Gość: y IP: *.k2.pl 07.10.08, 12:40 Hail to the King baby! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafmazz GameCorner Deathmatch - GRUPA D 07.10.08, 12:43 "Let God Sort'em out" powiedzialby Duke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnilec Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:57 hehhe. troche dzieki tej grupie przypominaja sie czasy, gdy ukazal sie Quake i rozpoczela sie w gazetach (ja pamietam ja z Gamblera) bitwa miedzy fanami Q i Duke'a. Duke nie mial szans, bo Quake byl przelomowy zarowno graficznie jak i multiplayerowo. Moim zdaniem takze w singlu Tu pewnie bedzie odwrotnie, bo wybieramy nie gry tylko bohaterow. Ksiaze zmiecie Unnamed Soldiera - dlatego oddalem glos na tego drugiego Duke Nukem rides Ranger's rocket. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.barbara.ds.polsl.pl 07.10.08, 14:08 no grało się w duke nukem 2 setki razy. 3 też niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 15:04 nieeeee... no to tutaj to będzie masaaakra.. duke zetrze w pył koŃkurencje... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 07.10.08, 15:15 Price walczy, twardy gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 80.51.232.* 07.10.08, 15:59 uwielbiam kie zabawy, bez watenia to wbitny wpis, no chyba sie pprawiliscie. Dke oczywiscie miazdzy wszystkich tym cygarem by rozniosl wszystkich, tak duke forewer, rawo, raw awac wiecej takich konkursow, awac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh huh Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.skomur.pl 07.10.08, 16:11 przypomnial mi sie jeden z tekstow duke'a : " hmmm... this is one of this doom space marines" a na serio to glos na rangera z q1 najbardziej podoba mi sie odglos jaki wydaje skacząc: www.youtube.com/watch?v=i-M5Kh-NEzE&feature=related ps. pozdro dla Gnilca, Roosa i Zooltara oraz wszystkich bylych czytelnikow Gamblera i Reseta Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 07.10.08, 18:22 huh huh: dzięki, dzięki. Mam gdzieś w domu zakiblowany pierwszy cd-rom z Gamblera (było na nim demo Q1). Nie odpala się już co prawda, ale dzieciom kiedyś pokażę Ale ja dalej nie wiem, po co ten "konkurs piękności". I tak wiadomo kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.skomur.pl 07.10.08, 19:57 moze kiedy wygra juz duke, to gamecorner zrobiloby tabelke kazdy na kazdego? czyli prawdziwy deathmatch FFA Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 07.10.08, 20:02 huh huh:jeszcze jedno, nie chcę wyjść na czepialskiego, ale coś mi w Twoim cytacie nie pasowała gramatyka, więc prostuję. Zresztą, ku pamięci: www.imdb.com/title/tt0228246/quotes Tak, żebyście znali proporcjum, mociumpanowie. I przypomniał mi się tekst z Fallouta, którego nie ma w spolszczonej wersji (rozmowa ze strażnikami w Junktown) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elrik Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.pools.arcor-ip.net 07.10.08, 22:07 Hail to the King baby! glosik na Krola za te wszystkie godziny partii LANowych i niepowtarzalny humor i klimat Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 07.10.08, 22:17 Widze ze cytat " Hail to the King baby " uzywa wiele osob. Ale malo kto wie ze nie pochodzi on bezposredio z Duke'a Ta legendarna kwestie po raz pierwszy wypowiada Ash - bohater filmu Evil Dead:Army of Darkness ( 1992 rok ). Na dowod mozecie obejrzec 2:48 www.youtube.com/watch?v=0eyFjcXZP7A - Uwaga! to spoiler - zakonczenie alternatywne filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 07.10.08, 23:07 Duke w ogóle ma sporo tekstów "pożyczonych" i to nie tylko od Asha - słynne I'm here to kick ass and chew bubble gum pochodzi na przykład z They Live Carpentera (który zresztą jest kopalnią genialnych one-linerów) @shambler, gamecorner nie zrobi tabelki każdy na każdego, ale będą inne deathmatche następny już w poniedziałek - i dopiero wtedy będą emocje, oj będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RANGER NA PREZYDEN Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.toya.net.pl 08.10.08, 04:04 Ktory z glosujacych malolatow w ogole pamieta ta postac? Price przy nim to pikus! Kolo wlasnorecznie rozwalil cala armie stroggow (no nie cala w sumie bo q4 wyszlo ) i PRZEZYL! Sorry, ale w starciu pan kapitan plakalby jak male dziecko, hłehłehłe RANGER NA PREZYDENTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.hardcom.3s.pl 08.10.08, 12:14 Come get some !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meep Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:22 option42_deathmatch-anthem Poszukajcie sobie w google, fajny utworek wpisujący się w klimat Quake . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meep Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:28 @fury Nie było dema Quake, to jest shareware. Odpal sobie to "demo" z gamblera a później porównaj to np. z takim NQuake (skonfigurowany pakiecik z jednym z akutalnych klientów QW) (takie dla noobów ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 08.10.08, 13:07 w pierwszej części quake nie było stroggów tylko różne bestie i demony dopiero w q2 i potem kontynuacja w q4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.k2.pl 08.10.08, 13:13 z tego co pamiętam postać rangera pojawia się w 1 i 3 części quake w 2 był to Wrack a w 4 jakiś marines ale nie pamiętam, 4 część jest najmniej godna uwagi tbh. Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 09.10.08, 12:17 @meep: pewnie masz rację, wtedy pierwsze etapy gier były dostępne jako shareware (z Dukiem było tak samo). Ale jak już pisałem, wywala się przy instalacji, więc nie sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meep Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 15:22 @furry Pod DOSBOXem powinno ruszyć (zakładając, że odpalasz wersję pod DOS). Odpowiedz Link Zgłoś