Dodaj do ulubionych

Blizzard robi coś nowego

04.07.09, 18:20
Mam nadzieję, że Blizzard wreszcie zainwestuje w jakąś nową, rewolucyjną markę. Co prawda, jakiś nowy dodatek do WoWa z kolejnymi 2ma Hero Classami nie był by złym pomysłem ale skoro mają już kontynuować to może by wskrzesili Warcrafta i zrobili jakiś nowy epizod.
Obserwuj wątek
    • barracudo Re: Blizzard robi coś nowego 04.07.09, 18:59
      Nie wiem co kombinuje Blizzard , wiem za to że wszystko co robią , robią dobrze. Ja puki co czekam na Diablo 3 i na Star Craft 2
    • kac309 Re: Blizzard robi coś nowego 04.07.09, 23:24
      Kataklizm to bedzie, ale jak mi szybko nie dadza StarCrafta 3 ;D
    • kac309 Re: Blizzard robi coś nowego 04.07.09, 23:25
      LOL oczywiscie StarCrafta 2!
    • lolko7 Re: Blizzard robi coś nowego 05.07.09, 12:34
      Pewnie wykupili Homeworlda i robią kontynuację H:Cataclysm w świecie WoW-a wink (taki żarcik). Nie sądzę że to dodatek do WoW. Za krótka nazwa. BC, WotLK, SoU to podtytuły takie "epickie" A tu "Cataclysm" hmm obstawiam nową markę ale mogę się mylić.
    • jayu Re: Blizzard robi coś nowego 05.07.09, 16:44
      SoU? Od czego to skrot i jaki to ma zwiazek z Warcraftem?
    • loqs Re: Blizzard robi coś nowego 05.07.09, 20:26
      Cataclysm będzie najprawdopodobniej trzecim dodatkiem do WoWa, ponieważ Cataclysm to Great Sundering, czyli wydarzenie, które rozdzieliło Azeroth na dwa kontynenty. Wtedy też powstał Maelstorm, wielki wir na morzu, a że wedle rozkładu dodatków trzeci ma traktować właśnie o nim i o południowych morzach/wyspach, to wszystko wydaje się być jasne smile

Poza tym, Blizzard na chwilkę włączył server o nazwie Maelstorm Test 3 tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka