Gość: sadder IP: *.barbara.ds.polsl.pl 01.10.08, 12:05 wiadomo, że riddick Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.acn.waw.pl 01.10.08, 12:06 Wygra przystojniejszy brat bliźniak Pudziana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.barbara.ds.polsl.pl 01.10.08, 12:09 riddick by go zamordował pierdnięciem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:11 Riddick, wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:13 riddick by go zamordował pierdnięciem ---- albo kubkiem to Riddick był pionierem zabijania za pomocą prostych przedmiotów domowego użytku, a nie Joker ze swoim ołówkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:17 No to dopiero początek głosowania ale wydaje mi się, że lepiej by się sprawdziło podanie wyników po zakończeniu niz tak jak to jest robione teraz Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:20 @qb - niestety, taką mamy na razie konstrukcję sond chcieliśmy użyć formularzy z Google Docs, ale one niestety nie mają autoryzacji i każdy mógł głosować nawet 500 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:33 riddick by go zamordował pierdnięciem -- Twoja stara. Fenix rulezzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 80.51.232.* 01.10.08, 12:36 wybtna sonda. pomysl genialny, ze jeszze nikt na to wczesniej nie wpadl gratuje, to kolejny wybitny wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
sleeper_in_the_grass Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:48 E tam Riddick. Riddick "talks the talk", ale już nie "walks the walk" . To, że zgrywa super-twardziela, wcale jeszcze nie znaczy, że nim jest Poza tym nie oszukujmy się. Riddick tłucze się z podobnymi sobie. Fenix tłucze się z orkopodobną rasą, co już jest w sumie bardziej imponujace niby. Ale Garner roznosi w proch całe hordy piekielne! A w dodatku występuje w najbardziej klimatycznej, a jednocześnie najmniej irytująco-pompatycznej grze z wymienionych 4 Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 13:46 eee tam, Riddick FTW!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 14:30 Off course is a Riddick !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgadnij Kto??? Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:36 Chuck Norris!!!!!!!!!!!!! Where is Chuck Norris???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta757 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:57 Garner wymiata, pokonał samego Lucyfera i Alastora, to chyba wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.k2.pl 01.10.08, 15:35 baa riddick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 80.51.232.* 01.10.08, 16:00 garner bo ma metalowa reke. ludzie tylko garner. riddick jest lysy, wiec slaby. a ten z crysis to dupa wolowa. ldzie tylko garner, nie znacie sie, fenix? kto to jest wogole, tylko garner sie liczy, by wszystkich rozwlail, nawet zaleskiego i jego stara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 16:07 Też jestem łysy Ale słaby ??? Hmmmm. A metalową rękę miał też Ash z Armii Ciemności I to dopiero był "cipuś" Jak Garner.. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.derby.waw.pl 01.10.08, 18:53 nie wiem czemu tak kochacie Riddicka(gralem w gre i widzialem film, ale dla mnie postac nie ciekawa), a moze nie chodzi o niego, ale o aktora ktory go gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 19:19 A może o jedno i drugie ?? Ale jedno trza przyznać:Vin Diesel dał tej postaci prawdziwy power.No i ten jego głos,od którego mojej żonie miękną kolana hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frac Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.08, 20:07 Widać że nie oglądałeś francuskiej wersji... Z dubbingiem brzmi jak jakiś Gargamel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:13 ridick!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 21:14 Buahahahaha !!!! Nie nie grałem Ale jestem ciekaw..... Doskonałego niemieckiego dubbingu hahhahahahaha... Najn iś have infintliś hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:43 w czeskiej musi być świetnie: "Riddiczku ne zabijajte mne!" chociaż tak naprawdę to zawsze mażyłem o obejrzeniu transformersów z czeskim dubbingiem: "Jo Je Megatron!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:45 ___ sorki, oczywiśćie "marzyłem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.dot-com.net.pl 01.10.08, 22:12 a ja po obejrzeniu tego filmiku (polecam!) żałuję że nie zagłosowałem na master chiefa Odpowiedz Link Zgłoś