shim-en-core Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 22:20 Doh! Właśnie zrobiłem w LBP "Share" Trophy i dostałem error 80022D27 (japończycy chyba za mocno w WKC grają i PSN przeciążyli ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 28.12.08, 23:57 Rowniez mecze Mirrors Edge i konca nie widac te speedrun'y nie sa takie latwe jak ktos meczy tylko watek fabularny na "pale" zeby skonczyc a wszystkie inne smaczki olewa to tak wlasnie jest "krotko" nie wiedziec czemu tez mam ten error glupi. :o| Odpowiedz Link Zgłoś
braveheart22 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 29.12.08, 09:56 Gra jest świetna i żaden człowieczek tego nie zmieni. Średnia ocen coś mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 29.12.08, 22:04 @pro0krawiec nie stac cie na live to nie graj albo nie pisz glupot.. @braveheart22 Gra jest świetna i żaden człowieczek tego nie zmieni. Średnia ocen coś mówi. Proszki z reklam tez kupujesz? Wlasnie na tym to polega ze srednia ocen nic nie mowi. Chyba ze ktos wlasnego zdania nie potrafi sobie wyrobic. @he-man-pl Ja w przeciwienstwie do Ciebie jestem ZA dodatkami do gier, pod warunkiem ze dodatek jest powaznym dadatkiem a nie bezczelna proba obrobienia graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 30.12.08, 01:11 @seruch - przyznam się że nie czytałem wcześniejszych postów, ale w przypadku płacenia za dodatkami do gier mam teorię (niestety wygląda na potwierdzoną), że dodatki są "preparowane". Objawia się to tym, że dodatkowa misja do gry, kosztująca $10 ukazuje się zaraz po premierze. Dla mnie przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 30.12.08, 01:12 zapomniałem dodać że w większości... ech ten edit... Odpowiedz Link Zgłoś
shim-en-core Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 30.12.08, 02:17 Zgodzę się z janci0(iem), że są preparowane. I tak było w przypadku LBP, dodatki MGSowe były praktycznie gotowe już w momencie premiery gry, stąd do ściągnięcia było niecałe 1MB (w sumie to był tylko unlock - chyba, że MM przemyciło te dodatkowe skiny i mapy we wcześniejszych patszach). Tak samo kostiumy z Killzone 2 i Final Fantasy też już są gotowe i czekają na odpowiedni moment. Inna sprawa jest taka, że tego typu rzeczy w przypadku LBP nie mogliby wydać wraz z grą bo nijak by się to miało do fabuły w grze. Taka jest teraz polityka firm developerskich. Klienta i jego kopię trzeba trzymać jak najdłużej, żeby grał i nie odsprzedawał jej innym. Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 30.12.08, 10:01 seruch: a co mają reklamy do średniej z metacritic ? Sugerujesz, że to przypadek, że GTA4, MGS4, GoW2 czy LBP dostały najwyższe oceny w tym roku? Albo brak własnego zdania? Afaik metacritic prezentuje średnią ocen z wielu serwisów i dlatego jest o wiele bardziej wiarygodnym źródłem niż pojedyncze recenzje na poszczególnych portalach. A odnośnie dodatków: ludzie, przestańcie zionąć hipokryzją! O DLC do takich tytułów jak GTA4, Fallout 3 czy Tomb Raider:U było też wiadomo w momencie premiery. Ba, the-one-and-only-posępny-czerep-he-man postawił nawet durną teorię, że GTA4 jest krytykowany tylko przez posiadaczy ps3 bo nie będzie DLC I co? Jedne dodatki cacy inne złodziejstwo? Dajcie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 30.12.08, 12:41 "MGSowe były praktycznie gotowe już w momencie premiery gry, stąd do ściągnięcia było niecałe 1MB (w sumie to był tylko unlock - chyba, że MM przemyciło te dodatkowe skiny i mapy we wcześniejszych patszach)." Oczywiście , ze calosc idzie w poprawkach , a potem kupujesz unlock. Jak inaczej kazdy gracz LBP moglby ogladac cie w strojach z dodatku , jesliby nie mial sciagnietych tekstur ? Odpowiedz Link Zgłoś
shim-en-core Re: IGN pyta Media Molecule o sprzedaż LittleBigP 30.12.08, 12:58 Oczywiście, że nie mógłby bez sciągania tekstur. Chociło mi jednak o to, że skoro duża ilość nowych strojów była gotowa długo przed wydaniem gry (a mimo to nie znalazła się oficjalnie w grze) to pewnie znajdują się one już i tak na płycie z grą - stąd potrzebne tylko unlocki. Dlatego też sprawdzę to (spróbuję zainstalować stroje na czystą grę bez aktualizacji) żeby nie siać niepotrzebnego zamętu :x O ile się da tak zrobić Odpowiedz Link Zgłoś