Gość: Gość:Fubu Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: 217.153.107.* 09.10.08, 10:04 Panowie i Panie krótko i na temat nie posiadam żadnej z konsol grywam ze znajomymi na psie 2i3 sam mam kompa i tu grałem zawsze w Fife począwszy od 96 aż kiedyś kolega mnie namówił wypróbuj PES i tak to od tej pory Fifa schodziła na 2 plan. Grałem w Fife 09 i jest ok fakt ładnie wygląda itd....... ale gdy zagrałem w demo PES 2009 to było jak powrót do przeszłości PES 06 świetna grywalność np nie zawsze dokładne podania pressing drużyny przeciwnej strzały to jest po prostu rewelacja i tak to już będąc zagorzałym fanem Fify zostałem zagorzałym graczem PES'a po trzydziestce nie mam już czasu na grę w 2 tytuły więc wygrał PES. a fanów fify pozdrawiam każdy wybierze to co lepsze dla niego ja zdecydowanie wybieram PES'a mimo że Fifa niewiele odbiega od konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: 217.153.107.* 09.10.08, 12:58 a tego nie rozumiem www.ps3info.pl/recenzje/pro-evolution-soccer-2009-demo-recenzja.html Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-3 Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów 09.10.08, 17:37 PES 2009 I TYLKO PES 2009 W UBIEGŁYM ROKU MIAŁEM ZWIESZONĄ GŁOWĘ PORAZ PIERWSZY SIĘ POCZUŁEM OSZUKANY PRZEZ KONAMI ALE TO DEMO ZWALIŁO MNIE Z NÓG, FIFA OK ALE TO NIE TO, GRAFA TO NIE WSZYSTKO LICZY SIĘ SAMA GRA A W PES TO MIODEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd-3 Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 18:16 a odnośnie do strony www.ps3info.pl/recenzje/pro-evolution-soccer-2009-demo-recenzja.html to jakieś bajki na dobranoc od złośliwych niedzwiatków którzy nie mają pojęcia o tym co piszą no trudno to się zdarza, może odpalili demo na czarno białym tv może problem z oczkami panowie mają albo problemik z obsługą pada przecież my też możemy wystawiać oceny grą a kto nam zabroni, tylko czemu się sugerują jakąś lamerowatą stroną ,internet jest taki obszerny a ty akurat to pokazujesz, czy ty oka nie masz, a nie pomyślałeś jak ty widzisz tą grę? sorry DEMO, a może sam stworzysz stronę i też zaczniesz oceniać gry na własną rękę nie licząc się z graczem ,jesteśmy tylko ludżmi, przemyśl to ,tu nie chodzi o tuzinkową grę tylko o WIELKI PES 2009 pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: 217.153.107.* 10.10.08, 11:31 do abcd-3 widzisz napisałem ze tego nie rozumiem jestem zagorzałym fanem pes i rozmawiałem z wieloma graczami na temat nowej odsłyny pesa i wiesz co mi wiekszość powiedziała nigdy do reki fify nie brali dwa mecze i do kosza a teraz sie to niestety zmienilo kolesie z ktorymi dawniej tylko w pes chca grac w fife i tylko z powodu gameplaya ja natomisat w wersji pc uwazam ze pes nadal jest lepszy a wracajac do stronki oczywiście ze się z nią nie zgadzam do konca linka przytoczyłem z jednego powodu nie jest to strona dedykowana ani fanom fify ani pesa tylko traktuje ogolnie o grach na ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-3 Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów 10.10.08, 17:31 do qwerty sorry ale strasznie się denerwuję jak ktoś oczernia PES, gram z kuplami tyle lat i z góry ci powiem fifa nie jest zła ,ciężko mi to napisać ale PES tak działa że umiem się wczuć,to tak jak bym sam tam grał ,zresztą wiesz o co mi chodzi pozdrowienia. PS. nie mogę się powstrzymać PES 2009 KING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg 148 Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:22 Demo PES 2009 wywarło na mnie bardzo dobre wrażenie!!! Przede wszystkim widać zmiany w rozgrywce: ta trochę zwolniła, a zagrania z klepki, długie piłki czy sposób poruszania się zawodników zyskały na realizmie. Cieszy mnie także wyższa inteligencja obrońców, którzy nie dają się tak łatwo wymanewrowywać, jak w poprzedniej odsłonie. Wiele do życzenia w dalszym ciągu pozostawia arbiter, który chyba przed każdym meczem "bierze w łapę" od drużyny przeciwnej. Liczę i mam nadzieję, że pełna wersja będzie już tylko lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: 212.9.30.* 13.10.08, 19:51 w angli juz dzis mamy premiere a ja jutro bede mial juz na moja kochaniutka ps3 i nie wiem chyba dzis nie usne ) a co dopiero bedzie z praca ,powiem wam szczerze ze nie ma nic bardziej przyjemnego na swiecie niz spalic dwa blanty i usiasc do peesa ,nawet seks sie kryje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotro Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:46 gierka zajebista jednym słowem demko hula na hight nie to co pes 2008 mulił sie na medium a tu prosze Odpowiedz Link Zgłoś
vico777 Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów 14.10.08, 14:26 ja 17-tego godz.10.00 odpalam na swojej Elitce i pewnie bedzie ohhh!!! My Godness!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villerius Re: Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.gaja.net.pl 14.10.08, 22:45 A to dla cierpliwych www.rapidteam.net/forum/grapc-rs-os-pro-evolution-t23366.html?t=23366 Pes RuleZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhmm Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 14:03 powie mi ktos dlaczego w demie np. messi zawsze wykonuje karne w srodek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILER Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: 195.205.203.* 22.10.08, 17:39 PROSZE WAS O POMOC. JAK WGRAC WLASNA TWARZ W BECOME A LEGEND. ZAZNACZAM ZE NA PS3 NIE MAM WGRANYCH FOTEK. JAK TO ZROBIC. PROSZE POMOZCIE. MOJ MAIL fajnykolo80@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 02:33 PES jest najlepsza symulacja pilki noznej!!!!!!! Fifa to gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Demo Pro Evolution Soccer 2009 - opinie fanów IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 17:40 Moim zdaniem PES 2009 wypadł dużo lepiej niż 2008, ale i tak daleko mu do PES 6. Zawodnicy biegają jak upośledzeni na umyśle, niektórzy zgarbieni jak trole, inni wyprostowani jakby kij mieli w d.pe wsadzony. Mam nadzieję że w kolejnej wersji Panowie z Konami poprawią animację ruchów bo jest fatalna. Poza tym dochodzi jeszcze bardzo kiepski dźwięk kopania futbolówki !!! Co to ma być? Pomijając te dwie rzeczy, to w PES 2009 gra się dobrze, dużo lepiej niż w poprzednią część, ale jakoś i tak czegoś mi brakuje. Wole PES 6 Odpowiedz Link Zgłoś