Gość: Cissek IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 11:05 fabuła poszła na frytki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pankomentarz Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 23.07.09, 11:26 Nie chce nic mówić, ale o tym, że endwar jest po prostu gorsze nie decyduje tylko fabuła, ale chory system papier/nożyce/kamień, który funkcjonował dobrze w czasach pierwszego age of empires, ale w roku 2008 to już jest wstyd, żeby tak gry konstruować. Może niech się na tym lepiej zastanowią. I nad zoptymalizowaniem porta na pc. Odpowiedz Link Zgłoś
krusty84 Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 23.07.09, 11:40 A może w końcu przyznać że chciało się wypromować Endwar kosztem WIC i wypuścić port konsolowy tego drugiego i niech gracze zdecydują co lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 23.07.09, 11:52 gdyby poprawili sterowanie głosem to by było super. Wy nie wymagacie od gier sterowania głosem bo wam ta próba nie poszła Teraz należy wymagać znakomitej fabuły i lepszego sterowania głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 23.07.09, 12:37 Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej części EndWar ale czwarty będzie toczyć się na kije i kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektro Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 IP: 83.238.201.* 23.07.09, 15:56 co swiat uczynił ubisoftowi ze raczy nas znowy tym shitem, endwar był tak beznadziejny ze trzeba mieć tupet zeby wydawac czesc druga , iść w zaparte i liczyć ze nikt nie bedzie pamietal ich porazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miles Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 IP: *.chello.pl 24.07.09, 22:32 @ krusty84: SWIETA RACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakhai Re: Ubisoft pracuje nad EndWar 2 IP: *.blt.pl 03.08.09, 14:00 Elektro, mnie się EndWar spodobał, sterowanie głosem jest wygodne (dzięki temu można robić parę rzeczy na raz) i fkatycznie, jest pare neidociągnięć, ale mi się w EW wspaniale gra, mimo iż z grami opartymi na twórczości Toma Clancy'ego nie miałem zbyt wiele doczynienia. Za to WiC był dla mnie jedną wielką ropierdzielanką (podobnie jak Stormrise), zrzuć 15k Bradleyów i leć na ruskich, może uda się przejąć kółko i zrobić bunkry... Mam nadzieje też na czwartą frakcję, Chiny, Korea Północna anyone? Odpowiedz Link Zgłoś