Dodaj do ulubionych

gry na Wii - gdzie kupić?

IP: *.chello.pl 22.06.09, 21:26
czy ktoś w ogóle ma Wii? jeśli tak - to gdzie kupujecie gry? wybór w Empikach
jest fatalny, a na Allegro zbyt wiele tego nie masad
Obserwuj wątek
    • j_uk_dev Gry na Wii 22.06.09, 23:23
      Generalnie szukaj na Amazonie i ebay, Wii w Polsce nie jest tak popularne jak
      w innych krajach Europy więc i wybór w Polsce masz nieco mniejszy, natomiast
      zakupy za granicą nie są takie straszne smile Czasami możesz mieć problem jeśli
      dana gra nie została dopuszczona z jakichś powodów do dystrybucji w Polsce
      albo po prostu są nałożone jakieś restrykcje na dystrybucję - wtedy sklep może
      nie wysyłać do danego kraju ( sklepy działają na ebay jak i amazon, tak samo
      jak aukcje gier używanych ). Polecam smile Co do gier w Polsce, tu ci nie pomogę,
      bo po prostu w Polsce nie mieszkam.
      • d_pawel Re: Gry na Wii 23.06.09, 01:51
        Nie mam Wii, ale tak jak napisał j_uk_dev, na rynek w kraju nie licz. Kiedyś się
        interesowałem powodami, dlaczego u nas jest tak źle z grami na konsole N i
        doszedłem tylko do jednego wniosku - nie liczymy się dla Nintendo i tyle.
        Dystrybucja przez Lucas Toys (może ostatnio się coś zmieniło) ich gier pogarsza
        tylko sytuację. Niestety więc, ale jesteś raczej zdany tylko na zagranicę. Może
        na forum Polygamii znają jakieś "źródła" gier w kraju smile.
    • Gość: at0m Re: gry na Wii - gdzie kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 11:53
      Jeśli chodzi o sklepy to największy wybór jest w Saturnie (przynajmiej w
      trójmieście). Poza tym na allegro nie jest aż tak źle. Można kupić większość
      lepszych tytułów które ukazały się na Wii.
    • kid45 gry 30.04.10, 15:08
      Ja mam o wiele taniej na giełdzie niż na allegro wymieniam tam gry które
      kosztują 200zł na ps3 za 30 zł i nie czekam na przesyłkę z allegro tylko od
      razu gram a dodam jeszcze z jestem stałym klientem i na zakup gier wydaję o
      wiele mniej niż bym musiał z nią zapłacić na allegro i każdą grę mogę
      obejrzeć jej stan jeśli kupuję używkę bo na allegro dostałem tak porysowaną
      płytę że szkoda słów a jak chciałem ją zareklamować to powiedzieli mi że jak
      mi się nie podoba jej stan to mam iść sobie kupić nową do sklepu!!! Porażka
      . Giełdę polecam dla graczy !!! Dodam że mozna znaleść unikaty w dobrej
      cenie nie spotykane w sieciach sprzedaży, o wiele taniej niż na allegro (
      kupiłem ostatnio shadow of the collossus na ps2 w limitetce za 50 zeta. !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka