Dodaj do ulubionych

Kup pan StarCrafta 2

IP: 86.47.138.* 14.04.09, 13:29
ja juz zamowilem! smile tak naprawde Empik dogadal sie z Blizzem i oni pierwsi beda mieli premiere nawet przed USA! w koncu Polak potrafi..
Obserwuj wątek
    • Gość: mr.Satan Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.09, 13:45
      Skandal! Za tą cenę... przecież to jest tylko część StarCrafta, a nie całość.(chodzi mi o podział na kampanie). Więc jeśli obie trzy gry mają mieć taką cenę to chyba osoba, która ustaliła tą cenę upadła na głowę!
    • the_emjoot Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 13:55
      Więc jeśli obie trzy gry mają mieć taką cenę to chyba osoba, która ustaliła tą cenę upadła na głowę!

---

Przeciez to Empik. Czyli zdziercy. Trzeba upasc na glowe by nowe gry tam qpowac, jak sa inne sklepy, ktore sprzedaja duzo taniej smile
    • Gość: lol Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.kol.tke.pl 14.04.09, 13:55
      A ja myślałem, że nikt Capcomu i jego płatnego trybu multi do RE5 nie przebije.

PS.
      Uwielbiam Starcrafta, ale za serial nie zapłacę!.
    • Gość: lol Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.kol.tke.pl 14.04.09, 13:58
      @mr.Satan
      To jest jedna gra, i to jest bezczelność sprzedawać ją trzy razy!!
    • Gość: Gość Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: 81.219.27.* 14.04.09, 14:02
      Dlaczego nie piszecie nic o ojcu chrzestnym? Na Gametrailers dostał 8.4 czyli chyba jest o czym napisać?
    • Gość: cl Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:09
      Czyli za całą grę trzeba będzie zapłacić z 500 zł + jakieś małe DLC (w dzisiejszych czasach to nieuniknione)
      Jak to dobrze, że nie lubię RTSów.
    • Gość: c Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:25
      c
    • Gość: Gacopierz Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 15:24
      Jak to dobrze, że mnie Starcraft nigdy nie jarał. I nie nazywałbym tego strategią, tylko zręcznościówką z elementami RTS -_-

Grałem kiedyś z kumplem na infie, pierwszy raz. Protos vs Protos i wygrałem z weteranem, bo po prostu udało mi się szybciej doklikać do tych lotniskowców na których praktycznie nie ma mocnych w grze.
    • Gość: Taucer Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 17:15
      @Gacopierz
      Chłopie co ty piszesz... xD xD xD
    • Gość: sraka Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.chelm.mm.pl 14.04.09, 17:16
      Grałem kiedyś z kumplem na infie, pierwszy raz. Protos vs Protos i wygrałem z weteranem, bo po prostu udało mi się szybciej doklikać do tych lotniskowców na których praktycznie nie ma mocnych w grze.

Tia, sam jesteś zręcznościówką i elementem. Takie rzeczy to tylko w Erze
    • Gość: Dark Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 18:36
      Dobra wy tutaj pierdzielicie ze jedna gra na 3 razy i ble ble ble ale z tego co mi sie wydaje to blizzard ma ambicje kazda kampanie na kilkadziesiat godzin zrobic juz nie mowiac o tym ze bedzie to polaczenie przygodowki "point & click" z RTS to jakakolwiek gra dzisiaj ma tryb kampanii przeznacony na co najmniej 30h?

Poza tym chyba nikt nie bedzie zmsuzal nikogo do kupowania nastepnych czesci.. jesli sie komus nie spodoba to i tak po roku jak wyjdzie 2 czesc nie bedzie musial tego kupowac przeciez

Nie wiem w sumie czy Bedzie mozna miec tylko 1 czesc zeby grac w multi czy bedzie tzreba miec wszystkie ale jesli komus wisi kampania i wystarczy mu multi to tez placi tylko raz
      Jesli jesdnak Blizzardowi wyjdzie Kampania bedzie dluga ciekawa i epicka jak w 1 czesci to mysle ze nawet i te 150 zl za kazda z czesci (chcoiaz stawiam ze bedize jak standart strategia kosztowac 110-130zl) bedziw arta wylozyc....
    • nessie-jp Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 18:47
      Dark dobrze mówi, dać mu wódki. Jakoś nikt się nie oburza, że DoW wymaga dokupowania kolejnych "dodatków", żeby mieć kolejne kampanie.

A tryb MP oczywiście (niestety, niestety) jest dla większości graczy i dla Blizzarda najważniejszy, dlatego tak olewają SP... sad Całą parę puszczają w zrównoważenie możliwości ras przed premierą multi, a oskryptowanie kampanii SP sobie zostawili na koniec. Według mnie to wielka szkoda, bo rozgrywka MP w Starcrafcie jest po prostu zręcznościowa, pozbawiona jakichkolwiek elementów logicznego czy strategicznego myślenia.

No cóż. Poczekamy, zobaczymy. W empikowej przedsprzedaży tego kupować nie będę smile Zwłaszcza, że nie wyobrażam sobie grania w bądź co bądź kultową (dla mnie) grę w tzw. "polskiej wersji językowej". Oślepłabym i język by mi włosem porósł z powodu takiego bluźnierstwa.
    • Gość: Taucer Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 19:39
      Lubię o tym pisać więc again:
      TO JEST BLIZZARD. Ta firma nie popełnia błędów. I jeśli coś od Blizzarda dużo kosztuje to jestem przekonany, że spuszczali się nad tym tyle, że każdy grając w ich grę spuści się co najmniej raz na godzinę. Ja może nie będę grał dużo w multi, ale kupię wszystkie 3 wersje SC2, chętnie posiedzę nad SP, poza tym dobrze będzie się prezentować na półce taka seria smile
    • han_solo_79 Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 21:04
      @Taucer "TO JEST BLIZZARD. Ta firma nie popełnia błędów. I jeśli coś od Blizzarda dużo kosztuje to jestem przekonany, że spuszczali się nad tym tyle, że każdy grając w ich grę spuści się co najmniej raz na godzinę."

O, fanboj!
    • mr.lipton Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 21:45
      @ nessie-jp

Twoja wypowiedź jest pozbawiona w większości elementów logicznego myślenia. 1 Skoro premiera gry się przeciąga ze względu na balans to przy totalnym olaniu SP, wypuścili by to już teraz z kiepawą kampanią, a przypominam że jako powód podzielenia na części podany jest brak czasu na zrobienie tak rozbudowanych kampanii jak tego chcą już teraz i w efekcie mają im wyjść 3 gry. CO do trybu multi to wdg twojej teorii to jakiś pro quaker siada i miecie kogo chce już po kilku godzinach gry miecie kogo chce, bo przecież tam strategia się nie liczy wystarczy poznać jednostki coco jumbo i do przodu. LOL. Sory za ostry ton ale widać że dla Ciebie jak coś się nie dzieje tak samo wolno jak w SP to jest zręcznościówką... w sumie fizyka itp w SP są takie same także tam też logicznego czy strategicznego myślenia to nie powinnaś uświadczyć.

Han_solo_79 o, hater! wink
      PS.jak robisz listę fanbojów, to mnie dopisz, a co ludzie się tłuką za jakieś legie czy inne polonie itp to ja nie mogę za blizza ludzi poobrażać? wink
    • mr.lipton Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 21:47
      Zapomniałem o Sławku, który to znowu się nie zna. To Pan redaktor nie wiedział że empik, jest jak Chuck Norris? potrafią sprzedawać dużo drożej niż powinni rzeczy, których jeszcze nie ma, a datę premiery SC2 znają wcześniej niż sam Blizzard? wink
    • Gość: wypas gosc Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.09, 22:52
      głupi ludzie..dolar wysoki i dlatego cena wysoka.
    • mr.lipton Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 23:04
      argument bez sensu, chyba że empik te gry w steamie, albo jakimś amerykańskim sklepie kupuje... lol
    • own3d1n1 Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 23:07
      Za serial ? Multi w każdej z części będzie miało wszystkie rasy, a Single będzie tak rozbudowany, że pogryziesz stół jak w 2 dni przejdziesz.

Jesteście po prostu sceptyczni, im więcej części tym lepiej, byleby tego było DUŻO. Chłopaki robią grę z takim rozmachem, że :chcesz wszystko na jednym krążku? Polecam płytki blu-raya, 100GB.
    • nessie-jp Re: Kup pan StarCrafta 2 14.04.09, 23:42
      @lipton --> jest właśnie tak, jak napisałeś: ponieważ bilansowanie jest dla Blizzarda ważniejsze, niż oskryptowanie kampanii SP (a to drugie to długa, trudna, żmudna i kreatywna praca!), więc najpierw wypuszczą naparzankę bez żadnej historii, fabuły, logiki ani sensu.

I owszem, jest jak najbardziej tak, jak mówisz
    • mr.lipton Re: Kup pan StarCrafta 2 15.04.09, 00:00
      Owszem w SC1 w skali makro utarły się pewne schematy, które są najefektywniejsze (które tak właściwie i tak nie zawsze stosuje się identycznie bo to jest mit) ale skali micro nie ma ogólnie przyjętych złotych środków. Są podstawy, ale reszta to już zależna jest od chwili i tego jak wygląda rozwój wydarzeń. Nie wierzysz, pooglądaj jakieś reepleje tzw pro i zobacz sama że nawet w skali macro w middle game i late nie ma już żadnych "wykutych na pamięć skutecznych ścieżek rozwoju" tylko trzeba szybko klikać i jeszcze szybciej myśleć, a z tym już niektórzy mają problemy.
      Z resztą gdyby to była kwestia wyćwiczenia tylko refleksu opanowaniu paru taktyk myślę że nie oparłabyś się takiej kasie i zamiast siedzieć tutaj ćwiczyłabyś ten refleks...
    • mr.lipton Re: Kup pan StarCrafta 2 15.04.09, 00:03
      Nie obrażam kobiet raczej więc nie napisze nic przykrego ale odrób lekcje.
      ", więc najpierw wypuszczą naparzankę bez żadnej historii, fabuły, logiki ani sensu."
      W pierwszej części wychodzi kampania terran czyli, to na co tak czekasz SP! Wow ale odkrycie nie? Więc się zdecyduj dziewczynko czy to SP w SC jest cudne czy jest naparzanką (i tam bla bla dużo rzeczy wymienionych). wink
    • Gość: Kangaraxx Re: Kup pan StarCrafta 2 IP: *.as.kn.pl 15.04.09, 00:04
      "tylko trzeba szybko klikać i jeszcze szybciej myśleć, a z tym już niektórzy mają problemy."

No właśnie, trzeba szybko klikać. I to właśnie czyni tą grę zręcznościową. Nie ma czasu na przemyślenie i przeanalizowanie każdego ruchu. Liczy się szybkość i tyle.

• mr.lipton Re: Kup pan StarCrafta 2 15.04.09, 00:14
      Ty jak widzę masz problemy z czytaniem, albo z myśleniem w ogóle. Napisałem "tylko trzeba szybko klikać" ale dalszej części zdania którą zresztą cytujesz to już nie przeczytałeś tak? Boże w ETW jak się gra i grasz z kolesiem co zacznie Ci szybko klikać i rozkazy dla woja wydawać, to jak chcesz podołać musisz odpowiadać na jego akcje tak szybko jak om czyli szybko klikać i tak jest w każdej grze. Czyli wszystkie to są zręcznościówki? Ku%^a to mnie oszukali, ja myślałem że gram w shootery i strategie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka