Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA B

IP: 212.14.63.* 11.12.08, 15:13
Nie no juz dosc tych star wars uncertain ile mozna
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:17
      Jezus, powinien być zakaz w następnych deathmatchach dla gwiezdnych wojen bo to się żałosne robi uncertain
    • Gość: Kondzis Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:19
      głos na g-mana
    • Gość: Gość:AcHiLLeS124 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:19
      Feel the Dark Side of the power!
    • bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 15:28
      Raven. Nie wiem, czemu miałoby to "się robić żałosne"? KotOR to świetna gra, więc i nic dziwnego, że co chwilę coś z niej (lub jej uniwersum) pojawia się w grachsmile.
    • Gość: wefrgthy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:29

ssssssssssssssttttttttttttttaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
      wwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssss
      góóóóóóóóóóóóóóórrrrrrrrrrąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 193.200.216.* 11.12.08, 15:33
      Franko, mrrrrr
    • Gość: X.E.R.X.E.S. Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.chello.pl 11.12.08, 15:35
      starwarsy wygrywają bo mają za sobą zdyscyplinowaną grupę fanatyków. A reszta? Żeby pamiętać Shodan i Klocka trzeba mieć jakieś 25 lat jeśli nie więcej.
      Dlatego właśnie wygra darth jakiśtam - bo każdemu kojarzy się z przygodami Harrego Skypottera i Lorda Vadermorta.
    • Gość: sdfg Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 212.160.148.* 11.12.08, 15:37
      @ X.E.R.X.E.S. - święte słowa smile
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 11.12.08, 15:42
      no ba, że Klocek XD
    • Gość: yeah Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:42
      jak głosuje na revana a najlepsze w nim było to że SPOILER okazuje się że my nim jesteśmy
    • Gość: dhdhdr Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:55
      Pff, SHODAN tylko i wyłącznie, reszta to przystawki. No, może jeszcze Klocek mógłby się liczyć
    • Gość: marloon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.chello.pl 11.12.08, 15:56
      @yeah
      Jesteś genialny. Naprawdę. Czasem jako fan SW wstydzę się za takich geniuszy jak Ty.

A powinna wygrać Shodan, z tylu powodów, że nawet nie ma sensu ich wymieniać.
    • Gość: Aha Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:56
      Shodan, zdecydowanie. Inni to cieple kluchy.
    • Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 88.156.230.* 11.12.08, 15:57
      Klocek!!! smile

@ X.E.R.X.E.S.

Zgadzac sie trzeba z Toba wink W dodatku dodajmy, że ta grupa fanatyków jest albo młoda wiekiem (stad ten fanatyzm) albo naprawde trzeba sie jej bac (mowi to człowiek, który TOT widział pewnie grubo ponad 50 razy, choc ostatni raz z 5 lat temu. A z nowej trylogii najlepsze jest Mroczne Widmo! smile
    • Gość: Vicen Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.uni.lodz.pl 11.12.08, 16:01
      Randka z Shodan była niezapomnianabig_grin.
    • twoes Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 16:05
      Przynam sie, ze chociaz System Shock 2 jest jedna z moich absolutnie najbardziej ulubionych gier, zaglosowalem jednak na G-Mana - w SS2 byly inne o wiele straszniejsze rzeczy niz Shodan, zas kazde pojawienie sie G-Man'a (zwlaszcza gdzies tam na horyzoncie) wywolywalo u mnie moze nie strach, ale z pewnoscia niepokoj...
    • Gość: jaco1234 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:11
      Franko rządzismile Rodzinne klimaty mojego miasta i jeszcze w dodatku ta bezsensowna nawalanka z joystikiem, który miał tylko fire i autofire smile nie jakieś tam wybajerzone pady wink no jeśli Franko rządzi, to Klocek ssie wink ale i tak dam mu swój głos
    • Gość: e Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 217.98.64.* 11.12.08, 16:14
      Nie no, ja pasuje. Chyba już nigdy nie zagłosuje w DM ponieważ nigdy mój faworyt nie dotarł do finałów (nie mówiąc o wygranej). Alma już poszła, a teraz widzę Darth Revan na przedzie uncertain
    • qwer10 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 16:19
      Czemu ciągle odnoszę wrażenie że głosujący traktują te deadmatche jak plebiscyt na ulubioną grę?
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 11.12.08, 16:19
      @e

Alma podróba z Ring osadzona w kiepskim shooterze, ktory poza grafika nie miał kompletnie nic ciekawego do zaoferowania... to ci się dziwisz big_grin
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 11.12.08, 16:21
      @e
      Alma podróba z Ring osadzona w kiepskim shooterze, ktory poza grafika nie miał kompletnie nic ciekawego do zaoferowania... to ci się dziwisz big_grin
    • Gość: blah01 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 212.14.63.* 11.12.08, 16:21
      ja mam taka mala propozycje aby w przyszlosci wylaczyc all postacie, gadzety etc ze swiata SW. bo troche mi zal, ze ludzie nie potrafia docenic klasyki rozrywki komputerowej. a final miedzy SW vs cosTam JEST NUDNY!
    • Gość: Augustus Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 87.204.63.* 11.12.08, 16:22
      Nigdy nie byłem fanem gwiezdnych wojen, ale zagłosowałem na Revana. To nie lightsaber, nie postać kanoniczna, więc fani SW proszę nie głosować na siłę.
      Dla mnie wystarczy sama kreacja tej postaci i owego zwrotu akcji, która była po prostu dziełem sztuki smile
    • Gość: red.pl Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:22
      Raven a dlaczego? Bo Raven to ja/my w KOTOR wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka