julka_b 13.01.06, 21:47 Nie wiem czy było. Ja w to nie grałam. i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=14018 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_b Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 22:02 Gra ktoś? Obeszłam cały pokój. Jest mnóstwo miejsc, w które można zajrzeć, ale nic z tego nie wynika. Mam tylko jedną rzecz, z kosza. Coś jakby bateria, ale nie do końca... Nie wiem, z czym to ugryź. Nic poza tym nie daje się "zabrać, czy połączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 22:11 julka pod poduszka jest pilot, pod łóżkiem miód który dajesz misiowi zjeść czyli do pyska, on ci daje w zamian klucz do szuflady,Nie chce ci narazie pisac wszystkiego, pokombinuj Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 22:11 Taaaak? Mnie moja bezsilność załamuje. Włączyłam kabel od komutera do gniazdka i nacisnęłam przycisk w telewizorze. Oczywiście, nic sie nie dzieje. Jesteś dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 22:29 jetem , napewno w telewizorze pokazuje ci sie haslo, musisz je uzyc na skrzyni ale pamietaj ze musza to byc duze litery Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 22:41 tu już dotarłam. usiłuję odkryć użyteczność lizaka (to chyba jest to w żołto-czrną kratkę?) Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 22:45 to nie jest lizak, tylko śrubokręt, którym masz otworzyć kratkę wentylacyjną nad telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 23:28 haslo z telewizora na skrzynie? a jak wykorzystac? bo nie widze miejsca na jego wpisanie... Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: ESCAPE THE TOWER 13.01.06, 23:33 Za szafą jest łom, którym otwierasz skrzynie Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: ESCAPE THE TOWER 18.01.06, 15:55 Ja znalazłam tylkp kluczyk. I utknął mi w tym kwadratowym na ścianie obok komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaolo Re: ESCAPE THE TOWER 27.01.06, 15:08 skąd ten śrubokręt - nie moge znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: ESCAPE THE TOWER 18.01.06, 15:20 Gdzie jest druga bateryjka? Pomóżcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pancia110 Re: ESCAPE THE TOWER 18.01.06, 16:10 Jedna bateryjka jest w drugiej szufladzie, a druga jest w koszu na śmiecie, tylko musisz dłużej klikac na kosz, cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: ESCAPE THE TOWER 11.04.06, 21:55 Błagam! Bo się wścieknę! Niech mi ktoś pomoże! Nie mogę CD do kompa włożyć i skąd ten pierdzielony śrubokręt? Help!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: ESCAPE THE TOWER 11.04.06, 23:24 Klikasz na szary pasek u góry-CD i wkładasz płytkę. Jak sobie przypomnę o śrubokręcie, napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 13:57 śrubokret jest w jednej z szuflad pod kwiatkiem. Aby ja otworzyc, trzeba miec klucz, co = wpisanie prawidlowego ciagu liczb w sejf przy tablicy 'korkowej'. Zeby poznac ciag liczb, trzeba uzyc plyty CD w kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 14:05 no dobra, ale co z tym telewizorem? Bo mi tylko wojna mrowek sie pokazuje, ale zadnego hasla. Ktos wie ocb? Odpowiedz Link Zgłoś
juelaa Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 14:22 no dobra druga bateryjka jest w drugiej szufladzie, ale nie da się jej otorzyć- przynajmniej ja nie moge.Czym to się otwiera?bo kluczem żółtym napewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 15:36 do kazdej szuflady jest inny zolty klucz. Jeden w misiu, drugi w sejfie, trzeci za wentylacyjna kratka. Da sie jednym z nich otworzyc na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 15:44 o cholera, czy to mozliwe, zeby na TV haslo sie nie pokazywalo, tylko bylo je slychac? Bo ja, kurcze, bez dzwieku gram, w pracy jestem Help ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 16:03 Trzeba za telewizor wejsc i antene wlaczyc. I wtedy będzie grał. I jak będziesz miał juz broń ze skrzyni to napisz co dalej zrobiłeś. Bo nie mogę jej użyć i nie wiem co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 16:08 Tzn. albo zrobiłaś. Bo nie wiem jesteś nią czy nim. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 16:11 nią, nick prosto z wenezuelskiej telenoweli Dzieki za pomoc, za TV nie przyszlo mi do glowy wlezc. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 16:31 kurcze, no nie wiem. Bron jest nieaktywna, nie moge jej wziac z inwentarza. Z rzeczy niezalatwionych mam zamknieta szafke nad misiem i klucz, ktory tkwi w metalowej plytce kolo kompa i nic sie z nim nie dzieje. Wyszlam za drzwi, ale tam ciagle to samo Wnerwia mnie powoli ta gra Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 16:38 To ja mam identyczną sytuację. I też zaczynam się denerwować. Też mam ten klucz w metalowej płytce, broń nieaktywna i ta zamknieta szafka. A w trzeciej szufladzie nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 16:48 cos mam! poklikaj prawą strone wewnatrz szybu wentylacyjnego, taki panel z kolorowymi paskami wyskoczy. Pewnie cos ma to wspolnego z kolorami ksiazek Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 17:06 Jeja! Klikałam wcześniej w tym diabelnym wentylatorze ale za mało widocznie. Teraz jeszcze raz spróbuję od nowa bo już się wściekłam i wyłączyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 17:11 poklikaj, poklikaj, choc nawet nie potrafie ci dokladnie powiedziec w ktorym to jest miejscu, bo ja klikalam calkiem chaotycznie i histerycznie z tej wscieklosci Ale gdzies po prawo, lekko ku gorze Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: ESCAPE THE TOWER 12.04.06, 17:28 jeeeeeeeeeeeeee! Udało się! Wkońcu! Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: ESCAPE THE TOWER 14.04.06, 18:45 co zrobić, żeby krajobraz za drzwiami zmienił się. inaczej jak wyjść? Próboałem z liną ale nic mi nie wychodziło Odpowiedz Link Zgłoś