janci0 08.05.09, 14:01 Fajna recka. Może dlatego że lubię xmenów Przy okazji już wiem na którą platformę kupię gierkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiem Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 14:02 Podpisuje się pod tym rękami, nogami, uszami i czym tam jeszcze można. Włączyłem tą grę wczoraj nieco z niechcenia ...ale wszystko się bardzo zmieniło. To co można wyprawiać wirtualnym Loganem, przechodzi moje najśmielsze oczekiwania. Po 3 godzinach grania, czułem się jak psychol, z uśmiechem na twarzy rozrywałem kolejnego przeciwnika, by po chwili chwycić kolejnego, który próbował mnie zajść od tyłu i cisnąć nim o wózek widłowy. Dziwi mnie, że masz problemy z kamerą, bo chociaż w Afro Samurai, musiałem się z nią bić, tak w X:MOW(?) działa poprawnie (całej gry jeszcze nie skończyłem ale dzięki targetowaniu, nigdy nie miałem kamery w...dupie). Jest tylko jedna rzecz, która mnie rozłożyła na łopatki i to nie w pozytywnym znaczeniu, o co chodzi z cutscenami? Najpierw myślałem, że to jakiś bug, później, że może to liczone w czasie rzeczywistym i się tekstury nie doczytały ale, jako że w między czasie słuchałem polygadki dowiedziałem się, że tak .. ma być... Ocena jak najbardziej słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 14:03 Zapomniałem dodać, gra na x360 chodzi b.dobrze, po zainstalowaniu, przed, zdarzają się drobne dropy, jednak nie jest to nic, co przeszkadzałoby w rozgrywce (coś ala gta4). Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 14:12 Treściwie i na temat. Co tu dużo pisać zgadzam się z oceną (zabrąłbym tylko minusika) Odpowiedz Link Zgłoś
slimeq23 Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 16:46 Fajna recenzja, na tyle dobra że postanowiłem kupić grę oczywiście po zagraniu w demko też już chciałem to zrobić. Co do błędów, zdarzają się w każdej grze, byle by nie były one częste Cena jeszcze dość wysoka, można ciułać lub czekać aż stanieje... Co do oceny też przymknął bym oko na tego minusa... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 17:33 receznja bardzo fajna - podoba mi się nowa forma w demo grałem bardzo krótko, więc o grze na razie powiedzieć mogę tyle, że animacja faktycznie przycina na ps3 i jest to odczuwalne Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 20:27 Jest to pierwszy slasher, który mi się spodobał. Pewnie dlatego, ze mnie nie zmuszał do nauki combosów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubin Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 08.05.09, 22:43 Dobrze oddająca klimat gry recenzja, niestety - miałem czas pograc tylko godzinkę, ale wnioski nasuwają się same, produkcja trzyma klimat filmu, jest widowiskowo a do tego szybko i brutalnie - czego może chciec więcej człowiek... fakt faktem, że gra trafiła na sezon ogórkowy, więc pewnia każda DOBRA pozycja ma szansę zaistniec... oby więcej takich gier na podstawie filmów (a mniej ekranizacji gier typu DB) --------------------- NDStacja - twoja strona homebrew dla DS Odpowiedz Link Zgłoś
mulin303 Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 09.05.09, 04:01 Dzięki Maciu! i "komentatorzy"! Grę kupuje! Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Recenzja: X-Men Origins: Wolverine 10.05.09, 17:25 Ciekawym jest to, że sama gra dozwolona jest od lat 18+, kiedy to film, który miała promować jest od lat 12-13 ( zależnie od kraju ) Ze strony producenta taka rozbieżność to duże ryzyko, które chyba tym razem się opłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś