xshark1490 08.04.09, 01:10 Jak bym miał kasę to chętnie kupiłbym, ale jeżeli miałbym tylko 800zł i wydać tylko na DSi to jednak bym odpuścił i kupiłbym PSP albo bym poczekał na model 4000 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomny Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 08.04.09, 05:22 Zastanawia mnie czemu PSP w związku z dużo większą mocą w porównaniu do DS'a nie dostaje masy tanich, małych gierek na wzór Nintendo. Sony powinno bardziej casualową tą konsolę zrobić, żeby powalczyć jak równy z równym. Po prostu więcej gier z każdego segmentu i będzie git. Każdy lubi pograć w tetrisa Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 08.04.09, 09:38 Pytanie - czy można swoje konto przenieść na inne DSi? Odpowiedz Link Zgłoś
geerz Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 08.04.09, 11:22 @doomny - dostaje gierki z PSXa. Fakt ze u nas nie za wiele. W Japonii wyglada to znacznie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 08.04.09, 12:23 Na dzien dzisiejszy konsola nie warta swieczki , za ta cene mozna kupic x-a a za 650 zl PSP. Po drugie Nintendo to raj dla casuali , ja niedzielnym graczem nie jestem i malo jest tytulow na DS ktore mogly by mnie sklonic do kupna konsolki. Odpowiedz Link Zgłoś
zephi Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 08.04.09, 13:41 DSi jest paskudne, na tych zdjeciach wyglada ochydnie, jakby zrobiona byla z kiepskich materialow... Kto wpadl na pomysl, zeby gorna czesc obudowy byla gladka, bez zadnego loga, napisu, wyzlobienia - nic? Nie, nie, nie kupilbym tego, o wiele bardziej wole DS Lite. Odpowiedz Link Zgłoś
vikusek Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 08.04.09, 23:01 Nintendo to raj dla casuali, podobnie dla hardcorowców. Jest ono ostoją tradycji, i nie składa się z samych shooterów. Naprawdę, PSP ma tylko 5-9 dobrych gier, reszta to kopia gier z PS2. Co do DSi, zastanowie się nad kupnem, kiedyś kupię, ale DSa zwykłego nie sprzedam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fak.ju.bejbi Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 09.04.09, 16:03 Mnie oprócz ceny najbardziej martwi to że DSi ma powiększone ekraniki przy tej samej rozdzielczości co oznacza większą pikselozę a to w ogóle nie powinno miec miejsca w nowszej wersji konsolki. Gry powinny przecież wyglądac coraz ładniej a nie brzydziej, zupełnie niepotrzebnie powiększyli te ekraniki. Moim skromnym zdaniem jeśli już brac DS'a to tylko Lite'a inne wersje nie mają sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mithos Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 09.04.09, 21:35 No i co z tego, że na PSP są kopie gier z PS2 skoro są tu zupełnie nowe odsłony dodatkowo przystosowane do konsolki przenośnej ? Na PS3 i 360 też są tylko kopie gier z PS2 i Xboxa tyle, że w wyższej rodziałce i z większa ilością detali. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kszaqu Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 11.04.09, 15:32 Ale ciekawsze i bardziej innowacyjne gry są na maszynkę Nintendo Taiko no Tatsujin kosi wszystko ! No i jest więcej dobrych j-rpgów :3 Odpowiedz Link Zgłoś
mithos Re: Test sprzętu: Nintendo DSi 12.04.09, 23:55 A jakie to niby fajne i zarazem innowacyjne gry są na DS'a ? Większość to klony z GBA czy N64 z dodanym na siłę dotykowym sterowaniem. Oczywiście jest sporo gier tzw. innowacyjnych ale przeważnie to są crapy z ocenami w okolicach 6/10 i niżej. Odpowiedz Link Zgłoś