zerogirl Re: Wspomnień czar 27.03.09, 11:52 Z czasów grania na Playstation 1 najbardziej utkwiły mi w pamięci Tenchu i Tekken, w pierwszego Silent Hilla niestety nie grałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezol Re: Wspomnień czar IP: 62.233.227.* 27.03.09, 22:21 Gust widzę bardzo podobny do mojego Jednak co nieco bym zmienił - i tak na 1. miejscu umieściłbym Gran Turismo 2 (kto nie pamięta Suzuki Escudo niech się wstydzi...), zamiast Drivera wolałem jego część drugą - "prawie" GTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maneater Re: Wspomnień czar IP: *.net.pbthawe.eu 29.03.09, 00:01 Jazda Escudo była prawie jak gra na cheatach - ten wóz był stworzony tylko do wspinania się na góry, czyli trzech rajdów w grze. Odnośnie PSX - Metal Gear Solid, Gran Turismo 2, ISS Pro Evo 2, Tekken 3, Spyro, Crash, THPS2, NHL 2001, Resident Evil - mnóstwo świetnych gier, a na pewno o czymś zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Wspomnień czar IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.03.09, 19:13 "gwizdków pełna popiołka, a my napie...my w Tonego Hawka" Odpowiedz Link Zgłoś