Dodaj do ulubionych

Galeria: Need for Speed: NITRO

23.05.09, 13:04
Kurde jak to okropnie wygląda na DSie...
Obserwuj wątek
    • michwil2 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:14
      Wersja na DS'a grafiką przypomina mi Need For Speed Undercover z mojej komórki.
    • loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:17
      Prawda. Gry w Javie na średniej jakości komórkach już lepiej wyglądają :]
    • korben-dallas Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:24
      Game Boy? wink
    • loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 13:38
      Nie no panowie zejdźmy z nich tongue_out Jeszcze właściciele NDSa przerzucą się na iPhony i co będzie? ;]
    • makimura Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 14:44
      Gorsze jest to, że na Wii wygląda niewiele lepiej...
    • vamp69 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 15:47
      Beznadziejnie to wszystko wygląda.
    • ringem Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 16:47
      Panowie przecież nie samą grafiką gracz żyje, zwłaszcza na Wii. Jakiejś gospodyni czy maluchowi nie będzie to przeszkadzało, ważne żeby gra była efektywna i dostarczała sporo fun'u z gry. Choć mimo wszystko muszę przyznać, że te samochody mają się do otoczenia tak, jak pięść do nosa.
    • filippo240 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 17:15
      obrazkami się nie sugerujcie ale lepiej zobaczcie ten filmik www.youtube.com/watch?v=29qdom4JhFY&feature=related
    • loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 19:47
      filippo240 ja mówię o tym:
      www.youtube.com/watch?v=1CkuGd5vr2c
      czasy GBA się kłaniają ;]
    • martinesspl Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 20:19
      macie pierwsze obrazki na DSa, a ja mam pierwsze wideo - www.youtube.com/watch?v=1CkuGd5vr2c&feature=related - tak ciężko poszukać?
    • filippo240 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 21:11
      wiesz co loczyn zdaje mi się że nie widziałeś poprzednich cześci nfs na ds-a, bo jeżeli chodzi o grafike to nitro wg mnie plasuje się pomiędzy u2,carbon,undercover (totalne szkarady) a carbon,pro street czyli nie jest tak żle (no chyba że masz psp i patrzysz z tego poziomu), całkowicie inna sprawa to design tras (jazda po kolejce górskiej i te sprawy oraz niszczenie palm- bardziej realistyczne niż przy użyciu euphorii :p), a model jazdy to arcade w stylu outrun i ridge racer (tak jak i w wersji na wii) - więc może być całkiem spoko, podsumowując napewno nie będzie to najładniejszy nfs na ds-a.
      zobaczcie te filmiki tak dla porównania z nitro -najładniejsze wyścigi na gba v-rally www.youtube.com/watch?v=hQ5NSAL_1gc oraz najładniejszy nfs na ds-a - pro street - www.youtube.com/watch?v=XhPO0oJnUug&feature=related
      widać postęp w stosunku do gier z gba ale też regres w stosuku do pro street
    • filippo240 Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 21:28
      a ta wygląda największy parch z rodziny nfs na ds-a most wanted www.youtube.com/watch?v=rLQkyGmmCHk
      enjoy :pp
    • loczyn Re: Galeria: Need for Speed: NITRO 23.05.09, 22:30
      filippo240 -> No właśnie to jest to. Chyba patrzę przez pryzmat mojego PSP smile
      Ten ProStreet już klasa wyżej, ale nadal to nie to co mnie grzeje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka