Dodaj do ulubionych

Recenzja: Ghostbusters: The Video Game

29.06.09, 15:02
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • mi-go Re: Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 15:10
      mała poprawka. Karabin, którym po "zaznaczeniu" przeciwnika w Resistance 1 i 2 reszat pocisków trafiała w niego automatycznie to BullsEye, a nie Auger-ten drugi pozwalał na strzelanie przez ściany i miał możliwość odpalenia tarczy.
      pozdro
    • powercontrols Re: Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 15:32
      Ciekawe dlaczego tak dobra gra miala takie klopoty ze znalezienem wydawcy...Ze znalezieniem przynajmniej jednego szczesliwego posiadacza problemow miec nie bedziesmile
    • olas_trzymiasto Re: Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 15:48
      Jedyne czego mi tu brakuje to wspomnienie, o pokpieniu sprawy rozdzielczosci przez tworcow, nie ma to wiekszego wplywu na rozgrywke, ale pozostawia niesmak... tak czy siak gre kupilem na PS3
    • rirek1236 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 16:08
      imo jest slaba, nie kupie jej
    • deereek Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 17:15
      Dobra recenzja. Ghostbuster jak dla mnie nawet fajne, choc nie do konca bawi mnie zawarty tam humor...
    • kistler Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 17:20
      Mnie gra nie podeszła. Też mam niesmak jak potraktowali posiadaczy PS3. Mogli by nawet opóźnić na PS3 byle żeby tak samo wyglądało.

Gra w większości się fanom filmu spodoba.
    • bimb Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 19:09
      Tadeusz, czy na X360 animacja tez chrupie?
    • double.r Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 19:33
      Czyli z tego co napisał Tadeusz, można wywnioskować, że można zrobić dobrą grę opartą w jakimś stopniu na filmie.

Jeśli ktoś za młodu marzył by zostać Pogromcą Duchów, to teraz przyszedł jego czas smile

P.S. Co do ewentualnych kolejnych filmów z Pogromcami... skoro Gwiezdne Wojny z powodzeniem zostały przyjęte jako animacja komputerowa, to czemu tego samego nie mieliby osiągnąć łapacze-duchów? big_grin
    • kfadratson Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 19:34
      Też chrupie. nie zmienia to jednak faktu, że gra jest super, jedna z niewielu, które w tym roku skończyłem z chęcią.

i gratulacje dla osób, które mówią, że gra jest słaba nie grając w nią, jesteście moimi idolami.
    • kubacjusz Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 20:37
      i pamietajcie!!! nie krzyżujcie promieni!!! big_grinbig_grin
    • neozeo Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 21:27
      Ta gra jest równie dobra co Infamous? indifferent Wow... aż mi trudno uwierzyć.
    • szymczakz Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 07:12
      Hmm, czyli jednak tak nie zcrapili tej gry jak się spodziewałem... Fajnie big_grin
    • mikas2 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 07:22
      Jesteście k...a żałośni
      Gra bardzo dobra a że gorzej na PS3 to nie znaczy że zaraz crap
      A czy chrupie na klocku tego nie zauważyłem
    • cienki_bolek_2 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 12:01
      Ja tam crap'ów na PS3 nie kupuję. Tylko dobre exclusivy. Reszta na PC. Niedoróbki z obniżonym framerate'em itp mnie nie interesują.
    • zooltar Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 12:45
      czy w ktorymkolwiek miejscu napisalem o tej grze niedorobiona? akurat wartosc produkcyjna jest tu bardzo wysoka, a to ze przycina? malo znam teraz gier ktore nie przycinaja, przynajmniej z tego gatunku, bo oczywiscie ze w samochodowce utrzymanie 60fps nie jest takim problemem jak w strzelaninie
    • cienki_bolek_2 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 16:17
      Napisałem "Niedoróbki z obniżonym framerate'em itp". Na końcu jest "itp" czyli i_tym_podobne.
      Z informacji na temat Ghostbusters czytałem że jest niższa rozdziałka na PS3 a więc ewidentna niedoróba i lenistwo !
      Ponoć często w multiplatformach głównym problemem z wersjami na PS3 jest obniżony framerate stąd moje uogólnione sformułowanie.
      Uważam że jeśli gracz PS3-owy płaci za tę samą grę tyle co Xbox-owy to powinien dostać to samo skoro sprzęt ma podobne mozliwości. I dlatego nie kupuje niedorobionych produkcji. Ale to tylko moje skromne zdanie.
    • zooltar Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 16:23
      jesli w imie jakichs wyzszych idealow chce ci sie odpuszczac fajne tytuly, to twoja sprawa.

dla mnie sprawa jest prosta - fan ghostbustersow powinien w to zagrac, bo bedzie w niebie. pozostali - wedle uznania. jesli nalezysz do tej drugiej grupy, to przyjmuje argumentacje i pozostaje mi zalowac, ze nie chcesz sam sie przekonac, ze to pomyslowa i fajna strzelanina, ktorej zalet nie przeslania ani nizsza rozdzialka, ani okazyjne spadki framerate'u. ja uganiajac sie za slimerem, nie zwracalem uwagi na jakosc dywanu.

wersje na kloca skoncze i tak dla cziwow big_grin
    • seruch Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 07.07.09, 14:32
      "Czyli z tego co napisał Tadeusz, można wywnioskować, że można zrobić dobrą grę opartą w jakimś stopniu na filmie."
      Ostatnio udal sie takze Wolverine...
      BTW podobno scenariusz gry jest wlasnie delikatnie zmienionym scenariuszem 3 czesci filmu...
    • zulipl Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 06.10.09, 21:00
      polecam, wlasnie skonczylem!

...i niekoniecznie dla fanówsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka