Dodaj do ulubionych

FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC

• Gość: Volt Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 18:57
      Pieprzycie w bambus

Mi się w FIFĘ 09 gra świetnie na pececie z kumplem na dwóch padach, polski komentarz rozwala a gierka wymiata, czego nie moge powiedzieć o PES, w ktroym dźwięk się tnie a piłkarze wyglądają jak mutanci
    • Gość: katmandu Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:23
      kolejny siusiumajtek
    • Gość: ezekiell0 Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:33
      toż to PES 2009 ma lepsiejszą grafikę aniżeli ten szajs, wszystko to wygląda jakby moja 3 letnia chrześnica kolorowała te screeny...
    • Gość: es Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.chello.pl 27.07.09, 21:35
      cos wiadomo czy nhl wyjdzie w koncu z epoki grafiki lupanej? bo fifa fifa ale nhl to juz w ogole padaka graficznie
    • Gość: aaa Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:04
      Brzydula beti!
    • Gość: kuman Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.chello.pl 27.07.09, 22:14
      Jakby tu chodzilo o grafikę !!!!
      GAMEPLAY to istota, wiem bo sam gralem począwszy od SWOS na amigę po pierwsze drewniane fify i pes3 na pc, teraz zakupilem konsole i fifa09 to zupelnie inna gra niż na pc, przyjemnie grac, a na pc strasznie drewniana.....
    • Gość: BUNCH Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.2-0.pl 27.07.09, 23:06
      A spójrzcie na ten "piękny" cień jaki rzuca bramkarz.
      Ach te kąty ostre!
    • Gość: Przywek Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:23
      ale żal oni powinni iść do lekarza. radze przerzucać się na PESA o wiele wyprzedza to badziewie
    • hazz Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC 28.07.09, 00:14
      Że tak się wyraże... pier****cie!
      Grafika w fife 10 jest identyczna co w 09 + tam jakieś dodatki twarzy czy bytów.
      A Wy jakieś tu swoje wywody o tym że to screeny z fify 06. Gó... prawda, tylko tak się wydaje.
    • hazz Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC 28.07.09, 00:16
      PS. I tak wole PES'a, bo od paru lat fifa to jedna i ta sama kaszana z uaktualnionymi składami. cześć
    • Gość: lavrenzo84 Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.07.09, 01:00
      Good enough!/Jak dla mnie cod miod i malina!.Grafika prawie jak z dooma a to juz jest cos!
    • lukeingforward Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC 28.07.09, 03:11
      EA wie co robi - wiekszosc normalnych graczy kupi nowa wersje, bo lubia pograc sobie ulubiona druzyna z aktualnym skladami, strojami itp. FIFA raz jest gorsza, raz jest lepsza, ale zawsze trzyma pewien poziom, a granie ze znajomymi na jednym kompie lub przez net co roku jest rownie przyjemne. FIFE da sie odpalic na sprzecie ze zintegrowana karta i o to chodzi - 2 lata temu, jak wychodzila 08 to zarowno ja, jak i moj kumpel akurat mielismy kiepski, przejsciowy sprzet, ale nie bylo zadnego problemu, zeby w taka FIFE pograc. I wlasnie dlatego grafika jest, jaka jest, bo wiekszosc ma to w dupie, a ten znikomy procent reprezentowany przez "profesjonalnych graczy" czy milosnikow grafiki, a nie gier jest dla EA czyms nieistotnym - "costam sobie krzycza, ale kogo to obchodzi skoro to nie na nich zarabiamy?".
    • Gość: lavrenzo84 Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.07.09, 04:52
      lukeing..... dobrze napisane piwa ci!.Madrze piszesz zgadzam sie w 100 %.
    • Gość: AM Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.net.igaz.net 28.07.09, 10:57
      Ten kto porównuje PES pod względem grafiki z Fifą to nie jest wart konwersacji, gdyż gra tylko dla grafiki i reszta go nie obchodzi ( prawdziwi gracze nie przywiązują zbyt dużej wagi do grafiki ) A jeśli chodzi o grywalność to Fifa 2009 jest 100 lat za murzynami a Fifa 10 będzie 100 lat za murzynami. I tłumaczenia, że Fifa na konsole jest lepsza jest dla mnie śmieszne bo co z tego, iż na konsole jest lepsza jak na PC to jest shit. PES'a jakoś potrafią przenieś z konsoli na PC bez żadnych opóźniń czy problemów. A jeszcze lepsze tłumaczenie, że kompy są słabsze od konsol i dlatego fifa jest gorsza; jest żałosne.
    • Gość: jackson Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 11:53
      tego gówna nie tknął bym patykiem wink
    • pozt5hd Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC 28.07.09, 12:54
      prostokąty zamiast herbów??? beznadzieja
    • Gość: lil Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.net.stream.pl 28.07.09, 13:04
      A kto by tam gral na PC?
    • Gość: Savi Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:40
      Wiecie co wam powiem dzieci?

Gram w FIFA od 2000 roku.

I co wam powiem? Głupie dzieci, może i PES ma lepszą REALISTYCZNOŚĆ. Lepsza fizyka itd.

Ale wiecie czemu o wiele osób gra w FIFA? Nie dzieci, nie dzieci.. Po prostu to jest tzw. przyjemność z gry. Mimo że nierealistycznej ale jednak. W PES-a można umrzeć z nudów. W FIFA możesz grać 5 godzin cały czas z wielkim zapałem. Oczywiście mówię tu o realnych przeciwnikach wink
    • Gość: Rakshia Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:15
      Dobrze, że konsolowe wersje trzymają forme wink
    • Gość: Gość Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 16:41
      heh ciekawe jak real 5 gwiazdek i w symulacji nie pokonany bo przecież ronaldo, kaka i inne benzemy
    • Gość: stef Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.acn.waw.pl 07.08.09, 16:39
      Wcale nieprawda, ze wyglada jak FIFA06. FIFA06 byla ladniejsza.
    • Gość: maniak Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.devs.futuro.pl 18.08.09, 13:10
      wszyscy przeciwnicy fify to debile i tyle PES jest rzydowski
    • Gość: Gość Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: 91.86.40.* 22.08.09, 22:24
      Graliscie w fife10 nie no właśnie a ja oglądałem video fifa10 i owielwiele lepsza od fify09 , ponieważ tryb gry z koszulką wyciągniętą,nowa animacja siatki,tryb jeden na jednego i wiele innych rzeczy a pes dno
    • Gość: gość Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 21:05
      fifa!!!!!!!!!!!!!!!! pes do dupy!!!!!
    • Gość: Gracz Roku 2009 Re: FIFA 10 - nowe screeny z wersji PC IP: *.rev.masterkom.pl 05.09.09, 21:52
      Witam zapewne wiecie że PES od lat zaskakiwał grafiką a że w FIFĘ grało więcej osób z przyczyny większego wyboru drużyn więc chciałbym zadać pytanie czy woleli byście FIFĘ gdyby połączono Grafikę z PES,z FIFĄ i dodano komentatora polskiego oraz oryginalne licencje ??? JA POWIEM JEDNO MAM DOŚĆ SZTUCZNYCH TWARZY I NUDNEGO POZIOMU GRY POWINNI -wprowadzić piękną grafikę oraz nowy poziom trudności bo mnie nawet LEGENDA nie zadawala !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka