Dodaj do ulubionych

Galeria: Borderlands

01.05.09, 16:43
Grafika wygląda FENOMENALNIE smile wg mnie oczywiście.

Jesli tak będzie wyglądać ta gra w ruchu, jak na obrazkach, to dla mnie będzie to najlepsza graficznie gra roku. Nikt przecież nie powiedział że ten cell-shading musi być używany tylko do gier pokroju Prince of Persia.

Ja jestem na tak.
Obserwuj wątek
    • kondy.pl Re: Galeria: Borderlands 01.05.09, 16:57
      Faktycznie. Grafika wygląda bardzo dobrze. Chciałbym zobaczyć już trailer smile
    • razermail Re: Galeria: Borderlands 01.05.09, 18:00
      Hmm, srednio mi tu pasuje ten cellshading uncertain Najwyrazniej chcieli sie bardziej odroznic do Rage (od Id). Jesli ma byc madmaxowa postapokalipsa to wole design Fallouta czy Rage niz takie "animki". Aaaale w koncu najwazniejszy jest gameplay, nie?
    • razermail Re: Galeria: Borderlands 01.05.09, 18:03
      edit. Przypomina mi to tez troche Team Fortress 2. Grafika jest ladna, po prostu nie wiem czy podpasuje do klimatu gry, chyba ze to bedzie "postapokalipsa w krzywym zwierciadle" wink
    • krusty84 Re: Galeria: Borderlands 01.05.09, 18:20
      Cellshading i scifi, wzajemnie się wykluczają i tyle, nie mogli tego jako filtra dać ja w ME z ziarnem.
    • muzi80 Re: Galeria: Borderlands 01.05.09, 20:48
      prawie jak Prince?
    • rorkdcr Re: Galeria: Borderlands 01.05.09, 23:23
      Nie kupuje tego,sorry.Pamiętam że to miała być poważna gra z ciężkim klimatem, gdzie tu miejsce na cell shading?
    • kodex-online Re: Galeria: Borderlands 02.05.09, 12:16
      spieprzyli to troche,, mialo byc poważnie.a jest dziecinada lekka
    • oskar.swierad Re: Galeria: Borderlands 02.05.09, 13:54
      celshading spokojnie może dodać ciężkiego klimatu znanego z niektórych komiksów... ale to trzeba UMIEĆ zrobić. wykonać efekt z głową. tutaj mamy problem, o którym pisał Koso w swoim felietonie - paskudne pomieszanie czystego, realistycznego 3d z czarnymi konturami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka