Gość: kraz Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: 83.238.28.* 05.09.09, 05:15 muzyka wydaje się w porządku, aczkolwiek daje głowę że w nowej odsłonie jej nie usłyszymy - to byłaby albowiem profanacja wielkiego dzieła ubisoftu ! pozdrawiam, Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-nie Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: 83.238.57.* 05.09.09, 09:45 Faktycznie ta muzyczka to jakiś koszmar. Kompletnie nie pasuje do klimatu i wygląda, że po prostu "musieli coś wsadzić", a nie mieli co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadarath Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.chello.pl 05.09.09, 13:01 Czy koledzy moga napisac jaka muzyka pasuje do Trailerow ? Bo wyszscy pisza ze do klimatu nie pasuje... Moze do klimatu gry nie pasuje, ale do tego kokretnego trailera nadaje sie calkiem niezle. Wiem ze zaraz zwali sie na mnie tona krytki ze techno nie pasuje i takie tam - ale to jedna wielka bzdura - trailer ma byc dynamiczny i zainteresowac ludzi a nie tworzyc klimat gry. Odpowiedz Link Zgłoś
malarate Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 05.09.09, 14:03 Nie znoszę takiej muzy, ale do tego trailerka pasuje świetnie jak dla mnie. Grafa super, jak to SC, ale i tak nie będę grał, bo męczą mnie takie gry a'la PoP ... Wszystko to na jedną prastarą modłę - Tomb Raider. Odpowiedz Link Zgłoś
malarate Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 05.09.09, 14:09 *miało być AC ... bo zaraz się będą czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michae Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.zamek.net.pl 05.09.09, 15:43 Do jedynki był podobny trailer ale muzyka jakoś lepiej się tam komponowała z treścią. www.gametrailers.com/video/cello-trailer-assassins-creed/27456 Odpowiedz Link Zgłoś
barthvader Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 05.09.09, 17:56 Jakie techno, ludzie? Justice gra electro a nie techno. Klimat gry? Przecież ta zawiera się na futurystycznym zamyśle, ktoś grał w jedynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michae Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.zamek.net.pl 06.09.09, 23:38 www.gametrailers.com/user-movie/assassins-creed-ii-with-new/329387?playlist=featured serwis GameTrailers dopasował do tego trailera nową muzykę (widocznie nie podobała się większej ilości osób) Odpowiedz Link Zgłoś