hajlajfloryda Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 16.04.09, 16:48 ja yhm nie zrobią. NAREEEEESZCIEEEEEE!!!! DUKEN KUKEN!!! DOCZEKAŁEM SIĘ!!!!! ----- hajlajf -> tiny.pl/z7z2 Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 16.04.09, 18:05 jak już Duke wyjdzie to kupię go, zagram a potem położę na półeczce, celem pokazywania wnukom legendy gier... (one pewnie będą już w pełni wirtualnym świecie się bawić, ale ja ich będę męczył grą do której potrzebna była konsola i telewizor - MUACHAHAHAHAHAHAHAHA! ) Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 16.04.09, 18:14 don_wroc_love -> "jak już Duke wyjdzie to kupię go, zagram a potem położę na półeczce, celem pokazywania wnukom legendy gier... " Pod warunkiem, że nie będzie to świąteczny prezent dla wnuków właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.04.09, 19:24 @Raf Nie jest tak zle. DN3D jest do sciagniecia na Xbox Live za jakies ?6.80 i podobno ma calkiem sporo pobran jako klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 16.04.09, 19:37 Przypomnę wam, jak Blizzard trzy lata chyba robił patcha 1.10 do LoD... Nikt już nie wierzył, że w ogóle cokolwiek powstaje, ale Blizzard co chwila kusił, kusił, że już jutro, już za chwilkę, już za miesiąc, może za dwa! Aż w końcu wydali tego patcha i sami na własnej stronie wstawili wielką grafikę zamarzniętego piekła i zdumionego Diablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.chello.pl 16.04.09, 19:39 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaowy joe Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.aster.pl 16.04.09, 21:13 jedno jest pewne, tak dlugie czekanie nie podniesie jakosci nowego duke-a bo cala ta para poszla w gwizdek. developerzy z premedytacja wyludzali kase od inwestorow robiac medialen burze w szklance wody. a kazdy kto sie spodziewa ze dnf przycmi hl2 jest gamoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnie The PooH Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: 89.108.213.* 16.04.09, 21:15 I tak najlepszą grą jaką zrobił ten zespół (jeszcze jako Apogee) była pierwsza seria "Commander Keen". To były emocje... na moim XT z kartą EGA. A swoją drogą, ciekawe z czego ta firma się utrzymuje - przecież już tyle lat niczego nie wydali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcioF Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.aster.pl 16.04.09, 22:02 A JA ZNAM DATĘ PREMIERY! Macie tu: www.gry-online.pl/S016.asp?ID=964 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigil Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.nplay.net.pl 16.04.09, 22:03 Pewnie zrobili jakiś tool do łatwego przerzucania treści gry w coraz to nowsze silniki graficzne Odpowiedz Link Zgłoś
michciuu Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 16.04.09, 23:27 Kiedyś na playstation I przeszedłem całą tą grę i na koniec po zabiciu wszystkich nie wiedziałem co dalej zrobić aby zakończyć grę... Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_butkiewicz Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 16.04.09, 23:30 Skoro świat muzyki doczekał się po siedemnastu latach Chinese Democracy, myślę, że i Książe kiedyś się pokaże... Oby tylko był lepszy od płyty Gunsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozo Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 23:54 Jak pierwszy raz słyszałem od Duke Nuken Forewer to miałem jeszcze włosy i chyba ze 2 mleczne zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 06:56 Czy was wszystkich zbanowali na onecie? ( Lacznie z autorem artykulu ) Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 17.04.09, 08:07 jeśli wyjdzie to podzieli losy Daikatany, ktoś jeszcze w ogóle pamięta tę produkcję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.gprs.plus.pl 17.04.09, 08:54 pamiętam daikatane, ciężko było ją odsprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
rafik.ltd Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe 17.04.09, 09:34 Zalatuje jakąś brazylijską telenowelą ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greenpoint Re: Duke Nukem Forever prawie gotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 16:16 On nigdy, nigdy, z naszej pamieci nie zginie! Odpowiedz Link Zgłoś