Gość: niepoprawna Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.mtm-info.pl 08.07.09, 19:31 mam nadzieje ze tworcy trine wydadza latke do gry przez siec i jakas polska firma to wyda w jezyku polskim w rozsadnej cenie, bo srednio umie angielski, bo jak tworcy nie wydadza to piraci wydadza latke do trybu online coperative i spolszcza gre. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 19:33 Mendy z frozenbyte mogą mnie cmoknąć w pompkę. Napisalem posta z pytaniem dlaczego mój post o tym jak taniej kupic trine zostal usuniety. Oczywiscie cichaczem go usuneli. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 19:36 Jedna nie skasowali tego pytania, miałem zaćmienie. Dali też wyjaśnienie czemu skasowali wątek o tańszym kupieniu: "My deepest apologies for Simplex and all other for deleting the discussion about "How to legally get Trine for less". While the topic itself ment only good (heck, legal buying instead of piracy!) it unfortunately included instructions how to use some online service flaws. These flaws are against those service's terms of agreement, which renders using those flaws to the grey zone. Instead of trying your luck with various online services and their flaws, I would instruct people to wait for best deals to kick in, for example in Steam. Again, I'm very sorry and I hope you understand our position here." W sumie dosc kulturalne to wyjasnienie, moze steam im kazal usunac, albo chcieli byc bardziej papiescy od papieża. Gry nie kupie, ale przynajmniej nie spiracę jej na złość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrth Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.srem.net 08.07.09, 19:39 warte pogrania, niewarte ceny a finałowa plansza jest nie do przejścia. cała gra łatwiutka a tu nagle wyskakują z czymś praktycznie niemożliwym do zrobienia. i kilka pomniejszych bugów ma (głównie ze zderzaniem obiektów) Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 19:39 Jakby kogos ciekawilo, to tu mozna legalnie (chyba) w Polsce kupić Trine za "jedyne" 30$ czyli 95zł trine.gamesplanet.com/trine-game-nobilis.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawna Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.mtm-info.pl 08.07.09, 19:43 hrth dobrze mowisz tez mialam takie wrazenie ze 14 leweli latwych a ostatni bardzo trudny, musisz sie go nauczyc na pamiec i za tysiecznym razem przejdziesz, a warto bo sie odblokowuja nowe rzeczy w grze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena.se Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.bredband.comhem.se 08.07.09, 20:13 @simplex. Steam w Szwecji podaje cenę 29,99 euro, do kupienia od 2 lipca. Stwierdziłam, podobnie jak część osób w wątku, ze tez poczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 20:23 Tak, pamiętam posta szweda w skasowanym wątku który się na to skarżył. Na nasze (Polaków) szczescie gamersgate nie wie, że Polska leży w Europie i podaje cenę w dolarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squbel Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.range86-163.btcentralplus.com 08.07.09, 20:55 Po waszym artykule zassalem Trine z rapida. Pierwsze 5 minut zrobilo na mnie tak wielkie wrazenie ze musialem ta gre zakupic. Na Amazonie jest dostepna w pre-order. Pudelko bedzie u mnie za dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 21:15 Swiadomie przepłaciłeś 7 funtów? www.game.co.uk/PC/Action/~r342547/Trine/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.chello.pl 08.07.09, 22:05 Ciekawy pomysł z tym Kwadransem próby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u k1nd Re: Kwadrans próby - Trine IP: 212.118.239.* 08.07.09, 23:52 cena - smiech. gra do skonczenia w 1 popoludnie, brak multi a potworki mo|na policzyc na palcach (moze nie jednej reki, ale dwie ju| by wystarczyly). 14 leveli smiesznie latwych, 15 poroniony i frustrujacy przy n-tym podejsciu. gra zdecydowanie nie warta ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Kwadrans próby - Trine IP: 78.8.140.* 09.07.09, 09:37 Bardziej niż Lost Vikings mi to przypomina Furry of the Furries, w sumie pewnie wszystkie te gry to ten sam nurt. Jak widac, wszystko zostaje po staremu, cos w co juz raz sie gralo, dobrze sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didaskalia Re: Kwadrans próby - Trine IP: 89.231.192.* 09.07.09, 10:18 @simplex " Nie wierzę że to powiem , ale . . ." i ten wyżej , oraz inni zdecydowani - nie grajcie niewiniątek, bo widać że już sobie zaciągaliście . . . A skoro usunęli twój post to widocznie mieli powód Jak za drogo to nie kupuj i nie ściągaj pirata , albo se zarób/poczekaj na obniżkę ceny . . . Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 09.07.09, 10:37 @simplex " Nie wierzę że to powiem , ale . . ." i ten wyżej , oraz inni zdecydowani - nie grajcie niewiniątek, bo widać że już sobie zaciągaliście . . . " A po czym niby widać? Masz halucynacje? Gralem tylko w demo Trine. A ty nie graj niewiniątka, bo widać, że napadasz na ludzi z nożem i rabujesz im pieniądze. "A skoro usunęli twój post to widocznie mieli powód " Genialny argument - w PRLu jako kogos pałowali, to tez mieli powód. Jesteś głupi - skoro tak napisałem, to widocznie miałem powód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.toya.net.pl 09.07.09, 11:16 Czarownik .. mmm, niby forma dopuszczalna ale moim zdaniem czarodziej brzmi o niebo lepiej Gra jest bardzo dobra, super fabuła, zróżnicowana i te kolory Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.wejherowo.vectranet.pl 09.07.09, 17:11 Nie wiem dlaczego na różnych serwisach wypisują głupoty, że ta gra czerpie pomysły z Little Big Planet. Czy to ja jestem już taki stary, że pamiętam Lost Vikings ? Uważam, że TRINE to właśnie LOST VIKING w odświeżonej formie! i SUPER!!! Gra jest świetna!!! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
largo.lagrande Re: Kwadrans próby - Trine 09.07.09, 17:48 Z Lost Vikings to ma tyle wspólnego, że ma trzech bohaterów i jest to platformówka. Na tym podobieństwo się kończy. W LV grało się wszystkimi bohaterami tj. każdy z nich był cały czas na ekranie, w Trine chodzisz zawsze jednym z trzech bohaterów i nie jest powiedziane, że musisz użyć na danym levelu każdego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Kwadrans próby - Trine 09.07.09, 19:20 "W LV grało się wszystkimi bohaterami tj. każdy z nich był cały czas na ekranie, w Trine chodzisz zawsze jednym z trzech bohaterów i nie jest powiedziane, że musisz użyć na danym levelu każdego z nich." Zgoda, ale w lokalnym co-opie moze grac 3 graczy jednoczesnie i wtedy kazdy gra inna postacią. I to jest w sumie głupie, bo niby fabuła mówi, ze jakiś tam kryształ czy inny badziew złaczył ze sobą bohaterów a jednak okazuje sie ze postaci moga byc na ekranie jednoczesnie, wiec jest tu sprzecznosć. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Kwadrans próby - Trine 10.07.09, 13:05 Ciekawy pomysł z tym Kwadransem próby ---- to konieczność - jest nas w zasadzie tylko dwóch na stałe tutaj, a gier wychodzi tyle, że na zrecenzowanie każdej z nich nie mamy po prostu czasu. Siadamy, gramy dwie godziny (albo mniej) i spisujemy wrażenia - chociaż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 18:50 Ten badziew nie umywa sie do The Lost Vikings. Dobrze, ze ściągnąłem to z rapida. Badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzzik Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 16:07 wco-grac.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14396012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4N0 Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:27 wspaniała, piękna, mocno grywalna gra. jak się ma pada można grać w 2jkę na jednym ekranie Odpowiedz Link Zgłoś