Dodaj do ulubionych

Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj.

IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 11:15
Ja to widzę tak. Po genialnej "piątce", dobra "szóstka" i trochę słabsza edycja 2008. Nie mniej nie aż tak słaba, żebym się przesiadł na fifę. Jak śpiewał kazik, los się musi odmienić więc najprawdopodobniej dostaniemy bardzo dobrą odsłonę 2009. Do tego fifa wydaje się po latach odgrzewania tego samego dźwigać z desek i staje do walki z pesem. To wszystko dla nas graczy jest bardzo korzystne, może konami się obudzi i zacznie ładować większą kasę w pesa.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.it-net.pl 11.09.08, 16:45
      Ja niestety nie przekonałem się do 2008, za długo była olewana sprawa z grą on-line oraz słabym framerate nawet na najnowszym sprzęcie. Jeżeli teraz również będą jakieś chore problemy, to ja podziękuję. Ile można grać w PES6 uncertain
    • Gość: Magnacki Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: 195.16.88.* 11.09.08, 18:48
      Mnie z kolei w PESie (apogeum w 6-ste) dobił poziom trudność: mecze wygrywało się za łatwo, nawet na najwyższym poziom. Dlatego z utenskieniem czekam na nową Fife - wersja 2008 nie przypadła mi do gustu (okropne demo IMO) za to 09 może być lepsza. Zresztą pewnie i tak wszyscy graliśmy już w demko wink.
    • blacq Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. 11.09.08, 19:09
      Ja się pytam,gdzie licencja dla Chelsea?Jak pojawiła się w PES5 tak do tej pory się z nią nie widziałem.
    • Gość: Gość Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.09.08, 20:10
      FIFA to dno i to z każdej strony!! po 1sze- nie wykrywa profesjonalnego pada, 2ie- antyalising zmienia się przy zmianie rozdzielczości, a może ja chce na 800x600 mieć 4krotny a nie brak uncertain 3.- animacje wręcz żałosne, nie mówiąc o kamerze która od niechcenia się przesuwa. Czekam na PESka, nie moge się doczekać wink polecam PESa, a jedyne w czym fifa nad nim góruje to licencja i nic więcej =P wink
    • Gość: Chomas Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 21:04
      Po screenach z dema FIFA 09 i te co teraz widzimy to PIERWSZY RAZ OD 2004 ROKU MAMY JAKĄŚ WALKE O PRYMAT GIER SPORTOWYCH POMIĘDZY PESEM A FIFĄ.Bo od tych 4 lat o czymś takim nie było mowy
    • Gość: palos Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 00:09
      No grałem w demo fify i powiem że aż tyle nowości nie widać - poprawiona grafika to fakt. Ale co z tego jak bramki się nudzą po paru rzy graniach. Mam nadzieje ze PES2009 będzie o niebo lepsze
    • Gość: tylke Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: 77.223.219.* 12.09.08, 08:34
      kto gral w FIFE09 WIE ze nic sie nie zmianilo w stosunku do FIFY04 FIFY 05 FIFY 06 FIF 08 oprocz menu
    • Gość: rupee Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.09.08, 08:44
      racja. Ja bym radził panom z EA, żeby - w zgodnie z zasadą "jak czegoś nie potrafisz to tego nie rób", i oddanie wszystkich licencji KONAMI ^^
    • Gość: rupee Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.09.08, 09:17
      issonline.pl/news.php?cmd=pokaz&id=1221135988
      proszzzz, aż ślinka cieknie ^^
    • Gość: gość Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 23:28
      PES to naprawde gra godna uwagi od lat jest wydawane i ja nie narzekam po prostu ZajebistA... smile mamm nadzieje ze pes 09 bedzie dobra gierką... gralem juz w fife 09 demo jak dla mnie do bani!!! nic sie nie zmienia od roku 2003 w tej fifie bez kitu............
    • Gość: gość Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: 195.116.132.* 20.09.08, 17:52
      No przepraszam bardzo ale grałem w fife 08 a zaraz później w 09 i jest wyraźna zmiana graficzna w końcu Fifa wygląda tak dobrze jak na konsoli po drugie w Fifie dodano sterowanie z myszką co jest genialne. Trochę wprawy i można słać piękne podania. Motion Capture graczy tez zostało poprawione i to widać od razu, gra jest o wiele fajniejsza niż wcześniejsze Fify i moim zdaniem nawet lepsza od Pesa 08
    • Gość: Rupee Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.kwidzyn.mm.pl 24.09.08, 13:48
      co si po grafice, skoro to dalej ten sam sztywny i bezsensowny kręgosłup gry! to na to wszyscy narzekają a nie na grafikę czy podania, bo czy w fifie grasz Reale, ManU, Barcą, czy Górnikiem Łęczna to wszyscy zawodnicy potrafią idealnie przyjmować piłkę, oddawać soczyste strzały i superdokładne i czyste technicznie podania. To samo jest z centrami w pole karne, gdy tylko zawodnik jest w rogu boiska boską mocą w każdej sytuacji dośrodkuje piłę i to jeszcze z rotacją. I nie wkręcaj mi tu teraz, że jest jakieś porównanie tongue_out !!! NIE MA PORÓWNANIA FIFY Z PESem, bo PES RZĄDZI I TO JEDYNA GRA PIŁKARSKA W KTÓRĄ WARTO GRAĆ OD 2003 ROKU. <peace> elo
    • Gość: marczel Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 20:01
      A zna ktoś wymagania PES 09?
    • Gość: pro Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 12:49
      wie może kiedy wyidxie demo pro 09 (tak dokładnie dzień,tydzień?0
    • Gość: Rupee Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.kwidzyn.mm.pl 25.09.08, 20:59
      Wg. doniesień brytyjskich "szperaczy" zapowiadane demo jest w tygodniu premiery, więc jeżeli premiera w USA jest przewidziana na 12 X to w okolicach 5 X powinno być w sieci. Ale licząc od daty europejskiej premiery to w okolicach 10 X surprised
    • Gość: Dżemer Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 09:37
      Co z tego że fifa ma licencję co z tego że ma trzeba to przyznać znakomitą grafikę jesli jest jednym wielkim schematem który nie daje żadnej radości z gry. PES to Pes niesamowita grywalność niezapomniana zabawa która wciąga jak prawidzwy włoch makaron. Nie wiem dlaczego wielu z Was nie przekonało się do edycji 2008? Rzeczywiscie tryb online pochrzanili. Ale nie wiem jak możecie pisać że 2008 jest gorsze od 6. PES 6 był zbyt schematyczny w 2008 możemy konstruować fajne akcje ciekawie rozgrywać i to jest własnie jak dla mnie piękne. Pozdrawiam
    • Gość: freju Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 10:52
      dokladnie,brawo dzemer...mam tak samo, pes 8 jest wg. mnie kapitalny wzgledem konstrułowania akcji, z roku na rok, pes sie rozwija...mam nadzieej ze 9 bedzie jeszcze lepsza
    • Gość: nocny_napoleon Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:29
      Debile.Wystarczy że na pesa 2008 popatrze jak zawodnicy biegają.Wygląda to tak jakby każdy miał kupe w majtach.Co mi z miliona różnych ustawień (Fifa ma tyle samo a może nawet więcej)jak i tak przychodzą do mnie ziomale i gramy domyślnymi ustawieniami.W fifie mogę sobie zmienić kogoś na prawdziwego zawodnika a nie kumpel mi się pyta w pesie a to kto? Nowa Fifa 2009 jest nowa. Nowy Pes 2009 nie jest nowy i po co mam kupować coś co już mam.W ostatnią fife w jaką grałem była fifa 2000 kolejne grać próbowałem ale sami wiecie jak to było.Dzisiaj gram w demo fifa 2009 i kopara mi opada.Świetna dynamika, świetna oprawa graficzna,miodność niespotykana we wcześniejszych fifach,zero schematów(np.nie strzelimy bramki trzema podaniami od bramkarza jak to ma miejsce w pesie, tu trzeba nieźle się nagłówkować żeby przedostać się pod bramkę przeciwnika),świetny system dryblingów(jak to zobaczyłem kopara mi opadła, co prawda niezwykle widowiskowy ale już nie tak skuteczny ale naprawdę ogromna swoboda ruchów),świetne animacje zawodników(Ile razy w nietypowej sytuacji mój zawodnik robi powietrzne akrobacje albo składa się do strzału robi wrażenie, nie jest tak sztampowo jak w pesie).Na koniec dodam że nowy pes jeszcze nie wyszedł i nie wiem w 100% jak z nim będzie ale z doświadczenia wiem że fajerwerków spodziewać się nie można bynajmniej widząc ostatnie tytuły z pod marki konami.Do osób które nie grały w demo fifa 2009 mówię stanowcze i zdecydowane shut up w porównywaniu obu gier.
    • Gość: Danio Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:36
      Fajnie żę dostali Licencje od NIKE
    • Gość: mr_roba Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.messagelabs.net 02.10.08, 13:36
      Jestem fanem serii PES(ISS,WE) od czasów PSX. Wbrew wszystkim mi wersja 2008(na X360 bo na PS2 była do dupy)się podobała(czas przeszły bo właśnie dzisiaj sprzedałem na Allegro). Rozegrałem setki meczy online, mimo widocznych niedociągnięć producentów gry bo raczej to nie wina XBL. Teraz kupiłem predordera 2009 i czekam do połowy października na przesyłkę. W międzyczasie pogrywam w demko FIFY 2009 (XBOX360) i muszę przyznać, że to jest pierwsza wersja tej serii, którą można nazwać piłką nożną. Nie będę mówił o grafice bo dla mnie się ona tak nie liczy - w końcu na xbox360 wszystkie gry ładnie wyglądają. Nie ważne są dla mnie nazwiska i stroje, aczkolwiek mile widziane by było aby taka firma jak KONAMI w końcu wygrzebała trochę kasy na te licencje. Co do FIFY to fascynuje mnie możliwość gry 10vs10 online. Powiem tak jeśli PES2009 będzie miał znowu spieprzony tryb online to go sprzedaje i kupuje FIFĘ bo tam online podobno chodzi miodzio nawet na słabych łączach. Niestety wyprowadziłem się z rodzinnego miasta i już nie mogę rozgrywać meczy z kumplami więc pozostaje mi online. Inne tryby mnie nie interesują bo nie mam po prostu czasu, a nic nie zastąpi rozgrywki z człowiekiem.
    • Gość: Bartek Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.sacz.okay.pl 03.10.08, 11:02
      Czesc Wszystkim mam problem z opcja wait for Vsync w pro evolution soccer 9 demo i obawiam sie ze w wersji pelnej tez nie bede mogl tego zaznaczyc!sad A jak dobrze wiecie ta opcja poprawia jakosc obrazu i likwiduje poprzeczny pasek na ekranie Prosze o pomoc jesli wiecie co mozna z tym zrobicsmile
    • Gość: Zaki Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:29
      panie Sławku,
      Mexican Standoff zachodzi, gdy celuje do siebie kilka osob, a nie dwie, jak przedstawione na screenie.
      Najlepszy przyklad to jedna z ostatnich scen w Reservoir Dogs/Wscieklych psach Tarantino

link: www.tarantinofiction.com/recurrent/r21.jpg
    • Gość: matt Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009? Nie dzisiaj. IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 00:49
      gralem w pes09. super gra, sporo nowych sztuczek, tryb kariery wszystko bajka. poziom trudnosci juz wyzszy zdecydowanie od 08 i dzieki im za to. Za wiele nie napracowali sie nad wygladem niektorych graczy, czesc jest zywcem skopiowana z 08. Polecam pesa jako gre na wieczor z kumplami..wink pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka