Dodaj do ulubionych

Jak uwiesc lekarza?

30.04.14, 00:50
Pytanie do (doswiadczonych) kochanek. Zony niech nie pisza. sad Chce uwiesc lekarza mojego dziecka. Ostatnio jak go (przypadkowo) dotknelam to facet totalnie zglupial, bylo widac, ze go to kreci. Od poczatku patrzyl tak na mnie jak glodny na obiad w restauracji i do tego byl niesamowicie mily. Normalnie jest czlowiekiem raczej chlodnym w stosunku do innych pacjentow czy personelu a mnie jak widzi to rozplywa sie z radosci. Niestety zawsze na wizyty szedl ze mna maz. sad Mialam wrazenie, ze go to wkurza, czasami byl dla niego wrecz niemily a do mnie zawsze taki milutki. Ale teraz maz juz nie moze chodzic z nami na wizyty (praca) i zamierzam to niecnie wykorzystac w celu niezobowiazujacego romansu. Bede oczywiscie chodzila do lekarza z dzieckiem (ma 3 lata), wiec odpadaja jakies rozbieranki czy konkretne pytania, bo dzecko juz duzo rozumie. Jest on mezczyzna raczej introwertycznym, bardzo kulturalnym. Jak byscie nakrecily taki romansik ? Wyjsc z inicjatywa? Czy poczekac na jego inicjatywe jak przyjde po raz pierwszy bez meza? Macie jakies doswiadczenia jako kochanki lekarzy?
Obserwuj wątek
    • zielone-winogrona Re: Jak uwiesc lekarza? 30.04.14, 00:52
      Dodam, ze strasznie mnie ten lekarz kreci, wiec prosze czytajace to forum zony czy inne dewoty o nie moralizowanie mi. Chce ten romansik i basta.
      • rybka_3 Re: Jak uwiesc lekarza? 03.05.14, 21:44
        zielone-winogrona napisała:

> Dodam, ze strasznie mnie ten lekarz kreci, wiec prosze czytajace to forum zony
        > czy inne dewoty o nie moralizowanie mi. Chce ten romansik i basta.

Ja też chce takiego jednego, tylko że nie lekarza tongue_out wink
    • hansii Re: Jak uwiesc lekarza? 30.04.14, 00:53
      10 postow (tego typu czytalem)
      - to jakas plaga ?
      nie viem.
      moze pomysl o nim, jak o czlowieku ?
    • kwietniowa.wrozka Re: Jak uwiesc lekarza? 30.04.14, 14:22
      Przede wszystkim kuś go wink Ale nie nachalnie, i nie rzucaj się tak od razu w ramiona.
      Faceci to zdobywcy, pamiętaj o tym. Musisz przeciągnąć to w czasie. Nie rób tego z dnia na dzień, nic na zasadzie że dziś dajesz mu palec a jutro już całą rękę. To go zdecydowanie bardziej "podjara" i nakręci na Ciebie. Udawaj lekko speszoną i niedostępną, może sam przejmie inicjatywę wink
      Powodzenia smile
      • gospodyni.proboszcza.18 Re: Jak uwiesc lekarza? 30.04.14, 19:32
        Chcesz za kochanka tego mężczyznę, czy po prostu lekarza?
        Bo z treści postu jakoś słabo wynika.
        Jak ja chcę kogoś zaintrygować, używam channel nr 5, one na mnie tak pachną ( a może ja się jakoś inaczej zachowuję smile ), że skuteczność bliska 100 %.
        • zielone-winogrona gospodyni 01.05.14, 23:08
          Jasne, ze chce tego mezczyzny... Lekarza nie potrzebuje, bo jestem zdrowa. Tylko cala problem polega a tym, ze on jest lekarzem. Tutaj, gdzie mieszkam, lekarze bardzo boja sie kontaktow intynych z pacjentkami, bo mozna za to stracic prawo do wykonywania zawodu i prace. Nawet w jednej z klinik w tym miescie stracila prace ordynazor, bo byla w zwiazku lesbijskim z podlega sobie pracownica. Obie byly wolne, decyzje o romansie podjely bez nacisku, a i tak ordynator stracila prace. Gdyby on nie byl lekarzem byloby latwiej, bo ja mam takie wrazenie na podstawie roznych sytuacji, ze on tez chce tego ale sie boi wlasnie takich konsekwencji. Chanel nr 5 to klasyka, ale mnie kojarzy sie ze starsza pania. Hm, ale dobre perfumy to na pewno afrodyzjak.
          • stasi1 Re: gospodyni 04.05.14, 11:59
            Ale to przecież nie jest twój lekarz, więc żadnej podległości nie ma.
    • iskierka43 Re: Jak uwiesc lekarza? 08.05.14, 23:51
      Cóż,mimo,że zoną jestem jeszcze nie zamierzam cie umoralniać bo szkoda sobie język strzępić.Z pustego ani Salomon nie naleje.Ale tak się sklada,że jestem w środowisku lekarskim dośc mocno zakotwiczona....i powiem ci kobietko,że lekarze w wiekszości przypadków są wbrew pozorom baaaaardzo wymagający.Seksapil dla nich nierozerwalnie łaczy sie z IQ.Więc jesli chcesz być tylko i wyłącznie "siostrą wielokrotnie przełożoną" to takich on ma na pęczki. Gwarantuje ci.Jeśli nie jesteś tylko głupiutką ślicznotka napaloną na biały fartuch to sam będzie za tobą latał.Ale warunek taki,ze będzie miał o czym z tobą rozmawiac.I sam uwiedzie....acha a temat tej rozmowy powinien byc ogrobinę głebszy niż dekolt i ten wątek....
    • mariuszg2 Re: Jak uwiesc lekarza? 09.05.14, 23:42
      Macie jakies doswiadczenia jako kochanki lekarzy?

nie znam się ale na chłopski rozum idealnie jakby miał druga specjalizacje...z ginekologii....
      • ladymama2828 Re: Jak uwiesc lekarza? 10.05.14, 21:51
        Mój miś jest chirurgiem. Generalnie to są "w obsłudze" tacy sami faceci jak pozostali
        Uwielbia masaże, głaskania, kino, spacery, wino, ale jednocześnie wódkę, śledzie i sex w parku czy w samochodziesmile
        Kwestia tylko czy to ma być "jeden wyskok" to w zasadzie wystaczy być ładnym "pudełeczkiem", jeśli chcesz czegoś więcej to trzeba mieć w główce trochę więcej. Ja też jestem lekarzem, z tzw.tytułami i w zasadzie jestem "wyżej" w hierarchii tytułów niż mój Mis. Ale jak się poznaliśmy 3 lata temu to ja byłoam młodą lekarką a on wielce ważnym wszystko wiedzącym doktorem....Misio zostawił swoją żoną-generalni średnio wykształconą-bo niestety na zjazdach, w towarzystwie i nawet na głupim grillu miło jak kobieta oprócz tego, że jest ładna, młoda i zdolna to jeszcze posiada wiedzą o świecie wszelakim..
        • mariuszg2 Re: Jak uwiesc lekarza? 12.05.14, 20:52
          ladymama2828 napisała:

> Mój miś jest chirurgiem. Generalnie to są "w obsłudze" tacy sami faceci jak poz
          > ostali

nie wiem....ja dziś zaliczyłem dwóch....jeden mówił mi o oczekiwaniach od życia..... wiec powiedziałem, że jakość HD jest nienaturalna i astygmatyzm jest wskazany a drugi powiedział, że pewnie mam dużo pieniędzy na to ja, że jakbym miał to bym do niego nie przyszeł... także wiesz...z facetami trzeba ostrożnie....

PS miałaś już nie pisać na tym forum a?
        • obrotowy zaniemuviam. 13.05.14, 00:09
          ze tesz sa takie kobiety...

dawaj namiary.
      • nstemi Re: Jak uwiesc lekarza? 31.05.14, 22:34
        Jakbyś miał taką specjalizację...
        To pomyśl o kolejnej cipce z grzybicą, rzeżączką itp. O przyjmowaniu porodu (krew, śluz, kał i przekleństwa).
        Lepiej?
    • dogry2 Re: Jak uwiesc lekarza? 13.05.14, 13:04
      niech twój mąż przebierze się za lekarza, założy biały fartuch, stetoskop itp, może zacznie cię wtedy bardziej kręcić
    • mirabelll Re: Jak uwiesc lekarza? 17.05.14, 14:34
      pod byle pretekstem wyłudź od niego nr prywatnej komórki i wyślij mu zdjęcie cycków. zawsze działa big_grin
    • nstemi Re: Jak uwiesc lekarza? 31.05.14, 22:31
      Że też nikt cholera się nie pyta jak uwieść lekarkę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka