Dodaj do ulubionych

Riddick: assault on dark athena - Pytanie

17.08.09, 19:29
Otóż mam pewien problem i chciałbym się poradzić osób tutaj przebywających. Ponieważ uzbierałem pewną sumę pieniędzy postanowiłem kupić w/w gre. Ale mam takie pytanie, otóż nowa gra ze sklepu kosztuje ok +100zł ,a ja aż taką sumą niedysponuje, toteż postanowiłem kupić używaną gre na allegro (chodzą tam po 40-50-60 zł), lecz jakiś czas temu wyczytałem, że Riddicka można zainstalować max 3 razy na różnych konfiguracjach, czy to prawda? I czy ze względu na to warto ufać sprzedawcy i zakupić gre? Czy nie warto ryzykowac, żeby później nie mieć po grze tylko pudełka i płytke do wyrzucenia.?
Obserwuj wątek
    • kamil.bogusiewicz Re: Riddick: assault on dark athena - Pytanie 17.08.09, 20:48
      Limit instalacji to prawda, a co do tego, czy można ufać sprzedawcy - to już Twoja decyzja wink.
      • griveus Re: Riddick: assault on dark athena - Pytanie 18.08.09, 09:46
        Eh, no cóż chyba sobie póki co w takim razie odpuszczę, albo pozbieram jeszcze trochę kase. Ale szczególnie irytuje mnie jedno, (nowa fabrycznie) gra z riddickiem na xboxa lub ps3 potrafi być tańsza od wersji na PC nawet o 20-30 zł sciana
        • kamil.bogusiewicz Re: Riddick: assault on dark athena - Pytanie 18.08.09, 11:43
          Śledź sklepy internetowe - czasem podczas promocji można zdobyć niezłą grę za bardzo przystępną cenę.
          A do tego, że gry konsolowe znacznie tanieją, radzę się przyzwyczaić. wink
    • 13allach Re: Riddick: assault on dark athena - Pytanie 18.08.09, 08:21
      griveus napisał:

> Otóż mam pewien problem i chciałbym się poradzić osób tutaj przebywających. Pon
      > ieważ uzbierałem pewną sumę pieniędzy postanowiłem kupić w/w gre. Ale mam takie
      > pytanie, otóż nowa gra ze sklepu kosztuje ok +100zł ,a ja aż taką sumą niedysp
      > onuje, toteż postanowiłem kupić używaną gre na allegro (chodzą tam po 40-50-60
      > zł), lecz jakiś czas temu wyczytałem, że Riddicka można zainstalować max 3 razy
      > na różnych konfiguracjach, czy to prawda? I czy ze względu na to warto ufać sp
      > rzedawcy i zakupić gre? Czy nie warto ryzykowac, żeby później nie mieć po grze
      > tylko pudełka i płytke do wyrzucenia.?
      A:spirać grę devil
      b:kup używaną prezent
      c:KUP 100zł choinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka