Dodaj do ulubionych

Ratchet uczy się od Super Mario

28.08.09, 22:32
z tego co pamiętam, juz w którejś części na PS2 chodziło sie po takich właśnie małych planetach
Obserwuj wątek
    • marrond Re: Ratchet uczy się od Super Mario 28.08.09, 22:37
      Ja w Ratcheta nigdy nie miałem zamiaru zagrać, ale powyższy trailer mnie przekonał, żeby wygospodarować trochę $$ i na ten tytuł. Podoba mi się motyw z planetami, napewno przynajmniej sprawdzę - w Mario zagrywałem się bez reszty wink
    • he-man-pl Re: Ratchet uczy się od Super Mario 28.08.09, 22:37
      Ja widzac ten filmik na innym site'cie rowniez pierwsze co to skojarzylem z Mario Gallaxy, wiec cos musi w tym bycwink
      IT'S A MEEE!! RaATCHET!!
    • wynmacher Re: Ratchet uczy się od Super Mario 28.08.09, 23:43
      Chyba Mario zerżneło planety z Raczeta nie na odwrót. W którejś częśći na PS2.
      palgn.com.au/media/pics_inside/art_963_id_1_mw_520.jpeg
    • marrond Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 01:04
      @wynmacher:

Hmmm... ale w mario galaxy wyglądało to o niebo lepiej tongue_out
    • werty101 Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 01:43
      Autor twierdzi że jest wiernym fanem serii, a nie wie że skakanie po takich małych planetach było już w R&C3?

@marrond

Głupio by było gdyby w nowszej grze coś co już było dawno w innej, wyglądało gorzej.
    • beniamin.durski Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 02:05
      @werty101: Zagrałem we wszystkie Ratchety, ale również w SMG. Jest spora różnica między jednym, a drugim konceptem i mam nadzieję, że Crack in Time będzie czerpać z SMG, bo Ratchet naprawdę się zastał smile.
    • werty101 Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 02:32
      @beniamin.durski
      Z tym że Ratchet się zatrzymał to faktycznie trudno się nie zgodzić. Wygląda na to że Insomniacom brakuje już nowych pomysłów. tongue_out Ja też grałem w każdego Ratcheta z wyjątkiem tych dwóch na PS3, ale widziałem je w akcji. W SMG nie grałem więc trudno mi porównywać do tego jak tam jest to zrobione. Chodzi mi o to że napisałeś "troszkę innowacji wprowadzi rozgrywka zapożyczona dość mocno z Super Mario Galaxy, w końcu to prawie żadna różnica czy będziemy skakać Ratchetem czy Mario po małych planetach." a skakanie po małych planetach było już w RC3 więc to żadna nowość. Z tego co widziałem na tym filmiku powyżej te "małe planety" wyglądają identycznie jak te z trójki.
    • beniamin.durski Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 03:11
      W sumie masz rację. Ja chyba po prostu za bardzo poszedłem w kierunku SMG i wyobraziłem sobie jakby to Insomniacy mogli wykręcić w świecie Ratcheta smile.
    • jac3k5 Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 11:14
      @beniamin.durski
      A ja mam nadzieje ze nie zaczerpna tej wspanialej fabuly z SMG.
      Dla mnie po 50 gwiazdach SMG stal sie nudny te same koncepty tylko troche trudniej. W Ratchet przynajmniej zdobywam expirence ugreduje bronie a w SMG zdobywam zycia ktore sie resetuja do 3 po wyjsciu z gry.
    • beniamin.durski Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 12:54
      No i to nazywasz fabułą? smile
    • marrond Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 14:50
      @werty101
      "Głupio by było gdyby w nowszej grze coś co już było dawno w innej, wyglądało gorzej."

Ale nie zaprzeczysz, że się zdarza smile
    • jac3k5 Re: Ratchet uczy się od Super Mario 29.08.09, 15:49
      Sorry my fault.
      A ja mam nadzieje ze nie zaczerpna tej "wspanialej" fabuly z SMG.(sarkazm)
    • jurget Re: Ratchet uczy się od Super Mario 31.08.09, 10:03
      zamysł planet był od 1 części w Ratchecie...
    • jeden1st Re: Ratchet uczy się od Super Mario 17.09.09, 11:42
      Mam jedno pytanie o co biega z ta inną wersja dla Europy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka