Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:36
GTA IV smile ok go
Obserwuj wątek
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.k2.pl 12.01.09, 13:38
      WAR. solidny MMO, trochę zabiedzony ale pracują nad nim i to w dobrym kierunku.
    • Gość: mr zoom Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.chello.pl 12.01.09, 13:40
      No zestawienie jak 150 tongue_out
    • Gość: TodorR Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.pf.com.pl 12.01.09, 13:48
      1. L4D
      2. GTA4
    • Gość: sex Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:51
      sex- tylko sex
    • Gość: izik Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:15
      1.GTA
      2.L4D
      3.DS
      4.WAR

tak bedzie ; ) glos na gta ofkors
    • Gość: V Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 12.01.09, 14:16
      Zombie !!!!!!!
    • Gość: Mutt Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.axit.pl 12.01.09, 14:27
      Z tych gier grałem tylko w Dead Space. Ale głosuję na GTA IV, gdyż na 99.9% gdy w nią zagram stwierdzę, że była najlepsza.
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 14:33
      Dead Space jedyna gra,która dała mi nadzieje że są jeszcze ludzie którzy potrafią zrobić dobry survival horror s-f w klimatach "The Thing" i Obcego oraz "Ukrytego Wymiaru"(swoją drogą powinno się to tłumaczyć Horyzont Zdarzeń). Nie sądzę żeby inna gra wywarła na mnie jeszcze takie wrażenie i emocje, chyba że to będzie Dead Space 2 ;D.
      Najsłabsza mimo wszystko z tych gier jest Warhammer:AoR ,ubogi krewny WoW-a ,jedyny plus że cały czas pracują nad WAR i rozwijają go i też zauważyłem ,że w dobrym kierunku.Dlatego nie rozumiem jak niektórzy zachwycają się tą grą,chyba nie grali w WoW-a ;D. Ale jednakże życzę wszystkiego najlepszego WAR i oby nie stało się to co z Tabula Rasa.
    • Gość: Slowik Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.chello.pl 12.01.09, 14:36
      Oczywiście, że GTA IV przeiceż to gra roku big_grin
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 14:41
      swoją drogą powinno się to tłumaczyć Horyzont Zdarzeń

----

powinno, ale u nas się tłumaczy tak, żeby fajnie było big_grin
    • Gość: szm Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:48
      Trochę dziwne te grupy. w A i B tak w rzeczywistości dosyć biednie z tytułami, a tu wiadomo - GTA IV więc pozamiatane. W ten sposób taki L4D czy DS, które w poprzednich grupach mogły by być murowanymi faworytami, tutaj skazane są na pożarcie.
    • Gość: Gość:AcHiLLeS124 Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:49
      Byłem i jestem napalony na L4D więc na niego głos.
    • Gość: Psubrat Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.01.09, 15:02
      szm ma trochę racji.
      Trzeba by zmienic trochę zasady i wprowadzić koszyki jak w el. MŚ i ME w piłce nożnej czy w Lidze Mistrzów. Te gry, które miałyby najwięcej głosów w eliminacjach (potencjalni faworyci), znalazłyby się w pierwszym koszyku i nie wpadłyby na siebie w grupie.

Głos na GTAIV
    • Gość: Q Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: 77.79.210.* 12.01.09, 15:02
      nie wierze ze GTA ma taka wysoka note. przeciez beznadziejna jest gra i cala seria zreszta (nielczac pierwszej czesci).ahh nigdy niezrozumiem...
    • Gość: Mietas Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.petrus.pl 12.01.09, 15:06
      Jakie hasło miałem do wpisania - "zybella" =D
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 15:06
      @slawomir.serafin
      Wiem,że tak brzmi fajniej heh,ale że dużego sensu to nie ma to już inna sprawa. Zresztą jakby popatrzeć na tłumaczenia niektórych innych filmów to jest jeszcze gorzej ;D.

@słowik
      Oczywiście, że GTA IV przeiceż to gra roku big_grin

----

Owszem ,ale dopiero po upatchowaniu GTA IV nie daje praktycznie żadnych szans konkurencji . I raczej w tej edycji DM będzie podobnie tak więc nie sądzę żeby GTA IV przegrało ;>.
    • ishyru Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 15:09
      sam nie wiem gta 4 fajne ale wymagania miazga Ds fajna gra fabuła i wogóle czyma w napięciu i jeszcze ten Left 4 Dead zagłosuje na gta 4 ale tylko dlatego że Gta wydało wersje na pc jeżeli następna seria gta będzie miało takie wymagania to już nie kupie oryginału big_grin
    • Gość: wrba Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:15
      gta IV
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 15:54
      Trudny wybór... Ale i tak przejdzie GTA IV więc głos na "Dead Space" wink
    • Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: 193.200.216.* 12.01.09, 16:21
      GTA IV na konsole - jestem na tak
      GTA IV na PC - żenua
    • Gość: Kissu Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 17:37
      left 4 dead oczywiście wink
    • Gość: helix Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.09, 18:01
      Ci którzy uważają GTA IV w wersji PC za grę roku (jakiegokolwiek), jawnie chcą chyba pogrążyć rynek gier PC. Powodzenia w graniu w... tego typu produkcje. Ja poczekam, kiedyś sobie kupię PS3...
    • shadow493 Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 18:10
      Wow jakie zaskoczenie ,że GTA IV ma 46%. Dajcie spokój może to jest fajna gra ,ale tnie się jak nie wiem co z teksturami tez jest problem. W Dead Space grałem ale jakoś mi się nie spodobało więc głos na Left 4 Dead. Muszę sobie to kupić. Pogram w sieci big_grinbig_grin
    • don_wroc_love Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA C 12.01.09, 19:17
      miałem BARDZO trudny orzech do zgryzienia - Dead Space czy GTAIV. rzuciłem więc monetą. wygrało GTAIV

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka