre umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
monikka4 Re: Kariera 13.12.05, 15:37 A gdzie mam znalez te guziki np. Mx Alt czy jakoś tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Kariera 13.12.05, 17:32 Klikasz na sima trzymajac shift po wpisaniu kodu _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
chaspera Re: Kariera 14.12.05, 11:50 Aby wykreowac naszego sima na najwyzsze stanowisko wpisujemy kod: boolProp testingCheatsEnabled true Klikamy shiftem na gazete i klikamy "praca dla dorslych" i wybieram,y swoja kariere. Gra zapyta nas, czy chcemy przyjac prace. Jasne, ze tak! Jezeli juz maz prace, mozesz pomianc ten punkt! Potem jeszcze raz shiftem na gazeta i "ustal prace na poziomie"... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pozdrowionka, mam nadzieje ze sie uda! Tak, merci, gra nie jest taka ciekawa gdy caly czas uzywasz kodu! Osobiscie uzywamm go tylko z koniecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mala-muu Re: Kariera 15.12.05, 12:15 Gdzie mam to wpisac? Jak wpisuję w okienko dialogowe (ctr+shift+c) to mi nic nie dziala!Napisz, proszę, krok po kroku, co robić! Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: Kariera 15.12.05, 13:28 w tym okienku wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true i potem trzymasz shift i klikasz na sima lub jakis przedmiot Odpowiedz Link Zgłoś
monikka4 Re: Kariera 19.12.05, 17:36 Wpisywałam ten kod ale mi nie działa nic się nie pokazuje np. poziom od 1-10?? co mam zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Kariera 19.12.05, 20:09 Musisz trzymac SHIFT jak bedzie klikac. _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ameno_nokia Re: Kariera 19.12.05, 22:05 Boshe, my Cie tu prowadzimy za raczke, a ty i tak nie kumasz! Trzeba troche samemu pokombinowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Kariera 21.12.05, 11:50 ameno_nokia to dopiero nic co ta monikka robi na forum.thesims.pl jednej gosciowie tzreba bylo przez 4 strony tlumaczyc jak sciagnac domek z internetu z rapidshare _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Serio? 21.12.05, 13:20 O, rany. Teraz juz wiem, ze zostane informatykiem. Kilka osob juz mi mowilo, ze wszystko co z komputerem zwiazane rozumiem blyskawicznie A przynajmniej z poruwnaniem z Monika Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Nie na temat 21.12.05, 13:21 Wiem, ze to nie na temat, ale czy ktos zna Psychonauts? Odpowiedz Link Zgłoś