edycja_kopiuj_wklej 01.08.09, 20:17 Kolejna dode mam na zbyciu,caly czas kamyki i jakby ktos chcial pomaranczowego (ktos kiedys chcial) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya Re: Do oddania 01.08.09, 22:01 i jeśli mogłabyś kamiennego wrzucić na uaua ?? hasło puszczę na gg, ok? ? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Do oddania 01.08.09, 22:03 rennya: a co u hubertusa? bo mu troche pomozylam i widze ze dlugo nie bylo nic nowego brane Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Do oddania 01.08.09, 22:07 hubertus wziął wolne na czas wakacji - od września powinien wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Do oddania 02.08.09, 08:36 Pomylilam sie w kodach jajek i zamiast kamyka przenioslomi sie nowe jajko. Kamyki na nia poczekaja, co najwyzej przypomnij za jakies 2 dni jak sie jeje zwolni miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Do oddania - srebro 02.08.09, 08:43 pierwszenstwo ci co nie maja,chyba ze jak sie nikt nie zglosi,to ci co maja Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Do oddania - ser 02.08.09, 08:43 takie brzydkie serowe jak ktos chce Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Do oddania - białę w żółte paski 02.08.09, 12:33 jak ktoś jeszcze nie ma dość na maksimoom Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Do oddania - białę w żółte paski 02.08.09, 21:47 Ja poszukuję serowca, brzydkie toto i nie da się mnożyć, ale jako że papierowego chyba nigdy nie złapię, to może ktoś się zlituje i śmierdzielkiem poczęstuje mogę się odwdzięczyć na życzenie wybreedowanym splitem lub sreberkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Do oddania - białę w żółte paski 02.08.09, 21:58 Z serem nie ma problemu, polapalo mi sie z rana pare sztuk, wiec spoko, starczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Paskowca bardzo chętnie przyjmę 03.08.09, 21:31 Zrobiło mi się duzo miejsca na senseeko, więc jeśli ktoś ma na zbyciu czy to paskowca czy inne takie, to ja bardzo chętnie przyjmę. I przy okazji proszę o doglądanie, bo do końca tygodnia będę miała jeszcze gorszy dostęp Odpowiedz Link Zgłoś
rennya paskowiec biało żółty 03.08.09, 22:57 wylęga się w wylęgarni - jeśli Edycja da radę to niech przerzuca Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: paskowiec biało żółty 04.08.09, 08:59 przykro mi,paski uciekly, za to dalam ci kure Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: paskowiec biało żółty 05.08.09, 20:57 edycja_kopiuj_wklej napisała: > przykro mi,paski uciekly, za to dalam ci kure Szkoda. Jakoś nie mam szczęścia do pasków. Kure już mam, więc jeśli ktoś bardziej potrzebuje, to może sobie wziąć. Ja niezmiennie marzę o takich, które dają niespodzianki przy krzyżowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: senseeko 06.08.09, 13:22 mariolka55 napisała: > mam dla Ciebie paska Hurra!!! Na koncie senseeko trzymam miejsce. Jest tam też kura dla ewentualnych chętnych i nowe fioletowe dino - jak nikt się nie zgłosi, to sobie oba zamrożę, bo mrozonych jeszcze nie mam. Jeśli potrzebujesz, to bierz. Tylko pytanie - kto tego paska na senseeko przeniesie? Bo ja się nie podejmuję z tym mułowatym łączem. Mam skuteczność niższą niż 25% (Gdyby ktoś chciał letnie pisklę z sygnaturki to też może wziąć) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: senseeko 06.08.09, 15:28 fioletowe dino bym chciała,oj chciała za dino spróbuje Ci jeszcze paski pokombinowac mi sie rano udało przenieść papiera i młodego mikrusa ale boję sie bo mi zamula często,może Edycja się zlituje Odpowiedz Link Zgłoś
rennya paskowiec biało żółty i brązowo żółty 06.08.09, 18:19 oba w jajach można brać Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Do oddania - czarny alt 03.08.09, 21:50 a ja za serek jeszcze nie podziękowałam! dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś