nessia 18.11.02, 22:50 Czy ktoś może mnie poratować i dać przepis na coś co szybko można zrobić, nie namęczyć się, nie potrzebować specjalnych umiejętności? Warunki dodatkowe: 1. najlepiej bez mięsa 2. na ciepło 3. na zimno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_wu Umiesz, umiesz... 19.11.02, 18:56 Tylko Ci sie po prostu nie chce:). Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessia Re: Umiesz, umiesz... 20.11.02, 19:04 no właśnie nie umiem. Nie mam tu na myśli kotleta schabowego czy jajecznicy. Fakt, nie przepadam za tą działalnością, ale zdarza mi się ... I jestem w tym nietety standardowa. A mam czasem fantazję aby jednak coś upichcić. I nie mam pomysłu. Dlatego pytanie/ prośba było jak najbardziej serio. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moj Re: Umiesz, umiesz... IP: 80.48.229.* 21.11.02, 15:00 paprykarz z hortexu na 10 min. do wrzątku +co tam wpadnie do ręki z mięsiwa typu wędzona kiełbaska. Zasmazka.do tego grzanki w kształtach do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armata Re: A ja nie umiem gotować:((( IP: *.crowley.pl 21.11.02, 15:23 ziemniaki na ciepło lub na zimno - nie mięso przepis www.ziemniaki. com Odpowiedz Link Zgłoś
popotamka Re: A ja nie umiem gotować:((( 24.11.02, 22:20 ha, ja też nie umiem gotować... i sprawdzam to, co tu piszą... spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A ja nie umiem gotować:((( 25.11.02, 23:19 I dobrze. Facet będzie Ci z konieczności gotował. Miltonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIK Przepisy..:) IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 19:03 Jestem o kroczek przed Toba, bo właśnie niedawno dopadła mnie ochota ,żeby sie uczyć gptować..zaczęlam od naleśników i sprawiło mi dziką satysfakcję ,ze wyszły..:) szklanka mąki , jajko, szczypta soli , 2 lyżki cukru, pół szklanki mleka plus pół szklanki wody,z tym ,ze nie trzba wlewać wszystkiego od razu..ma to przypominac z konsystencji gęstą smnietanę..:) ja teraz próbuję wymyślać do nich farsze..:) jak to opanuje, to dodam naleśnikową opowieśc 2..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: A ja nie umiem gotować:((( IP: *.acn.pl 07.12.02, 20:06 Tez nie umiem i nie lubie. Moj maz na szczescie uwielbia i potrafi !!! Prosta salatka z kuskusem. Trzeba zrobic jakis czas przed podaniem i trzymac w lodowce. Do michy wrzuca sie ostygniety kuskus (na opakowaniu jest sposob przygotowania), oliwki zielone pokrojone, drobniutko pokrojona cebulke, w miare drobno pokrojone ogorki kiszone i papryke, dodaje sie oliwy i soku z cytryny. To trzeba wymieszac, ewentualnie doprawic wg wlasnych potrzeb i wlozyc do lodowki na jakas co najmniej godzine. Doskonale do wina ! Szczegolnie w lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SISI Re: ugotujesz wszystko IP: 195.117.68.* 08.12.02, 21:32 jak będziesz śledziła TU przepisy,to będziesz świetnie gotować- pozdr SISI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: ugotujesz wszystko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 10:52 zamów pizze wegetariańską: na ciepło, bez mięsa, a na drugi dzień można na zimno, i NIE TRZEBA gotować! Odpowiedz Link Zgłoś