Gość: Kissu Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 16:26 G-Man ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 16:47 kurcze, trudny wybór Shodan Raven czy Klocek...padło na klocka, największy sentyment amigowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:50 Głos na Revana. Nie dlatego, ze SW (bo bełtac chce mi sie na widok wiekszosci GWojennych produktow, w tym obu trylogii) ale dlatego, ze w tym towarzystwie jest zwyczajnie bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:57 yeah ale z ciebie pojeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 17:25 Może i bez przesady, ale nie potrzebnie spoilerujecie. Chciałem sobie właśnie skombinować KoTORa i już znam tajemnice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 11.12.08, 17:37 nie sądzę aby to bardzo zmieniło samą rozgrywkę ta gra to coś więcej niż tylko sam wątek główny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SW Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 17:57 dokładnie mimo to że znasz tajemnicę i tak grać sie będzie zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 18:10 a co mi tam, klocek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McKill Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:04 G-Man Zadnych lol warsow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://www.transfe Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:09 www.transfer-land.com/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 19:26 Zagłosowałbym na Shodan, ale moc mi każe na Darth'a Revan'a zagłosować xDD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Sapalsky Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:40 Zagłosowałem na Shodan.Czemu? Bo Revan mógł być dobry(wybór gracza).Prędzej Malak,ale nie Revan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:56 Bleh. Wymiotuje już tymi Star Warsami...ile to można się tym podniecać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krabpszczółka Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.as.kn.pl 11.12.08, 20:01 No bardzo dziękuję Wam za zepsucie mi zabawy Chciałem za kilka miesięcy, kiedy będę miał trochę czasu wziąć się za Kotory i je przejść. A teraz znam przez Was zakończenie gry i już mi się grać odechciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kivak Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 57.66.197.* 11.12.08, 20:47 @Jarząbek Widocznie niektórym się sie nudzi.. sam oglądałem trylogię kilkadziesiąt razy ale tego zachwytu nad wszystkim co starwarsowe nie rozumiem. Do wszystkich maniaków SW - można zjeśc garść cukierków lub nawet całą czekoladę ale gotować zupę z cukru?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r11111111 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:01 G-MAN!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:04 Shodan!!! System Shock 2 ukończyłem jeden raz, i chyba nie odważę się spróbować kolejny raz - ona naprawdę mnie przeraziła. Co do Darth Revan'a... ogólnie Sithowie są potężni (a ja sam lubię SW), ale żaden z nich nie powoduje u mnie tak nieprzyjemnych uczuć jak Shodan. Klocek... ekhm... niech się schowa w kiblu (Know your place!) G-Man - uwielbiam Half-Life'a i jest to dla mnie jedynie słuszna gra , ale G-man'a nie moge sprecyzować w 100%. Mam wrażenie, że G-man to egoista, który "bawi" się innym, na swój własny użytek, a ma ku temu naprawdę spore możliwości. Jakby wyznawał "zasadę po trupach do celu". Równie dobrze może decydować się na mniejsze zło, by w końcowym efekcie uzyskać zamierzony, pozytywny wynik. Nie musi być miły i życzliwie się uśmiechać - a to nie oznacza jeszcze, że jest zepsuty i zły do szpiku kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informat6 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:38 G-MAN, bo to on stworzył GMODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 21:58 @Kivak Lepiej bym tego nie ujął. Przez 20 lat star-warsowa konwencja przejadła mi sie tak bardzo, że musiałem swoje żale przelać powyżej. Porównanie z cukierkami naprawdę udane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:05 "Tommy, what's the matter lover? Don't you like my new look? ahaha HAHAHAHAHHAHA" Oczywiście Shodan, pierwsze spotkanie z nią jest niezapomniane, ostatnie tym bardziej. Żałuję jedynie, że nie zdołałem odpaliś pierwszego SS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 00:19 @Informat6 Garry Newman stworzył GMOD'a, stąd nazwa Garry's Mod => G-Mod G-man niewiele ma z modem wspólnego, oprócz tego, że można wykorzystać jego model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night_knocker Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.cust.tele2.pl 12.12.08, 00:33 Powiem krótko. Shodan. Klocka nie kojarzę(młodości, ty nad poziomy wylatuj), a G-Man nie wydaje mi się godny tytułu arcymistrza zła. A Revan? Mój Revan był jasno-mocny;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.ds14.agh.edu.pl 12.12.08, 07:44 SHODAN zdecydowanie, moja Revana przeszła na Jasną Stronę (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borostwor Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.chello.pl 12.12.08, 09:53 Klocek.... kto nie grał we Franko ten nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Sapalsky Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 10:29 No to feler.Poczekam na DM na najlepszego kompana.Zagłosuje na HK-47 xD Odpowiedz Link Zgłoś