bigdaddyy 15.08.09, 14:27 a ja dalej ma SS2 na półce kazmikaze są najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xm16e1 Trailer: Serious Sam HD 15.08.09, 14:28 Gierka rzadzi Posiada jeden z ciekawszych design'ow przeciwnikow jakie widzialem Nic tylkoczekac ,az zapowiedza na PS3 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Trailer: Serious Sam HD 15.08.09, 17:03 Najsmieszniejsze jest to, ze jak ogladalem trailer tej gry to była ona dokladnie taka sama jaka ja zapamietałem. Dla porownania przejrzalem screeny ze zwyklej wersji i okazało sie ze jednak troche biedniej to wtedy wygladalo, a jednak zapamietalem gre w takiej jakosci jak to pokazuje filmik Dziwny ten nasz mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
sensimilian Re: Trailer: Serious Sam HD 15.08.09, 17:23 wow niezła rozwałka ale requiem dla snu slabo pasuje, lepiej jakiś punkrock Odpowiedz Link Zgłoś
slizoo Re: Trailer: Serious Sam HD 16.08.09, 13:45 Myslalem, ze muzyka w trailerze jest naprawde godna - domyslalem sie - moze jakies gitarowe brzmienia. Po przydlugim buforowaniu trailera uslyszalem, ku mojemu ogromnemu rozczarowaniu, najbardziej znienawidzony (troche przesadzam) przeze mnie utwor. BLEEEEE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś