Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA B

• Gość: Kissu Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 16:26
      G-Man !
    • ratheal Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 16:47
      kurcze, trudny wybór smile Shodan Raven czy Klocek...padło na klocka, największy sentyment amigowy smile
    • Gość: aa Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:50
      Głos na Revana.
      Nie dlatego, ze SW (bo bełtac chce mi sie na widok wiekszosci GWojennych produktow, w tym obu trylogii) ale dlatego, ze w tym towarzystwie jest zwyczajnie bezkonkurencyjny.
    • Gość: fuck Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:57
      yeah ale z ciebie pojeb
    • Gość: cl Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 17:25
      Może i bez przesady, ale nie potrzebnie spoilerujecie.
      Chciałem sobie właśnie skombinować KoTORa i już znam tajemnice....
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 11.12.08, 17:37
      nie sądzę aby to bardzo zmieniło samą rozgrywkę ta gra to coś więcej niż tylko sam wątek główny...
    • Gość: SW Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 17:57
      dokładnie mimo to że znasz tajemnicę i tak grać sie będzie zajebiście
    • pankracyk Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 18:10
      a co mi tam, klocek
    • Gość: McKill Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:04
      G-Man smile

Zadnych lol warsow smile
    • Gość: http://www.transfe Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:09
      www.transfer-land.com/index.php
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 11.12.08, 19:26
      Zagłosowałbym na Shodan, ale moc mi każe na Darth'a Revan'a zagłosować xDD.
    • Gość: Mr.Sapalsky Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:40
      Zagłosowałem na Shodan.Czemu?
      Bo Revan mógł być dobry(wybór gracza).Prędzej Malak,ale nie Revan...
    • Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:56
      Bleh. Wymiotuje już tymi Star Warsami...ile to można się tym podniecać?
    • Gość: Krabpszczółka Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.as.kn.pl 11.12.08, 20:01
      No bardzo dziękuję Wam za zepsucie mi zabawy sad Chciałem za kilka miesięcy, kiedy będę miał trochę czasu wziąć się za Kotory i je przejść. A teraz znam przez Was zakończenie gry i już mi się grać odechciało uncertain
    • Gość: Kivak Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 57.66.197.* 11.12.08, 20:47
      @Jarząbek
      Widocznie niektórym się sie nudzi.. sam oglądałem trylogię kilkadziesiąt razy ale tego zachwytu nad wszystkim co starwarsowe nie rozumiem. Do wszystkich maniaków SW - można zjeśc garść cukierków lub nawet całą czekoladę ale gotować zupę z cukru?!?
    • Gość: r11111111 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:01
      G-MAN!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sandman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:04
      Shodan!!!

System Shock 2 ukończyłem jeden raz, i chyba nie odważę się spróbować kolejny raz - ona naprawdę mnie przeraziła.

Co do Darth Revan'a... ogólnie Sithowie są potężni (a ja sam lubię SW), ale żaden z nich nie powoduje u mnie tak nieprzyjemnych uczuć jak Shodan.

Klocek... ekhm... niech się schowa w kiblu
      (Know your place!)

G-Man - uwielbiam Half-Life'a i jest to dla mnie jedynie słuszna gra tongue_out, ale G-man'a nie moge sprecyzować w 100%.
      Mam wrażenie, że G-man to egoista, który "bawi" się innym, na swój własny użytek, a ma ku temu naprawdę spore możliwości. Jakby wyznawał "zasadę po trupach do celu". Równie dobrze może decydować się na mniejsze zło, by w końcowym efekcie uzyskać zamierzony, pozytywny wynik.
      Nie musi być miły i życzliwie się uśmiechać - a to nie oznacza jeszcze, że jest zepsuty i zły do szpiku kości.
    • Gość: Informat6 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:38
      G-MAN, bo to on stworzył GMODA big_grin
    • Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 21:58
      @Kivak
      Lepiej bym tego nie ujął. smile Przez 20 lat star-warsowa konwencja przejadła mi sie tak bardzo, że musiałem swoje żale przelać powyżej. Porównanie z cukierkami naprawdę udane.
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:05
      "Tommy, what's the matter lover? Don't you like my new look? ahaha HAHAHAHAHHAHA"

Oczywiście Shodan, pierwsze spotkanie z nią jest niezapomniane, ostatnie tym bardziej. Żałuję jedynie, że nie zdołałem odpaliś pierwszego SS sad
    • Gość: Sandman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 00:19
      @Informat6

Garry Newman stworzył GMOD'a, stąd nazwa
      Garry's Mod => G-Mod

G-man niewiele ma z modem wspólnego, oprócz tego, że można wykorzystać jego model.
    • Gość: night_knocker Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.cust.tele2.pl 12.12.08, 00:33
      Powiem krótko. Shodan. Klocka nie kojarzę(młodości, ty nad poziomy wylatujtongue_out), a G-Man nie wydaje mi się godny tytułu arcymistrza zła. A Revan? Mój Revan był jasno-mocny;]
    • Gość: andy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.ds14.agh.edu.pl 12.12.08, 07:44
      SHODAN zdecydowanie, moja Revana przeszła na Jasną Stronę (sic!)
    • Gość: Borostwor Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.chello.pl 12.12.08, 09:53
      Klocek.... kto nie grał we Franko ten nie zrozumietongue_out
    • Gość: Mr.Sapalsky Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 10:29
      No to feler.Poczekam na DM na najlepszego kompana.Zagłosuje na HK-47 xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka