eszuran 26.08.09, 15:43 Tyle czekania na kolejny post na GC, a tu okazuje się, że tyle czasu potrzebowaliście na skopiowanie informacji z Polygamii. Lenicie się dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michi16 Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.g2.isko.net.pl 26.08.09, 15:45 Ano Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 15:49 eszuran -> Tyle czasu potrzebowałem na dojechanie do Agory . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.kol.tke.pl 26.08.09, 15:51 @eszuran Prawie co drugie news na GC jest z Poly Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 15:53 lol -> W ostatnim czasie tak się złożyło, że Poly zdobyło parę ciekawych wiadomości, a w obliczu braku Sławka jest to dla mnie zbawienie, nie ukrywam . Odpowiedz Link Zgłoś
nesta93 Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 15:55 Szkoda , ze mi nikt nie placi za kopiowanie newsow z innych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 15:56 nesta93 -> Jeśli byś mógł to robić codziennie i zapewnić treść gdzieś na 10, to dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 15:57 I nie jest to propozycja, nie mam takiej mocy, ale sądzę, że ktoś pewnie by takiego newsmana chętnie wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
gorion103 Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 16:03 Ciekawe czy będzie do sciągnięcia spolszczenie do Assassin's Creeda 2. Wersja ang na empiku kosztuje 89zł ale odbiór przy odbiorze +0zł, a na sklepie cenegi 79zł ale dostawa z oasą przy odbiorze o +15zł, czyli 5 zł więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalick Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:06 W końcu! Po stokroć wolę lokalizację kinową, niż dubbingowe potworki, jakimi czasem raczą nas dystrybutorzy. Dodatkowy podwójny WIN należy się SCEP za możliwość wyboru wersji dubbingu. Szkoda, że nie było takiej możliwości w Infamous. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.nsm.pl 26.08.09, 17:15 Grrrrrrr, szkoda dubbing w AC wymiatał chętnie bym posłuchał jeszcze raz tych głosów. No szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tian Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 17:52 na co komu te spolszczenia ;o Odpowiedz Link Zgłoś
jarowars Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 18:06 Uncharted 2 - fajnie, ale i tak nie zagram. Nawet po burkinafasońskiemu. ;P Assassin's Creed 2 - co to znaczy wersja kinowa?! Jedynka miała świetny dubbing i dwójka też ma mieć świetny dubbing! Splinter Cell Conviction - don't know, don't care. Dragon Age - link nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 18:27 Jak będzie spolszczone FF XIII to może kupie konsole,a tak nawet a nią nie spojrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonhart Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:03 Ciekawe podejście - ludzie z innego serwisu się trudzą żeby zdobyć info a ludzie z innego "pożyczają" je i umieszczają na swoim. Przypomina mi się biedny Indy z "Ostatniej krucjaty", który się pocił żeby dotrzeć do artefaktu a esesmani tylko czekali na gotowe przed jaskinią. Prawda, że trafiona analogia? ) Braki kadrowe to średnie tłumaczenie. W końcu jaki to problem zadzwonić samemu do dystrybutora i się dowiedzieć? Trochę inwencji i inicjatywy, nic więcej. Pomijam tu już fakt, że każdy rozumujący czytelnik GC, widząc co drugi news "pożyczony" z Polygamii w końcu zacznie odwiedzać ową częściej. Także redaktorzy GC sami sobie dół kopią... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazam Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:38 Nie chcę nic mówić ale spolszczenie do Splinter Cell: Chaos Theory z udziałem Mirosława Baki (które Pan redaktor uważa za dobre) można sobie za przeproszeniem rozbić o przysłowiowy kant dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 20:03 Dajcie już spokój, każdy szanujący się portal robi "przegląd prasy". Może to dla was news, ale drukowane gazety też od zawsze podawały, co konkurencja napisała Ważne, żeby było jasno podane źródło, to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 20:05 kazam -> To twoja opinia. A opinie są różne . bonhart -> Zdaję sobie sprawę z tego niebezpieczeństwa, ale: a) Jeśli wiem, że coś będzie tak i tak lokalizowane, to pytanie się o to dystrybutora ponownie jest... hmm, dziwne. b) Poly i GC to serwisy "siostrzane" c) Nie moja wina, że innych newsów jest jak na lekarstwo, a lokalizacje to jeden z najgorętszych tematów dla graczy . d) Poly była na GamesCom (jakby trochę za nas), zajmuje się także docelowo konsolami - i dlatego informacje z Hellion czy o obniżce PS3 Slim i Heavy Rain brałem z niej za każdym razem linkując (nie kopiowałem całych newsów, tylko fragment linkując do reszty gdzie indziej, a samemu dodając własny komentarz - to coś innego niż "pożyczanie"). Braki kadrowe to może być średnie wytłumaczenie, ale w sytuacji kiedy od 10 do 13 muszę pisać newsy, a później jechać do Agory (co zabiera z 1,5 godziny), aby zrobić Deathmatch, niestety ma znaczenie. Chciałbym aby było lepiej, będę się starał, ale moje możliwości są ograniczone. Dobrze, w miarę możliwości Radek i Kamil także coś dodają. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 26.08.09, 20:13 No i wyszło to tak, jakbym się publicznie żalił na obowiązki, a nie tak miało być . Tak czy siak, ograniczę Poly . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamcastlePL Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:28 A ja już gdzieś czytałem (co prawda to było już dość dawno), że: a:Assassin's Creed będzie po polsku i gdzieś nawet Cenega prosiła o opinię i b: Splinter Cell będzie po polsku z dubbingiem na pc, bez(napisy PL) na XBoxa 360 Ciekaw jestem, które informacje są prawdziwe hmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass IP: 212.76.37.* 26.08.09, 22:33 "mam tu na myśli głównie Splinter Cell, gdzie Mirosław Baka poradził sobie nieźle" AHAHAHAHA o litosci .. ja nie moglem sluchac tego badziewia i gralem po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
xdawo Re: Informacje nt. spolszczeń Uncharted 2, Assass 29.08.09, 21:41 =((((((((((((( No dobra, jak już moja ukochana gra (AC:2) ma być z napisami to nie wie ktoś chociarz kiedy wyjdzie? Równo z premierą? Odpowiedz Link Zgłoś