Dodaj do ulubionych

Fallout 3 bez morfiny

IP: *.k2.pl 10.09.08, 15:44
bez sensu... z Carmaggedon też mieli kiedyś problemy w ich wersji gry krew była zielona smile zabawne jak na kraj pełen ludzi, których potomkami są stali bywalcy kolonii karnych niegdyś licznie rozrzuconych po tym kontynencie.
Obserwuj wątek
    • Gość: crazydick Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 15:53
      no beznadzieja, co mnie obchodzi australia jakas, czemu ja mam tego nie miec bo jakis kraj ma debilny rzad, kpina jakas, teraz to juz zaczynam watpic w fallouta 3 bo gdyby faktycznie mial by byc rewelacyjny to by mieli gdzies australia i by tam poprostu nie wydali, a ludzie mogli by i tak kupwoac z zagranicznych sklepow albo ze strony porducenta do sciagniecia za oplata jak robi to EA.
    • bad_puppy Re: Fallout 3 bez morfiny 10.09.08, 16:49
      australia pod tym wzgledem (nie tylko jesli chodzi o gry) jest testowana od dluzszego czasu. w slad za nia beda szly kolejne panstwa, jeno musi przyjsc na to odpowiednia pora.
    • Gość: Klocek Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:06
      Absurd goni absurd. Skoro gra jest od 18 lat to jest przeznaczona dla dorosłych i dorośli decydują czy w nią grać. Pier.dolić cenzurę!
    • Gość: Klocek Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.bestdeals.at 10.09.08, 20:17
      Dodam, iż ja, jako osoba dorosła, codziennie wstrzykuję sobie morfinę [cool]
    • Gość: 9 Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 00:07
      Co kraj to obyczaj... chociaż dziwne są te zakazy i ograniczenia. Głupotą jest wyolbrzymianie patogennej roli gier odnośnie agresji, przemocy. Nie było gier i komputerów, a ludzie siekali się z byle powodu. Moim zdaniem efekt działania gier jest zupełnie odwrotny... ludzie muszą mieć miejsce gdzie daliby upust swoim mniej lub bardziej barbarzyńskim zachciankom nie krzywdząc przy tym innych i właśnie gry powinny to zapewnić
    • Gość: cassius-clay Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.as.kn.pl 11.09.08, 19:09
      Klasyczna hipokryzja w stylu anglosaskim: w grze komputerowej krew może lać się strumieniami z odrąbywanych kończyn i głów, ale nie można umieścić w niej nazw prawdziwych narkotyków.
      Dodatkowo, co już ktoś zauważył, gra ma oznaczenia ograniczenia wiekowego od 18 lat... Bracia i siostry, chrońmy swoje dzieci przed zgniłą i śmiercionośną wiedzą o nazwie i działaniu substancji psychoaktywnych.
    • Gość: kubas6669 Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 22:47
      Mam nadzieję, że wersja nieocenzurowana przecieknie na jakąś stronę z torrentami.
    • Gość: Zbychu Re: Fallout 3 bez morfiny IP: *.tvk.torun.pl 13.09.08, 18:28
      Znając życie tydzień albo 2 po premierze wyjdzie nieoficjalna łatka zmieniająca nazwy narkotyków na normalne
    • Gość: Rob Re: Fallout 3 bez morfiny IP: 195.205.193.* 29.09.08, 12:47
      @ Gość:9
      Masz absolutną rację - wystarczy popatrzeć ile wojen było i co w trakcie wojny jedni ludzie robili drugim, a nazwa narkotyku w grze jest hm, banałem? Ja tam jestem za zamknięciem w gumowej klatce wszystkich tych którzy wstawiają cenzurę do gier od 18lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka