edycja_kopiuj_wklej 10.05.09, 19:27 Wrzucilam ci paskiplus drugie srebro sie przy okazji zlapalo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: do vifxen 10.05.09, 19:35 a na moim koncie sie nigdy nie porządzisz chyba mnie nie lubisz albo za bardzo sie upominam i dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: do vifxen 10.05.09, 19:39 Po prostu masz wyjatkowego pecha. Zawsze jak poluje to akurat nie masz wolnego miejsca.. Albo akurat sie zlapie jak jestem u kogos zalogowana jak przenosze. No i masz bardzo wyrafinowana potrzebe w postaci dina, no a to nie latwo zlapac Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: do vifxen 10.05.09, 19:45 Jak chcesz, to mam duzy zapas paseczkow, moge ci podrzucic na jakiegos konta Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: do vifxen 10.05.09, 19:50 paseczki tzn.te biale ladne? jak tak to jasne ze chce Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: do vifxen 10.05.09, 19:54 tylko trzeba by było poczekać,jak podrośnie któryś ze smoczków na głównym koncie. A dzis wywaliłam dwa brązowe jajka,mam nadzieje że łatwo je złapać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: do vifxen 10.05.09, 19:49 > Po prostu masz wyjatkowego pecha no w życiu też > No i masz bardzo wyrafinowana potrzebe w postaci dina, no a to nie latwo zlapac e no,najbardziej to pragne złotka a innymi ciekawymi te nie pogardze Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: do vifxen 10.05.09, 22:37 właśnie zobaczyłam, bardzo bardzo barrrdzo dziękuję Jak Ci złapanie tego sreberka tak łatwo przyszło, ja polowałam z tydziej z zerowym efektem jestem dźwięczna jak dzwoneczek Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: do vifxen 10.05.09, 22:40 niepojęte to dla mnie, doprawdy powiadam wam, niepojęte. Może z czasem i mi będą tak przelatywać Odpowiedz Link Zgłoś