Dodaj do ulubionych

inFamous także w kinach?

29.07.09, 12:40
warto dodać, że pan Sheldon Turner jest autorem scenariusza do "hitu" z S.L.Jacksonem "Węże w samolocie"
(Snakes on a Plane)
...ehhh szkoda gadać, mogliby sobie darować
Obserwuj wątek
    • maq00 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 12:52
      Taaaa coś słabe masz informacje. Sheldon Turner jest autorem scenariusz min. do:
      The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
      The Longest Yard
      X-Men Origins: Magneto
      więc myślę, że nie jest żle.
    • mi-go Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 12:59
      Akurat film o Cole'u bym zobaczył. Jego moce mogą wyglądać niezwykle efektownie w kinie.
    • wucash2099 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 13:01
      ...oczywiście, masz rację wymieniając te "lepsze" tytuły a pomijając gorsze (co ja zresztą zrobiłem wprost proporcjonalnie)...poza tym żaden z tytułów, które wymieniłeś nie jest powalający a nawet bardzo dobry.
      P.S. "X-Men Origins: Magneto" nie miał premiery więc nie wiem po co wymieniać
    • maq00 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 13:07
      Tylko po co ludzi w błąd wprowadzać. Jakie snakes on a plane. Turner nie ma dużo filmów na swoim koncie, a te co ma mi się bardzo dobrze oglądało(kwestia gustu).
      P.S - Choćby dlatego żeby ukazać, że miał już styczność z filmem o superbohaterach.
    • wucash2099 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 14:00
      "Tylko po co ludzi w błąd wprowadzać. Jakie snakes on a plane" - www.filmweb.pl/o166736/Sheldon+Turner
      "P.S - Choćby dlatego żeby ukazać, że miał już styczność z filmem o superbohaterach." - z niewiadomym skutkiem
    • maq00 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 14:12
      filmweb...
      Proszę tu masz wiarygodne źródła:
      www.imdb.com/title/tt0417148/
      www.imdb.com/name/nm1417242/
      P.S - Może i z nie wiadomym, ale jako ciekawostka w sam raz.

• wucash2099 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 14:21
      ok...przyznaję rację co do "Snakes on a Plane"...my bad smile ...zasugerowałem się tym...ci to maja fuckup smile www.filmweb.pl/Scenarzysta+%22W%C4%99%C5%BCy+w+samolocie%22+adaptuje+gr%C4%99+%22inFAMOUS%22,News,id=53296
    • maq00 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 15:06
      Nic się nie stałosmile To nie twoja winawink Tylko tego co napisał na filmwebiewink Możliwe, że Turner coś tam pomagał, ale napewno nie był głownym scenarzystąsmile Tak czy siak zobaczymy co zrobi, jeśli wogóle zrobi Turnerwink
      Pozdr^^
    • wucash2099 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 15:55
      zobaczymy, zobaczymy smile ...gra ma potencjał na ekranizację, ale wydaje mi się, że lepszą opcją byłby film animowany...ale to się okaże smile Pozdr
    • brutetzki Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 16:13
      Mam nadzieję, że główną rolę dostanie Jason Statham
    • pablo06 Re: inFamous także w kinach? 29.07.09, 16:16
      Ile to juz filmow ma powstac na podstawie gier z PS3, najpierw uncharted, potem God of War, a teraz InFamous. Widac, ze gry na ta platforme maja ciekawe fabule w porownaniu do konkurencji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka