Gość: Mariusz Nawrocki Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:19 Mam super hack do Metin2, ale nie podam go bo zapłaciem za niego 1,22. Ale moge powiedziec jak go zdobyłem: wystarczy wyslac sms o tresci: game 2mahbw ; pod numer 91977. dostaniecie link do strony gdzie można pobrac hack. Są tam 3 rodzaje hacków ale można ściągnąc tylko jeden. Jest tam yang hack, exp hack oraz copy hack!! naprawdę dobre rzeczy. Polecam copy hack używam i jest świetny... Jak coś nie będzie działac to macie mój e-mail: marionawrot@gmail.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawemol Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 17:10 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI WSZYSTKO TO CO KUPUJESZ W GRACH WYSYŁAJĄC SMS-y W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80-200$ Jeśli nie masz konta paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl, Tutaj instrukcja dla mniej obeznanych: 1. Wchodzimy na paypal.pl, wciskamy ”Załóż konto”. Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy formularz rejestracyjny i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy ”Anuluj”smiley. Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Następnie rejestrujemy się w portalu, który płaci za przeglądanie polecanych stron : www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Pawemol (...)bonus $) 3. W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account, za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$ 4. Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję: ===> INSTRUKCJA: UserName: Wybierasz swój nick Password: Hasło First Name: Twoje imię Last Name: Twoje nazwisko Gender: Jakiej jesteś płci, jeśli kobieta to female, mężczyzna male Age: Twój wiek Email Address: Twój adres e-mail Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account 5. I już masz konto, teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz ”nice” albo ”good site” - w zależności czy przeglądana strona Ci się podoba, czy też uznajesz, że jest beznadziejna. 6. Po kliknięciu wszystkich linków z danego miesiąca zarobiłeś 27$, minimum do wypłaty to 75$, za polecenie strony znajomym otrzymujesz po 1.25$ 7. Jeśli chcesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte 8. Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal. 9. Chcąc mieć SM w grze klikasz kup Smocze monety > Paypal > Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania 10. Cieszysz się niezliczoną ilością Smoczych monet w tak krótkim czasie Nie jest to jakaś badziewna strona typu bux gdzie na wypłatę czekasz ponad pól roku, tutaj cieszysz się SM w kilka sekund. W związku z ciągle rosnąco ceną dolara opłaca się również wypłacić pieniądze na konto: 1Dolar = 3,3911 x 75 = 255zł na dzień dzisiejszy Linki niestety pojawiają się jednorazowo - tylko raz można klikać na daną stronę. Ale jeśli polecisz stronę 39 osobom to już masz wypłatę, wystarczy że podasz swój link referencyjny na popularnej stronie, podasz znajomym z GG i w ten sposób dolary masz już w tym samym dniu. Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania smiley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusy15 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.centertel.pl 07.05.09, 19:03 NIE WIEŻCIE IM JA MOGĘ WAM DAĆ DZIAŁAJĄCE HACKI. SKĄD JE MAM? A WIĘC MAM JE PONIEWAŻ WYSŁAŁEM SMSA NA STRONCE METINA. POEM PRZYCHODZI CI PYTANIE O E MAIL I DOSTAJECIE na podany adres e-mail CAŁY PACK Z 3 HACKAMI DO METINA. OCZYWIŚCIE NIE DAM ICH ZA DARMO WYSTARCZY WYSŁAĆ: -aby dostać 1 hack z podwyższaniem prędkości chodzenia i uderzania o 120% wyślij sms o treści game 2exkwc na numer 79979 (koszt 3,66 z vat) -aby dostać poprzedni hack + hack do darmowych yang wyślij sms o treści game fzhxw8 na numer 91977 (koszt 6,90 z vat) -aby dostać dwa pierwsze hacki + najnowszy hack do banowania kont wyślij sms o treści GO k48zsh na numer 91977 (koszt 10,98 z vat) Ja ściągnąłem ^ to wyżej i mam trzy hacki. w metinie MAM JUŻ 67 LVL 7.476.266 YANG I MOGĘ BANOWAĆ WSZYSTKICH KOGO CHCE.....JESTEM POPROSTU JAG BÓG POLECAM!!!!!!!!!!! OPYLA SIE WYDAĆ TE PARĘ ZŁOTYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietras multi hack IP: 217.113.130.* 07.05.09, 19:03 wyslij smsm w tresci wpisz gamek4k5ar na numer 79979 a w odpowiedzi otrzyszmasz link do multihacka 4.1 dziala na nowe opragromowanie milej gry zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Metin 2 - exp hack IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.05.09, 12:56 Żal mi cię chcesz id i hasło by usunąć konto żal i nie ma exp hacka może jest ale ty chcesz doładować se konto w metinie żal mi cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanie Hacki Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:30 Witam mam do zaoferowania najnowszy hack na yang ( w pakiecie dostaje sie 10 kk) oraz jedna z broni na 30 lvl (rib, fms i inne ) odrazu ulepszone na +9 jest tylko jeden mankament bony niestety sa dodawane losowo... Wystarczy jedynie wyslac sms o tresci "game sbc33c" na numer 79979. Koszt sms 1 zl (1,22 zl z VAT) W smsie zwrotnym otrzymacie link pod ktorym znajdziecie program, plusem jest to ze programu mozna uzywac dowoli tylko nie na tym samym koncie. Zycze calego EQ +9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek !! Re: Metin 2 - exp hack IP: 213.199.219.* 12.05.09, 23:03 lol ty zjebany jestes?? kto ci konto poda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damciyangi Re: Metin 2 - exp hack IP: 89.230.160.* 16.05.09, 18:41 Mam nowego dzialajacego yanghacka wystarczy wejsc na www.darmoweyangi.xt.pl i wpisac ilosc yang a oni wam doladuja! mi dodali 10kk i teraz jestem bogaty ;::0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hay Re: Metin 2 - exp hack IP: 82.160.108.* 17.05.09, 01:33 Mam do zaoferowania działające, pewne i sprawdzone hacki do gry Metin2. Poniżej przedstawiam ich typy wraz z krótkimi opisami. YangHack - Prosty skrypt umożliwiający ustawienie ilości yang które dropia z mobów. Polecam ustawić max 10k od moba, żeby nikt się nie połapał. Aby go pobrac wyslij sms o treści game 5caesb na numer 91977 Multihack - Zawiera opcje "Lock Mobs" pomocną przy expieniu, umozliwia wybranie syzbkości poruszania się, ataku oraz jego zasięgu, teleportacji i wiele więcej. Jets to wersja działająca po ostatnim patchu! Aby go pobrac wyslij sms o treści game nbd2dr na numer 91977 SpeedHack - Ustawiamy prędkośc ataku / poruszania sie. Wydajnieszy w szybkości od Multihacka, ale nie posiada wszystkich jego opcji! Aby go pobrac wyslij sms o treści game 2famsa na numer 91977 MetinHack - Nie wydawaj SM na wykrywacz metinów, u mnie możesz miec podobny za free! Aby go pobrac wyslij sms o treści game 2nh2nr na numer 91977 ExpHack - to samo co z YangHackiem, tyle że ustawiamy expa. Również radze nie przesadzać z wpisywana wartościa. Aby go pobrac wyslij sms o treści game 5mfenk na numer 91977 KowalHack - Super skrypt napisany przeze mnie - na każdym poziomie ulepszenia mamy 90% szans, że się uda. Dzieję się tak, ponieważ gra mysli że ulepszamy item z +0 na +1, nawet gdy robimy go na +9! Polecam! Aby go pobrac wyslij sms o treści game 5caesb na numer 91977 Koszt 1 SMS na numer 91977 to 0,49gr. W sms-ie zwrotnym znajdziesz prosta instrukcję, jak zdobyć wyżej wymienione cheaty. Zapewniam że zajmie to max 2 minuty. Nie czekaj, ułatw sobie grę juz dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Metin 2 - exp hack IP: 193.33.174.* 18.05.09, 17:35 Siemanko, mam dla was nowego exp hacka wyslijcie id konta i haslo konta na ten e-mail cwaniak.1999@tlen.pl a jutro bedziecie miec 50 lvl ,1 minus wymagany 25lvl nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 21:11 NAJNOWSZY HACK! wysyłam sztabki złota prosto do twojego magazynu u dozorcy! nie musisz podawać ID i hasła, a nawet hasła do magazynu! wyślij SMS na nr 79979 game f4k25m. kosz SMSa to 1,22 z VAT. pozdrawiam i zycze wysokich LVLi w metku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Świtek ja kczesz miec 29le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTC Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 20:59 Siema PRawdziwy hit Hack na yang na server Exandros!!! tego jeszcze niebylo dodaje 6kk bez limitu za darmo Macie link xD www.speedyshare.com/450454201.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: METIIIIIIIIIIIIN2 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.pub.sarocom.net 19.05.09, 06:54 OTO NAJNOWSZA WERSJA YANGHACKA KTÓRA ZOStał A ZROBIONA SPECJALNIE DLA GRACZY EXANDROS I N INIE YLKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booossss Re: Metin 2 - exp hack IP: 95.108.7.* 19.05.09, 08:48 witam chce se z wami podzielic moja zdobycza tzn. dostalem od kolegi ktory byl gm fajne programiki jakich oni uzywaja tzn wytwarzanie ittemow dodatwanie sobie wit pz i takie duo pisania program po polsku sami zobaczie bo raz juz tu pisalem ale cos niedodalo i niechce mi sie 2 raz tego pisac ocencie sami i wypowiedzcie sie.. Milej gry 123upload.pl/?d=1C0766751 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booossss Re: Metin 2 - exp hack DUPE HACKA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 95.108.7.* 19.05.09, 08:49 witam chce se z wami podzielic moja zdobycza tzn. dostalem od kolegi ktory byl gm fajne programiki jakich oni uzywaja tzn wytwarzanie ittemow dodatwanie sobie wit pz i takie duo pisania program po polsku sami zobaczie bo raz juz tu pisalem ale cos niedodalo i niechce mi sie 2 raz tego pisac ocencie sami i wypowiedzcie sie.. Milej gry 123upload.pl/?d=1C0766751 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Metin 2 - exp hack DUPE HACKA!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.06.09, 10:25 ten hack nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Naprawdę IP: 213.199.238.* 24.06.09, 14:14 Witam. Jestem Marcin,i jestem gm(nie kłamie).Jesli chcecie mieć doładowane yangi,czy mieć super itemy,to piszcie na e-mail ulakawa@wp.pl(wiem,że śmieszny,ale to mojego kolegi) i oczywiście gadu-gadu 7647476.Jestem GM,naprawdę.A w ogóle,to poprosze was tylko o ID i hasło,i będziecie mieli to co chcecie.Oczywiście doładowuje yang do 150kk i itemy do +9,bo więcej nie idzie.Jeśli mi nie wierzycie to trudno,nazywam się Marcin Kowalski i jestem jednym z GM-ów.Doładowuje na wszystkich serwerach.Ja gram na Agronasie,ale mogę poprosić innych GM-ów,o doładowanie wam konta.Także mogą pisać wszyscy gracze Pozdrawiam GM Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agronans GM Re: Naprawdę IP: *.chello.pl 09.07.09, 12:34 O kużva... co to jest ??? Chłopie ty masz wszystkie klepki ? weż sobie siądż tak na spokojnie i poczytaj co ty napisałeś/..... hahahaha Żal - to nawet za mało powiedziane.... Pozdrawiam Sveta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Metin 2 - exp hack DUPE HACKA!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bugaj.pabianice.pl 23.02.10, 11:51 niemoge tego znalesc pls pomurz jak cos to pisz na mój nr gg 20801784 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zAPRASZAM Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 20.05.09, 09:35 mojhack.pl.tl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko123 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.cust.tele2.pl 22.05.09, 09:39 wezcie przestancie z tymi niby hackami a to tylko na monety nie dawajcie sie ja mam hacka napewno lepszego nic te monety mam do zaprezentowania hacka na kase zrobialm sama ten program nazywa sie Prt,sec-2,4 wyslijcie mi na e-mail swoje hasli login server e-mail i oczywiscie ile chcecie kasy jest takze multi hack 2,5 to tez wyslijcie mi na e-mail pudja@buziaczek.pl zycze dobrego dnia papa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Metin 2 - exp hack IP: *.pub.sarocom.net 22.05.09, 15:48 Tak jak w temacie posiadam jedyny yanghack metin2 który działa tylko na serverze exandros.HAck działa na 100% polecam go i zapraszam do pobierania yanghacka oto link :www.speedyshare.com/825312198.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samikazu Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 11:02 NIEAKTUALNE !!! NIEAKTUALNE !!! NIEAKTUALNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noobki Re: Metin 2 - exp hack IP: 89.174.102.* 23.05.09, 14:16 zale wyslij sms o treści game ...... a doładujesz komuś 30 smoczych monet wyślij ID:..... HASŁO:...... :server..... nazwa postaci:...... ilość yang:..... lvl:......... na mój e-mail noobyzwas@zal.pl to bedziecie najlepsi w grze!!!!! albo stracie konto chyba ze słaby lvl to tylko zabiore itemki<<<<<<ŻAL>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2 Hack Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:42 Cześć Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke metin2hack.neth.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Metin2 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.t-mobile.co.uk 27.05.09, 20:30 Ty oszuscie nie kradnij kont gracza metina co to za wymaganie 29 lv . MetinTeam Ma wlasnego Email i to nie jest misiek189@gmail.com Pamientajcie MetinTeam nigdy nie wymaga odwas HASEŁ. Przechowójcie je w bespiecznym Miejscu. Wasz GM Agross. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2 Hack Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do Metin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 07:34 Cześć !! Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.neth.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek189@gmail.co Re: Metin 2 - exp hack IP: 83.238.172.* 29.05.09, 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:13 musicie wysłąć smsa na numer 91977 a treści game dmhc4h kosztuje tylko 66groszy a macie całą paczki chacków do metin 2 polecam sam korzystałem chacki bez wirusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgfg Re: Metin 2 - exp hack IP: 217.96.23.* 10.06.09, 17:20 www.metin2.hostei.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 10:29 Słynny Nowy Multi hack Dupe 1.9 Wersija exe Wyslij sms na numer : 79979 o teresci Game mxncsn W esemesie zwrotnym dostaniecie link z hackiem 1.9 Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 15.06.09, 20:22 Jeśli chcecie hacki do Metina2 wystarczy wysłać SMS o treści "game ta2dcx" na numer 79979, a otrzymacie w SMS'ie zwrotnym link ze stroną z hackami. Koszt SMS'a to tylko 1,22zł z Vat* W paczce znajduje sie: -MultiHack(działa na wszyskich serwerach np. Fenix...), -SpeedHack, -MonkeyBot(pokazuje z której małpy wypadnie medal), -RadarHack(pokazuje na mapie metiny, bosy itp.), -FishBot(bot który łowi ryby), Jeśli chcecie YangHacka i ExpHacka to wyślijcie SMS o treści "game m4fk5e" na numer 79979 albo "game xurffd" na numer 79979. Koszt Sms'a to 2.44zł z Vat* (większe kożyści). Cieszcie się grą życzę miłej gry. Odpowiedz Link Zgłoś