akasuri 29.06.09, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-go Re: Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 15:10 mała poprawka. Karabin, którym po "zaznaczeniu" przeciwnika w Resistance 1 i 2 reszat pocisków trafiała w niego automatycznie to BullsEye, a nie Auger-ten drugi pozwalał na strzelanie przez ściany i miał możliwość odpalenia tarczy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 15:32 Ciekawe dlaczego tak dobra gra miala takie klopoty ze znalezienem wydawcy...Ze znalezieniem przynajmniej jednego szczesliwego posiadacza problemow miec nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 15:48 Jedyne czego mi tu brakuje to wspomnienie, o pokpieniu sprawy rozdzielczosci przez tworcow, nie ma to wiekszego wplywu na rozgrywke, ale pozostawia niesmak... tak czy siak gre kupilem na PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 16:08 imo jest slaba, nie kupie jej Odpowiedz Link Zgłoś
deereek Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 17:15 Dobra recenzja. Ghostbuster jak dla mnie nawet fajne, choc nie do konca bawi mnie zawarty tam humor... Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 17:20 Mnie gra nie podeszła. Też mam niesmak jak potraktowali posiadaczy PS3. Mogli by nawet opóźnić na PS3 byle żeby tak samo wyglądało. Gra w większości się fanom filmu spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bimb Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 19:09 Tadeusz, czy na X360 animacja tez chrupie? Odpowiedz Link Zgłoś
double.r Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 19:33 Czyli z tego co napisał Tadeusz, można wywnioskować, że można zrobić dobrą grę opartą w jakimś stopniu na filmie. Jeśli ktoś za młodu marzył by zostać Pogromcą Duchów, to teraz przyszedł jego czas P.S. Co do ewentualnych kolejnych filmów z Pogromcami... skoro Gwiezdne Wojny z powodzeniem zostały przyjęte jako animacja komputerowa, to czemu tego samego nie mieliby osiągnąć łapacze-duchów? Odpowiedz Link Zgłoś
kfadratson Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 19:34 Też chrupie. nie zmienia to jednak faktu, że gra jest super, jedna z niewielu, które w tym roku skończyłem z chęcią. i gratulacje dla osób, które mówią, że gra jest słaba nie grając w nią, jesteście moimi idolami. Odpowiedz Link Zgłoś
kubacjusz Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 20:37 i pamietajcie!!! nie krzyżujcie promieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neozeo Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 29.06.09, 21:27 Ta gra jest równie dobra co Infamous? Wow... aż mi trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szymczakz Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 07:12 Hmm, czyli jednak tak nie zcrapili tej gry jak się spodziewałem... Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 07:22 Jesteście k...a żałośni Gra bardzo dobra a że gorzej na PS3 to nie znaczy że zaraz crap A czy chrupie na klocku tego nie zauważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 12:01 Ja tam crap'ów na PS3 nie kupuję. Tylko dobre exclusivy. Reszta na PC. Niedoróbki z obniżonym framerate'em itp mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 12:45 czy w ktorymkolwiek miejscu napisalem o tej grze niedorobiona? akurat wartosc produkcyjna jest tu bardzo wysoka, a to ze przycina? malo znam teraz gier ktore nie przycinaja, przynajmniej z tego gatunku, bo oczywiscie ze w samochodowce utrzymanie 60fps nie jest takim problemem jak w strzelaninie Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 16:17 Napisałem "Niedoróbki z obniżonym framerate'em itp". Na końcu jest "itp" czyli i_tym_podobne. Z informacji na temat Ghostbusters czytałem że jest niższa rozdziałka na PS3 a więc ewidentna niedoróba i lenistwo ! Ponoć często w multiplatformach głównym problemem z wersjami na PS3 jest obniżony framerate stąd moje uogólnione sformułowanie. Uważam że jeśli gracz PS3-owy płaci za tę samą grę tyle co Xbox-owy to powinien dostać to samo skoro sprzęt ma podobne mozliwości. I dlatego nie kupuje niedorobionych produkcji. Ale to tylko moje skromne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 30.06.09, 16:23 jesli w imie jakichs wyzszych idealow chce ci sie odpuszczac fajne tytuly, to twoja sprawa. dla mnie sprawa jest prosta - fan ghostbustersow powinien w to zagrac, bo bedzie w niebie. pozostali - wedle uznania. jesli nalezysz do tej drugiej grupy, to przyjmuje argumentacje i pozostaje mi zalowac, ze nie chcesz sam sie przekonac, ze to pomyslowa i fajna strzelanina, ktorej zalet nie przeslania ani nizsza rozdzialka, ani okazyjne spadki framerate'u. ja uganiajac sie za slimerem, nie zwracalem uwagi na jakosc dywanu. wersje na kloca skoncze i tak dla cziwow Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 07.07.09, 14:32 "Czyli z tego co napisał Tadeusz, można wywnioskować, że można zrobić dobrą grę opartą w jakimś stopniu na filmie." Ostatnio udal sie takze Wolverine... BTW podobno scenariusz gry jest wlasnie delikatnie zmienionym scenariuszem 3 czesci filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
zulipl Recenzja: Ghostbusters: The Video Game 06.10.09, 21:00 polecam, wlasnie skonczylem! ...i niekoniecznie dla fanów Odpowiedz Link Zgłoś