el_torin 29.06.09, 18:18 po czym wnioskujesz ze sa bardziej niesmiali? po tym, ze mowia o swoim tylku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_van_dowski Re: Tak powstawał Earthworm Jim 29.06.09, 18:25 Po tym jak dwóch ma spuszczony wzrok i nie patrzy w obiektyw. Takie tam subiektywne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Tak powstawał Earthworm Jim 29.06.09, 19:37 Kurde, fajnie jakby Jim pojawil sie na XBL albo PSN Odpowiedz Link Zgłoś
crazysztof69 Re: Tak powstawał Earthworm Jim 29.06.09, 23:00 a ja pamiętam jak z robalem Jimem sobie skakałem tu i tam... zresztą to jeden z 1 bohaterów gier aha, w pogrubionym tekście jest literówka Odpowiedz Link Zgłoś
ribel_pl Re: Tak powstawał Earthworm Jim 30.06.09, 09:51 Jeśli chcecie zobaczyć więcej tego typu materiałów z produkcji gier (także tych starszych) zapraszam na bloga gamedev-pl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Tak powstawał Earthworm Jim 30.06.09, 13:38 To były czasy. Nie sądziłem że kiedyś to powiem, ale "tamte gry" już nie wrócą, teraz "przemysł" to zupełnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś