konkomen 11.08.07, 18:03 Mam pytanko: Czy ktoś wie, czy The Sims 2 Historie ze świata zwierząt chodzą same, czy potrzebują np. The Sims 2 Historie z życia wzięte? (tak jak np. TH2 Nocne życie nie chodzą bez The Sims 2) Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdr.KońKomen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka173 Re: Jedno pytanko. 15.08.07, 10:18 Wydaje mi sie, ze będa chodzić jak bedziesz mieć The Sims 2 Historie z Życia Wzięte. Bo dodatki działają wtedy kiedy instaluje sie je po kolei jak są wydawane... A ja mam takie pytanko czy wiesz jak mozna zbudować szpital i kościół?? Mam nadzieje, że odpiszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
konkomen Re: Jedno pytanko. 15.08.07, 12:23 Dzięki majka173. Co do tego kościoła i szpitala to, owszem, zbudować można, ale chyba tylko z zewnątrz, bo wewnątrz... to nie wiadomo czy byłyby poszczególne obiekty np. dzwony kościelne, sprzęt medyczny, itd,. Kościół zbudować można budując taki dom z wieżyczką i z oknami z witrażami (takowe są w TH2), drzwi, itd,. A szpital to taki wielopiętrowy budynek. Zresztą chyba wiesz. Pozdr. KońKomen Odpowiedz Link Zgłoś
majka173 Re: Jedno pytanko. 16.08.07, 12:12 Wielkie dzięki. Jakby jeszcze cos sprawiało ci trudność to chetnie odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza41 Re: Jedno pytanko. 17.08.07, 11:26 KonKomen moja koleżanka ma tylko historie ze świata zwierząt, nie ma Historie z życia wzięte. Więc chyba historie ze świata zwierząt cxhodza bez historie z życia wzięte:0 Pzdr, Luiza41 Odpowiedz Link Zgłoś