Dodaj do ulubionych

Kilka danych z PSN

24.06.09, 12:32
Oprócz tego, że nie muszą być założone przez PS3 należy pamiętać, że sporo osób, które właśnie przez PS3 założyło po kilka kont...
Obserwuj wątek
    • bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 12:42
      dokładnie, czyli 25:5=5mln użytkowników smile sam mam 6 kont żeby co jakiś czas obczaić co jest w innych pss
      A są świry co robią po 50kont dla pucharów w takim lbp żeby sobie oceny wstawiać...
    • jakec1 Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 14:02
      Kurde... To ja chyba jakiś nienormalny jestem, bo nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby sobie samemu ocenę wystawić z innego konta smile
    • gibgibbon Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 14:56
      bigdaddyy, bredzisz.
    • bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:06
      @gibgibbon - to wejdź na forum psx extreme i poczytaj temat najtrudniejsze trofea hehe a ile jest takich świrów to nie wiem smile no i chyba nie zaprzeczysz że każdy posiadacz ps3 ma kilka kont, no może poza takimi co konsoli pod neta nie podłączali
    • gibgibbon Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:16
      Zacznijmy od tego, że nie wszyscy tworzą kilka kont, więc dzielenie przez 5 jest be. Po drugie na konsoli można mieć maksymalnie 16 kont.
    • bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:23
      16 kont? pierwszy raz słyszę, to równie dobrze takie osoby tworzą 10 kont i wywalają 10 kont i znowu robią 10 itd....smile
      no może nie wszyscy mają po kilka kont bo 3-4 nie można nazwać kilkoma, dodaj do tego konta na psp i www, dodaj świrów co robią kilkadziesiąt kont choćby dla takiego lbp czy innych gier O_o to spokojnie można podzielić przez 5 jeżeli nie większą liczbę ;d
    • saqurado Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 15:50
      3-4 to nie kilka?
    • saqurado Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 16:05
      @bigdaddyy - mówiąc 5mln użytkowników sugerujesz 5mln konsol w domach? ;] Może zamiast dzielić powinieneś zacząć mnożyć? W dzisiejszych czasach nie trudno o internet, więc prawie każdy użytkownik zakłada konto. Jeśli pomnożysz ilość sprzedanych konsol x5 wyjdzie Ci antyteza twojej teorii (wynik wyższy niż 25mln). Więc może jednak niewiele osób zakłada multikonta (np w USA, na cholerę im, tak samo JP. Zostają państwa jak PL)tongue_out Myślę że fikcyjnych kont będzie ze 3-4mln max
    • bigdaddyy Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 18:14
      hmmm 3-4 to parę? od..do 10 - kilka, nie wiem jak to jest z tym ;p
      nie sugeruje 5mln konsol w domach, ale wiele osób kupiło ps3 jako odtwarzacz b-r, ps3 jest 23mln sztuk na rynku, odejmij konta z psp (ponad 50mln konsol), odejmij www, odejmij multikonta...
      Właśnie amerykanie czy japońce też mają przynajmniej 2-3 konta, poczytaj trochę zagranicznych for
      Spokojnie można powiedzieć że jeżeli chodzi o konta na ps3 to 25:4/5 smile

ps. czemu sony nie poda jak MS swoich aktywnych konsol onlinme przez ostatnie 6 miesięcy ?, no właśnie...rzucili wszystkie konta z ps3,psp,pc z 3lat LOL
    • szakalaka24 Re: Kilka danych z PSN 24.06.09, 18:47
      Bigdaddy - nie zapędziłeś się trochę bo z twoich obliczeń JUZ wychodzi liczba ujemna a ty dalej napierasz i jesteś święcie przekonany, że masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka