dgrzechu 23.03.07, 17:39 Wiecie moze w ktorym z zawodow oferowanych w The Sims 2 zarabia sie najwiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavulon78 Re: Najbardziej oplacany zawod 23.03.07, 22:21 Najlepiej to się zarabia we własnym biznesie na sprzedaży drogich samochodów ściągniętych z netu. Mam teraz salon ferrari. Dziennie zarabiam nawet 30000 Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Najbardziej oplacany zawod 24.03.07, 00:44 Zawód sportowca jest dobrze płatny z tego co pamietam na koniec kariery zarabia ponad 3000, ale pracuje tylko 3 razy w tygodniu. Ogólnie chyba zasada jest taka, że zawody w których na poczatku zarabia sie troche wiecej (policjant, wojskowy) na koniec kariery jest juz znacznie mniej w porownaniu do innych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza41 Re: odp. pavulon 24.03.07, 07:16 Heh...Ona zapytała czy w THE SIMS 2 a nie we własny biznes praca kucharza też jest dobra ale nie lepiej użyć ci kody motherlode... no cóż jak nie to Cie rozumiem ja też za dużo kodów nie używam bo można tak pograć zarabiając na życia dla swoich simów: Odpowiedz Link Zgłoś
matisiedem Re: odp. pavulon 25.03.07, 12:09 Najbardziej opłacalny zawód to Guru Ekologi, na tydzień zarabiasz 10 000 tys. tylko musisz mieć dodatek "Na studiach". Nie pamiętam nazwy kariery, ale wiem że nagroda za prace to "Kroworoślina" Odpowiedz Link Zgłoś
maribellka Re: Najbardziej oplacany zawod 06.04.07, 09:35 Najlepiej nacisnąć Ctrl+shift+C i napisać motherlode na końcu enter i pieniądze same idą Odpowiedz Link Zgłoś