Dodaj do ulubionych

PolyTV: Motorstorm Pacific Rift

• gdziejestmojestarekontopb Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 19:41
      @shastorm smile pewnie, ze zauwazylem w kwestii wieku nie jestes osamotniony smile

Co do Pacyfic.. to gralem tylko w wersje demo, ktora zachwycila mnie swietna roagrywka. Miodnosc wylewa sie z tej gry calymi wiadrami....Gdy pokoncze rozpoczete singlowki to ta gra bedzie pierwsza po ktora siegne w kolejnosci.
    • shim-en-core Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 19:42
      Coś mi się wydaje, że Piotr ma PS3 i nie jest wcale zagorzałym fanem jednej czy drugiej konsoli :x

Moim zdaniem brakuje pasji! Ja jakbym miał opowiadać coś na temat gry to bym raczej kierował się w stronę trochę bardziej intensywnego opisywania jej cech.

Tylko ja się znowu zbyt mocno chyba podniecam jeżeli coś jest godne uwagi (nawet jeżeli to jest tylko szczegół w danej produkcji)... :x

Nagrania są moim zdaniem bardzo dobre ale mimo to Panowie! Więcej pasji! Bądźcie bardziej wirtuozami niżeli redaktorami. Nawet jeżeli gra jest według was słaba, znajdźcie taki szczegół, taki element, który jest piękny i pokażcie go w całej okazałości!

To samo dotyczy się także cech negatywnych wink
    • fanus-plejus Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 21:12
      HEHE.. ALE CHYBA NIKT NIE ZWRÓCIŁ UWAGI.. ŻE ONI NIE PRZESZLI SZKOŁY AKTORSKIEJ..

Są amatorami.. a PolyTv jest stosunkowo od niedawna.. nawet chyba pół roku nie ma jak dobrze pamiętam.. wiec odcinków dużo nie było..

Jak tak wam tyle rzeczy przeszkadza w prowadzących, to zróbcie zrzute na jakiegoś prowadzącego wiadomości z TVN24.. albo jakąś może Modelke fajną.. która mogłaby recenzować jakieś słabe gry.. to chociaż będzie na co popatrzeć wink
    • rockboy84 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 18.12.08, 23:36
      Jest dobrze tak jak jest - naturalnie... nie tak jak w normalnej TV istny teatrzyk prowadzących
    • beniamin.durski Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 19.12.08, 00:34
      fanus-plejus nudzi mnie już to, że w każdym wątku piszesz, że ciągle marudzę. Widzisz może gdyby Twoje kochane PS3 nie dawało mi powodów do narzekań, to bym tego nie robił. Zresztą Ty jesteś typowym przykładem niemarudzącego, który ma ciągle jakieś osobiste przytyki do mnie, generując kolejne już takie komentarze. Nudzą Cię moje wpisy to ich nie czytaj, takie proste, a tyle radości smile.

Jeśli zaś chodzi o to, czy ktoś jest od PS3 czy nie jest to cóż piszemy o tym, co uważamy za interesujące, niezależnie od platformy i niezależnie kto. Zresztą Maciu będzie miał niedługo PS3 i nie będziesz musiał już czytać moich "lamentów".
    • shastorm Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 19.12.08, 12:33
      Oj Beniaminie, jeśli pozwolisz, że będzie po imieniu. Ładnie to tak czytelnika jechać? Tak osobiście i ze wskazaniem paluchem? Takie wyróżnienie dla jednego!???!!! tongue_out

Zapomniałeś o jednym, że jeśli wystawiasz się na scenie publicznie to godzisz się i na róże rzucane ci pod nogi i na zgniłe jajka. A nawet cieszyć powinieneś jeśli jakiś zagorzały "fan" przyjdzie na każde twe przedstawienie by rzucić ci tego pomidora w twarz.
      Inaczej, jeśli to cię boli, przeszkadza, umniejsza to przestań być Redaktorem smile

NIe bronię fanus'a, czasem marudzi smile Ale to są prawa gawiedzi do , której i ja należę a Twoim obowiązkiem jako Autora jest nie jechać personalnie ludzi z gawiedzi smile
      Ot to takie zasady chyba są?

gdziejestmojestarekontopb: smol singielki, oprzyj się o motostorm smile

t_o_k_a_r: hmm, bo ja wiem czy ustatkowani? ja tam się przed tym bronię i uciekam w szaleństwa godne raczej pryszczatych tongue_out Ot taka nieodpowiedzialność życiowa smile

Mylisz LUZ, z brzydkim zachowaniem. NIe wiem jak ty ale jestem starej szkoły i poza pana Tadka mówi mi że on ma mmnie tam gdzie ja nie chciałbym być (okej, ograniczony jestem i silnie hetero).

A adwersarz ma pozę silnie obronną big_grin

No to i cały show nam się kiwa... a to nie jest luz lecz kiwanie a właściwie przechylenie na jedną stronę. A wiadomo, że tak się nie da bawić na huśtawce. Więc i zabawy z polygadki mniej.

Zresztą pamiętajcie. Jedynym zmartwieniem twórców poly powinno być to, że ich polytv przeszłoby bez echa wśród nas big_grin

Bo to by znaczyło że jednak coś poszło im nie tak smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka