Gość: y IP: *.k2.pl 10.09.08, 15:44 bez sensu... z Carmaggedon też mieli kiedyś problemy w ich wersji gry krew była zielona zabawne jak na kraj pełen ludzi, których potomkami są stali bywalcy kolonii karnych niegdyś licznie rozrzuconych po tym kontynencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crazydick Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 15:53 no beznadzieja, co mnie obchodzi australia jakas, czemu ja mam tego nie miec bo jakis kraj ma debilny rzad, kpina jakas, teraz to juz zaczynam watpic w fallouta 3 bo gdyby faktycznie mial by byc rewelacyjny to by mieli gdzies australia i by tam poprostu nie wydali, a ludzie mogli by i tak kupwoac z zagranicznych sklepow albo ze strony porducenta do sciagniecia za oplata jak robi to EA. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Re: Fallout 3 bez morfiny 10.09.08, 16:49 australia pod tym wzgledem (nie tylko jesli chodzi o gry) jest testowana od dluzszego czasu. w slad za nia beda szly kolejne panstwa, jeno musi przyjsc na to odpowiednia pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:06 Absurd goni absurd. Skoro gra jest od 18 lat to jest przeznaczona dla dorosłych i dorośli decydują czy w nią grać. Pier.dolić cenzurę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.bestdeals.at 10.09.08, 20:17 Dodam, iż ja, jako osoba dorosła, codziennie wstrzykuję sobie morfinę [cool] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 00:07 Co kraj to obyczaj... chociaż dziwne są te zakazy i ograniczenia. Głupotą jest wyolbrzymianie patogennej roli gier odnośnie agresji, przemocy. Nie było gier i komputerów, a ludzie siekali się z byle powodu. Moim zdaniem efekt działania gier jest zupełnie odwrotny... ludzie muszą mieć miejsce gdzie daliby upust swoim mniej lub bardziej barbarzyńskim zachciankom nie krzywdząc przy tym innych i właśnie gry powinny to zapewnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassius-clay Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.as.kn.pl 11.09.08, 19:09 Klasyczna hipokryzja w stylu anglosaskim: w grze komputerowej krew może lać się strumieniami z odrąbywanych kończyn i głów, ale nie można umieścić w niej nazw prawdziwych narkotyków. Dodatkowo, co już ktoś zauważył, gra ma oznaczenia ograniczenia wiekowego od 18 lat... Bracia i siostry, chrońmy swoje dzieci przed zgniłą i śmiercionośną wiedzą o nazwie i działaniu substancji psychoaktywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas6669 Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 22:47 Mam nadzieję, że wersja nieocenzurowana przecieknie na jakąś stronę z torrentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.tvk.torun.pl 13.09.08, 18:28 Znając życie tydzień albo 2 po premierze wyjdzie nieoficjalna łatka zmieniająca nazwy narkotyków na normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Fallout 3 bez morfiny IP: 195.205.193.* 29.09.08, 12:47 @ Gość:9 Masz absolutną rację - wystarczy popatrzeć ile wojen było i co w trakcie wojny jedni ludzie robili drugim, a nazwa narkotyku w grze jest hm, banałem? Ja tam jestem za zamknięciem w gumowej klatce wszystkich tych którzy wstawiają cenzurę do gier od 18lat. Odpowiedz Link Zgłoś