27.10.24, 11:44
Hej
Mój aktualny partner zdradzał żonę, teraz jest ze mną ale nadal ma w książce numer kochanki, niepokoi mnie to bo poznaliśmy się na Badoo i będąc ze mną w związku nadal miał tam konto, gdy mu zwróciłam uwagę próbował mi wmówić że myślał że usunięcie aplikacji oznacza usunięcie konta a teraz to..żonę zdradzał rok, teraz uważa że jest czysty, boję się że tracę czas..
Obserwuj wątek
    • dd_magda Re: Kochanka 27.10.24, 11:50
      Dodam jeszcze że jesteśmy 4 miejsce ze sobą, od miesiąca ciągle nie ma ochoty na seks, zawsze coś, woli no spać ze swoim synem (lat 5) gdy jestem u niego a jak syna nit ma to ciągle go coś boli jest zmęczony itp, podobno tak wyglądało to gdy zaczął zdradzać żonę,
      • zal333 Re: Kochanka 27.10.24, 14:06
        Wydaje mi się, że ten co szukał sobie kogoś na boku z premedytacją, to dalej będzie to robił. Ciągle będzie szukał wrażeń i potwierdzenia swojej "wartości " . Jak chcesz go pilnować i się cały czas zastanawiać, to możesz. Konkretna rozmowa co ci się nie podoba, bo co możesz na ten moment więcej. Zwłaszcza jak się kogoś kocha i jak bardzo na kimś zależy.
        • chocolate_dog123 Re: Kochanka 27.10.24, 14:58
          A ja jestem ciekawa skąd ona wie takie rzeczy. Raczej nikt się tym nie chwali. Pewnie śledztwo 😀 Ale nie tworze nowego konta żeby to napisać 🥱 najwyżej niech sobie też stuka na boku. Będzie taki czworokąt.
          • dd_magda Re: Kochanka 27.10.24, 15:07
            Wiesz czy zgadyjesz? Bo nie ma nic pomiędzy a "raczej" znaczy że nie wiesz. Możesz się też ją zapytać. Powiedział wprost jak było.
      • eagle.eagle Re: Kochanka 27.10.24, 15:14
        Może zaproponuj wizytę u seksuologa, lub przynajmniej badania od rodzinnej , wraz z hormonami tarczycy, testosteronu i cukier. A jak to nie chorobowo to rozmawiaj i zbycie Cię też będzie z jego strony odpowiedzią.
        Jak najbardziej może to być to że facet potrzebuję coraz to nowych bodźców seksualnych, częstych zmian kobiet.
      • stasi1 Re: Kochanka 30.10.24, 17:39
        No to masz problem, dobrze że tylko 4 miesiące
    • dd_magdaa Re: Kochanka 14.01.25, 13:51
      Niestety jest ciąg dalszy czy może raczej rozwinięcie tematu, teraz to już brazylijska nowela level hard... swego czasu partner (będący wówczas mężem swojej żony) oświadczył się swojej kochance która była wówczas w 4 ciąży ze swoim ówczesnym narzeczonym, planował razem z nią wychować to dziecko mimo że narzeczony kochanki aktywnie zajmował się dziećmi, panna nie mogła się zdecydować którego narzeczonego wybrać i finalnie kopnęła w tyłek mojego obecnego partnera zostając z ojcem swoich dzieci..
      • chocolate_dog123 Re: Kochanka 14.01.25, 15:37
        Ewidentnie kobieta była na bakier z zabezpieczeniami. 4 dzieci dobry Boże...
        • dd_magdaa Re: Kochanka 14.01.25, 15:41
          I to przed 30 rokiem życia
          • chocolate_dog123 Re: Kochanka 14.01.25, 15:59
            Może ma lekkie porody. I mnoży przychówek razy 500/ 800 plus. Albo taki sposób na życie.
      • eagle.eagle Re: Kochanka 14.01.25, 16:19
        A w jakim celu to napisałaś?
        • dd_magdaa Re: Kochanka 14.01.25, 16:28
          Bo kompletnie nie mam do tego dystansu, czemu człowiek mając świadomość tego syfu brnie w związek z kimś takim?
          • eagle.eagle Re: Kochanka 14.01.25, 16:34
            Rozumiem że o sobie mówisz ?

Zastanawiałaś się nad swoimi relacjami rodzinnymi? Pewnie tam jest dużo odpowiedzi.
            Jak jesteś szczęśliwa to korzystaj z tych chwil.
            • dd_magdaa Re: Kochanka 15.01.25, 12:23
              Myślę, że masz rację.
              Dzięki za ten wpis, pozdrawiam
              • stasi1 Re: Kochanka 19.01.25, 13:51
                I raczej nie liczyć na to że pan dla ciebie zrobi się wierny
                • chocolate_dog123 Re: Kochanka 19.01.25, 13:58
                  Doprawdy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka