Dodaj do ulubionych

Forza 3 konta rzeczywistość

• adamus7856 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 15.06.09, 15:19
      Lol jesli temat jest o jakimkolwiek Exclusivie na jakas platforme to prawie pewne jest to ze wojenka rozpocznie sie nie dalej niz po jakis pierwszych 10 komentarzach xD
    • moondrek Re: Forza 3 konta rzeczywistość 15.06.09, 16:33
      - na niektórych gameplay'ach widać ząbki ,a czy w końcu dopracują AA w grach na xbox'a (szczególnie w Forzy) ?
      - w Forzy 2 inaczej samochód prezentował się w grze ,inaczej w trybie zdjęć i jeszcze inaczej w menu wybierania ,więc zaczekajcie z zachwytami
      - w Forzy 2 nie podobał mi się dźwięk samochodów i grafika ,naprawdę była taka sobie w czasie gry

Największą frajdę z samochodówek dał mi jednak PGR4 :
      - warunki atmosferyczne (zarąbisty smaczek)
      - miasta , nurburgring
      - dźwięk samochodów
      - motory
      - zegary każdy samochód ma inne nie tak jak w Forzy 2
      - w miare dużo samochodów
      Jeden tor samochód vs motor i kilka warunków pogodowych do wyboru . Można grać i grać. Fizyka może jest arkadowa ,ale gra fun daje ogromny przez multum możliwości .

Ja czekam na grę łączącą zalety BurnoutParadise (kolizje) ,Forzy (fizyka) i PGR4 (pogoda i dźwięk samochodów)
    • moondrek Re: Forza 3 konta rzeczywistość 15.06.09, 17:25
      A jeszcze dodam ,że w Forzy2 i PGR4 brakowało mi danych o przyspieszeniu do 100 kmh i max. prędkości .
    • x-boxer Re: Forza 3 konta rzeczywistość 15.06.09, 19:47
      Ja obrazki rowniez bym pomylil, gdyby nie byly podpisane.. Najpierw strzelilem karpia a pozniej obejrzalem reszte porownan.. Normalnie palce lizac i bez podpisu ciezko byloby wskazac te z gry a te z reala!!
      MASAKRAAAAAA
    • eniac_drimm Re: Forza 3 konta rzeczywistość 15.06.09, 20:50
      Gra prezentuje się zacnie. Czekam z niecierpliwością.

A tymczasem zapraszam na walke
    • seruch Re: Forza 3 konta rzeczywistość 15.06.09, 22:33
      @moondrek
      "A jeszcze dodam ,że w Forzy2 i PGR4 brakowało mi danych o przyspieszeniu do 100 kmh i max. prędkości ."
      W FORZY taka statystka jest bez sensu, co z tego ze na "firmowych" ustawieniach przspieszenie bedzie 10 sekund jak i tak po sieci kazdy jezdzi na swoich configach? Ba nawet w singlu bez bawienia sie ustawieniami na wyzszym poziomie AI jest ciezko.
    • pips3 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 09:35
      14.06.09, 20:24blacqSamochody na tych zdjęciach realistyczniej wyglądają w Forzie niż w rzeczywistości.

*To nie mozliwe, to tak jakbys chcial wsadzic reklamowke do tej samej reklamowki.

Najlepiej odwzorowali lambo, ferrari 599 GTR w stu procentach nie odwzorowali a co do innych to sie nie przygladalem.
    • mafiozo88 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 10:21
      Już nie mogę się doczekać to będzie moja pierwsza FORZA big_grin
    • london13 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 10:41
      no pieknie pieknie, ale co z modelem jazdy? Bo na fotorealistyczna grafe to ja w tv sobie popatrzewink Richard Burns czy GTR nie mialy powalajacej grafy, ale za to jak sie w to gralo..smile I GRA DALEJsmile
    • wingtsun Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 11:27
      przecież widać, że fotka z realu jest kaszaniasta, a wszyscy się podniecają jakie to cacy będzie ta forza, ludzie nie dajcie się manipulować
    • xiem Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 11:56
      @zbynek5g
      Nie patrz przez pryzmat polski.
      Swoją drogą, to 13-14 latek, powinien się uczyć, a do dyspozycji będzie miał bardzo ograniczoną pulę tytułów.
      Niektórzy kupują konsolę do grania, bo reszta opcji jest im nie potrzebna, wtedy lepiej wydać 800zł, prawda?
      Nie uogólniaj, bo obrażasz sporą część użytkowników tego serwisu.
      btw. skąd brałeś takie dane? Z palca?
    • ziptii Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 12:21
      @london13 ... dude, forza to zawsze byla najbardziej realistyczna gra wyscigowa na konsole, wiec o to nie musisz sie martwic... ( no moze pomijajac swietne f355 challenge na DC i PS2)
    • rirek1236 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 16.06.09, 12:36
      chyba dla ciebie ale ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka