Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA A

IP: *.barbara.ds.polsl.pl 01.10.08, 12:05
wiadomo, że riddick big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.acn.waw.pl 01.10.08, 12:06
      Wygra przystojniejszy brat bliźniak Pudziana smile
    • Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.barbara.ds.polsl.pl 01.10.08, 12:09
      riddick by go zamordował pierdnięciem ;p
    • Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:11
      Riddick, wiadomo tongue_out
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:13
      riddick by go zamordował pierdnięciem

----

albo kubkiem smile to Riddick był pionierem zabijania za pomocą prostych przedmiotów domowego użytku, a nie Joker ze swoim ołówkiem smile
    • Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:17
      No to dopiero początek głosowania ale wydaje mi się, że lepiej by się sprawdziło podanie wyników po zakończeniu niz tak jak to jest robione teraz tongue_out
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:20
      @qb - niestety, taką mamy na razie konstrukcję sond sad chcieliśmy użyć formularzy z Google Docs, ale one niestety nie mają autoryzacji i każdy mógł głosować nawet 500 razy.
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:33
      riddick by go zamordował pierdnięciem
      --
      Twoja stara. Fenix rulezzz
    • Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 80.51.232.* 01.10.08, 12:36
      wybtna sonda. pomysl genialny, ze jeszze nikt na to wczesniej nie wpadl gratuje, to kolejny wybitny wpis.
    • sleeper_in_the_grass Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 12:48
      E tam Riddick. Riddick "talks the talk", ale już nie "walks the walk" wink. To, że zgrywa super-twardziela, wcale jeszcze nie znaczy, że nim jest wink

Poza tym nie oszukujmy się. Riddick tłucze się z podobnymi sobie. Fenix tłucze się z orkopodobną rasą, co już jest w sumie bardziej imponujace niby. Ale Garner roznosi w proch całe hordy piekielne! A w dodatku występuje w najbardziej klimatycznej, a jednocześnie najmniej irytująco-pompatycznej grze z wymienionych 4 wink
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A 01.10.08, 13:46
      eee tam, Riddick FTW!!111
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 14:30
      Off course is a Riddick !!!!!!
      big_grin
    • Gość: Zgadnij Kto??? Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:36
      Chuck Norris!!!!!!!!!!!!! Where is Chuck Norris????????
    • Gość: gangsta757 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:57
      Garner wymiata, pokonał samego Lucyfera i Alastora, to chyba wystarczy smile
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.k2.pl 01.10.08, 15:35
      baa riddick
    • Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: 80.51.232.* 01.10.08, 16:00
      garner bo ma metalowa reke. ludzie tylko garner. riddick jest lysy, wiec slaby. a ten z crysis to dupa wolowa. ldzie tylko garner, nie znacie sie, fenix? kto to jest wogole, tylko garner sie liczy, by wszystkich rozwlail, nawet zaleskiego i jego stara.
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 16:07
      Też jestem łysy big_grin
      Ale słaby ???
      Hmmmm.
      A metalową rękę miał też Ash z Armii Ciemności big_grin
      I to dopiero był "cipuś" smile
      Jak Garner..
      Hehehe
    • Gość: ehh Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.derby.waw.pl 01.10.08, 18:53
      nie wiem czemu tak kochacie Riddicka(gralem w gre i widzialem film, ale dla mnie postac nie ciekawa), a moze nie chodzi o niego, ale o aktora ktory go gra?
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 19:19
      A może o jedno i drugie ??
      Ale jedno trza przyznać:Vin Diesel dał tej postaci prawdziwy power.No i ten jego głos,od którego mojej żonie miękną kolana big_grin hehehe
    • Gość: frac Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.08, 20:07
      Widać że nie oglądałeś francuskiej wersji... Z dubbingiem brzmi jak jakiś Gargamel
    • Gość: kij Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:13
      ridick!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.hardcom.3s.pl 01.10.08, 21:14
      Buahahahaha !!!!
      Nie nie grałem big_grin
      Ale jestem ciekaw.....
      Doskonałego niemieckiego dubbingu hahhahahahaha...
      Najn iś have infintliś hehehehehe.
    • Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:43
      w czeskiej musi być świetnie:
      "Riddiczku ne zabijajte mne!"

chociaż tak naprawdę to zawsze mażyłem o obejrzeniu transformersów z czeskim dubbingiem:
      "Jo Je Megatron!"
    • Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:45
      ___ sorki, oczywiśćie "marzyłem" wink
    • Gość: maribot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA A IP: *.dot-com.net.pl 01.10.08, 22:12
      a ja po obejrzeniu tego filmiku (polecam!) żałuję że nie zagłosowałem na master chiefa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka